ssns Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Παιδια ωραια τα 5V5 ε τους ιδιους champs αλλα παμε και ενα summoners rift 5v5 (κολλαω απιστευτα στο map του aram.Ειναι το μονο.Σε ολα τα αλλα παιζω με 5-70 fps) απο που ρε ρεμαλι? twitter εδωσε ενας!Εριξε συρμα 1ωρα πριν το giveaway και εσπασα το F5 στα refresh το τελευταιο 5λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αμα εχεις καλα reflexes, απο το reddit ή το twitter. Εγω βρηκα απο σποντα tweet του Pluto. links plox.Το μονο που ξερω ειναι το league of givings το οποιο ειναι subbredit. Edit:Τα fps μου στο summoners rift ειναι 50-70 και οχι 5-70 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Αυτο που ειπες ειναι στο reddit , απλα πρεπει να καθεσαι κ να το κοιτας γιατι παιζει πολυ botting Τωρα στο twitter και στα υπολοιπα απλα κανεις search , ψαχνεις , περιμενεις κ αν προλαβεις το παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Εγω βρηκα απο σποντα tweet του Pluto. Eγω καταφερα εχθες και βουτηξα τον championship thresh απο κωδικο!! Τι κωλόφαρδοι που είστε μερικοί , ένας φίλος μου είχε κάνει refund 3 champions (Draven, Brand, Gangplank, = 15750 IP) και ενώ πήρε τα IP δεν έχασε τους champions, το είχα αναφέρει παλιότερα... Η κωλοφαρδία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Για DSL μιλας απο οτι καταλαβαινω. Ζητας απο τον παροχο σου να σε βαλει απο interleaved σε fastpath για να μειωθει το ping σου. To fastpath δεν περναει απο error correction στα data οποτε και εχεις χαμηλοτερο ping time. ok ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Έκανα ένα γρήγορο tl;dr transcribe απο το ΑΜΑ του unkl forg0ven. Όποιος δεν είδε το ΑΜΑ ή δε τα πάει καλά με αγγλικά feel free να τσεκάρετε εδώ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Τι κωλόφαρδοι που είστε μερικοί , ένας φίλος μου είχε κάνει refund 3 champions (Draven, Brand, Gangplank, = 15750 IP) και ενώ πήρε τα IP δεν έχασε τους champions, το είχα αναφέρει παλιότερα... Η κωλοφαρδία. και γω το ειχα παθει οταν εκανα refund ton gragas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Έκανα ένα γρήγορο tl;dr transcribe απο το ΑΜΑ του unkl forg0ven. Όποιος δεν είδε το ΑΜΑ ή δε τα πάει καλά με αγγλικά feel free να τσεκάρετε εδώ Θα κρατησω την παραγραφο για τους Ελληνες απο αυτο : "Είναι κάπως θλιβερό να βλέπεις οτι η Ελλάδα ΔΕΝ έχει ταλέντο. Σε κάθε θέση με το ζόρι να βρείς 1-2 άτομα που αξίζουν αναφοράς και ακόμα και εκεί όσο ταλέντο και να έχεις αν δεν είσαι συμπεριφορικά καλός παίκτης, δε θα δείς προκοπή. Το καλύτερο που έχουν να κάνουν οι Έλληνες είναι να ρίξουν μια ματιά στον καθρέφτη μήπως και βελτιωθούν. Ήτανε όνειρο μου να φτάσω στο LCS με μία ομάδα 5 ελλήνων πακτών αλλα δυστυχώς κάθε προσπάθεια κατέληξε άκαρπη. Οι παίκτες δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν σε δύσκολες καταστάσεις. Παίζουν τόσο πολλές ώρες αλλα το 95% απο αυτούς είναι unskilled". Παρόλα αυτά είναι περήφανος που εκροσωπεί την Ελλάδα, κάτι που το δηλώνει και στον τίτλο του thread (greek flag bearer) Και το αναφερω κυριως για ολα τα προηγουμενα post που εχουν κανει καποιοι εδω ειτε σε Ranked(Bronze/Silver)ειτε σε normal με ατομα που μπαινουν για να troll αρουν. