Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Το ιδιο router  ειχα και εγω και μ εκανε αντιστοιχα προβληματα , πχ να φριζαρει στο champ select ενω χρονος περνα , να μη μ ξεκινα το παιχνιδι και αλλα τετοια ωραια. Οταν το εψαξα λιγο ειδα  οτι επρεπε να κανω port forwarding προσπαθησα λιγο αλλα δεν ειδα αλλαγη και πηρα αλλο ρουτερ....

το θεμα ειναι ποια πορτ να ανοιξω; :/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 σερι ηττες silverI , φτασαμε 0 LP και παιζω το last για demotion ή για να το σωσω. Νικαω, μου δινει 21LP. Που πριν κανω το σερι ηττων (και ειχα πολυ καλυτερο mmr αποτι τωρα) μου εδινε 11.

To mmr κατι πινει και δεν μας δινει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

λοιπον εβαλα αυτα τα πορτ και ειναι το 1ο game χωρις προβλημα..

2mruqa9.jpg

θα ξαναπαιξω αλλα 2-5 παιχνιδια και θα ενημερωσω το βραδακι

ευχαριστω τον φιλο που μ εδωσε το λινκ

edit:λοιπον στο 2ο game δυστηχως παλι το ιδιο μνμ...οποτε δεν κανουν αυτα τα ports
βεβαια εχω στειλει και το προβλημα μου στο support της riot..και ελπιζω να βοηθησουν

Επεξ/σία από euxoulhs

Λοιπόν από ότι φαίνεται τελικά η Riot επιτρέπει το mod στα custom games που μπορεί όλη η ομάδα να διαλέξει τον ίδιο champion. Αν θέλει κανείς, μπορώ να μεταφράσω την διαδικασία για να το κάνετε και εσείς.

λοιπον εβαλα αυτα τα πορτ και ειναι το 1ο game χωρις προβλημα..

2mruqa9.jpg

θα ξαναπαιξω αλλα 2-5 παιχνιδια και θα ενημερωσω το βραδακι

ευχαριστω τον φιλο που μ εδωσε το λινκ

edit:λοιπον στο 2ο game δυστηχως παλι το ιδιο μνμ...οποτε δεν κανουν αυτα τα ports

βεβαια εχω στειλει και το προβλημα μου στο support της riot..και ελπιζω να βοηθησουν

Ξανα λεω πως το προβλημα ειναι το router.Τα ιδια εκανα και εγω,και μηνυμα στο support εστειλα και ακρη δεν βγηκε παλι το ιδιο εκανε.Παρε τηλεφωνο και ζητα αλλαγη router με την δικαιολογια οτι σε πεταει συχνα απο το internet ενω ολα τα λαμπακια του ειναι αναμενα.

Ok μολις εντυπωσιαστικα. Ο πρωτος αυτη τη στιγμη στο ladder του EU WEST ειναι ελληνας. 

Proof: Το AMA του στο reddit 

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1nzq6x/forg1venx247_ad_no1_challenger_euwest_rumored/

Εχω κανει customaki στον EUNE 

5v5 ολοι ιδιοι ( 5 Lux vs Lux ) η οτι αποφασιστει

Game Name : Insomnia

Pass : Insomnia 

Θα περιμενω μεχρι τις 11 να γεμισει

Mεχρι να γεμισει , ψηφιζετε εδω http://strawpoll.me/520018 για τι champ θελετε να παιξουμε

Οποιος θελει κ δν το βρισκει στελνει πμ στο lol

Σκεφτηκα να παιξω με κλειδωμενη καμερα ειδικα στο παιχνιδι με τους λεε.....

btw αν παρεις 5αδα ζιγκς το w  σκαει και φευγουν ολοι στον αερα οσοι ειναι μεσα :) 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...