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Καλά βασικά αυτα που λέει είνα σε μεγάλο βαθμό κατευθυνόμενα σε 4-5 άτομα που έχουν κόντρα απο east. παλιούς συμπαίκτες/αντιπάλους κτλ αλλα αυτά λίγοι τα ξέρουν και λίγους ενδιαφέρουν. Το οτι το 95% του κόσμου (και μείς μέσα) είναι unskilled το ξέραμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φίλος μου κέρδισε το promotion στο silver 3 και τον πήγε απευθείας στο silver 1. WHAT THE CRAP ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φίλος μου κέρδισε το promotion στο silver 3 και τον πήγε απευθείας στο silver 1. WHAT THE CRAP ??? Γίνεται αν έχεις καλό ΜΜR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Έκανα ένα γρήγορο tl;dr transcribe απο το ΑΜΑ του unkl forg0ven. Όποιος δεν είδε το ΑΜΑ ή δε τα πάει καλά με αγγλικά feel free να τσεκάρετε εδώ Δεν είναι εύκολο να το συνειδητοποιήσει κανείς αλλα αντικειμενικά αυτή τη στιγμή, ατομικά, ο καλύτερος παίκτης στην Ευρωπη είναι έλληνας. Πάνω από οποιονδήποτε θεοποιούμε ή fanboyίζουμε λόγω προβολής και LCS. Μην το χέσουμε και τελείως το θέμα... Καμία σχέση το να παίζω και να λειτουργώ σε pro επίπεδο μέσα σε μία ομάδα ατόμων από το να παίζω solo que. Προφανώς και θεωρώ καλύτερο τον οποιονδήποτε ψ παίκτη που έπαιζε στα lcs μέχρι αποδείξεως του εναντίου. (δηλαδή την συμμετοχή του forgiven σε κάποια pro team) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Φίλος μου κέρδισε το promotion στο silver 3 και τον πήγε απευθείας στο silver 1. WHAT THE CRAP ??? Ηρεμισε δεν ειναι και πρωτακουστο. Αν το mmr του ειναι δραματικα καλυτερο απο silver 2 το συστημα τον ανεβαζει πιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Ηρεμισε δεν ειναι και πρωτακουστο. Αν το mmr του ειναι δραματικα καλυτερο απο silver 2 το συστημα τον ανεβαζει πιο γρηγορα. Δεν ηρεμώ καθόλου... (όχι ότι έχω τίποτα με το παιδί, rl φίλος μου είναι αλλα: ) Συγκρίνετέ μου τα MMR/ratio/lks ή ότι θέλετε: O παίκτης που είχε πολύ ανώτερο MMR από το s2: http://www.lolking.net/search?name=tzonias O μαλάκας που πρέπει να παίξει όλα τα παιχνίδια για να πάει s1: http://www.lolking.net/search?name=desolatorXT Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2013 εννοείται ότι δεν είναι ο καλύτερος παίχτης στην ευρώπη γενικά, και πιθανώς να μην είναι το καλύτερο adc στην ευρώπη. ΠΧ όπως ο insec θεωρείται από τους καλύτερους lee sin στον κόσμο, υπάρχει και άλλος που ξεχνάω το όνομα του που είναι αποδεδειγμένα καλύτερος από τον insec με την διαφορά ότι ο 2ος τα κάνει στο soloq και ο insec ενάντια pro teams. Επίσης το ότι το παλικάρι είναι πρώτος στον West στο Soloq σημαίνει πολλά αλλά δεν μπορείς να ξέρεις πως θα συμπεριφέρεται στα πλαίσια μιας pro ομάδας, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις είναι περισσότερες και διαφορετικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις