Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το nba slum dunk skin του Darius ειναι απλα epic!!!

Aλλαγες στην ομαδα των Curse!!! http://www.teamcurse.net/divisions/league-of-legends/team-curse ,http://www.teamcurse.net/divisions/league-of-legends/25910-team-lolpro

Θα υπαρχουν 2 ομαδες! Οι curse του πρωτου link και οι LoLpro του δευτερου link!

Επεξ/σία από ssns
Δημοσ.

Aλλαξε router και have fun!!!

μα δεν ειναι θεμα ρουτερ..συνδεομαι σε αλλο pc με το ιδιο ρουτερ και δεν εχω κανενα προβλημα :/

Δημοσ.

μα δεν ειναι θεμα ρουτερ..συνδεομαι σε αλλο pc με το ιδιο ρουτερ και δεν εχω κανενα προβλημα :/

Δες εδω μπας και φτιαξει.

Γενικα ψαξε στο google, με ενα απλο search θα βρεις πολλα.

Δημοσ.

οκ θα το κοιταξω και αυτο,παντως πατησα στο γοογλε για το προβλημα μου και εψαξα στο comm του λολ αλλα τπτ..

Δημοσ.

Δες εδω μπας και φτιαξει.

Γενικα ψαξε στο google, με ενα απλο search θα βρεις πολλα.

το εκανα αλλα τπτ..@tmark εξαρχης; δλδ ; και γιατι δεν το φτιαχνει;

και γιατι σε αλλους δεν εμφανιζει αυτο το σπαστικο;

Δημοσ.

Εγω το ειχα γραψει παλιοτερα.Πηγα να παιξω rank μπαινω και μου εκανε ακριβως αυτο που εκανε σε εσενα.Δνε μπορουσα να μπω ,εκανα restart το pc κτλ.Οι αλλοι επαιζαν κανονικα.Ξανανοιγω τον client αι μπαινω με αλλο acount,επαιζα κανονικα,κλεινω μετα το client για να προσπαθησω να μπω στο acount που δεν μπορουσα να μπω.ΕΕ ακομα μου εβγαζε μαυρη οθονη

Με λιγα λογια με το ενα acount επαιζα κανονικα και με το αλλο Οχι.Exei κολληματακια που και που η riot.

Δημοσ.

το εκανα αλλα τπτ..@tmark εξαρχης; δλδ ; και γιατι δεν το φτιαχνει;

και γιατι σε αλλους δεν εμφανιζει αυτο το σπαστικο;

Eγω αυτο το προβλημα το ειχα οταν για router ειχα μια μπακατελα απο τον οτε.Οταν ζητησα αντικατασταση και καλα επειδη με πεταγε το router και μου εδωσαν ενα zte απο τα καινουργια εμπαινα κατεθειαν χωρις κανενα προβλημα

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση -αναλογα το router- να εχει κανενα setting για firewall.
Στο τελευταιο router που πηρα υπηρχε αυτη η επιλογη.

Edit: Το firewall το εχεις κλεισει και απο τα windows και απο το antivirus?

Δημοσ.

δεν εχω antivirus,οποτε εχω κλεισει μονο των windows το firewall ..

στο royter πως μπροω να το κοιταξω;

εχω του τοτε

μοντελο

sagem fast 2404

Δημοσ.

Παιδες γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει καποιο bug με το smart cast?Ξεκινησα ματς και εβαλα 2 κουμπια σε smartcast και αρχισε να μου κανει smartcast αλλα να δειχνει το κερσορα.Μετα οσο το παλεβα να το φτιαξω,buggare κι αλλο.

Δημοσ.

δεν εχω antivirus,οποτε εχω κλεισει μονο των windows το firewall ..

στο royter πως μπροω να το κοιταξω;

εχω του τοτε

μοντελο

sagem fast 2404

Το ιδιο router  ειχα και εγω και μ εκανε αντιστοιχα προβληματα , πχ να φριζαρει στο champ select ενω χρονος περνα , να μη μ ξεκινα το παιχνιδι και αλλα τετοια ωραια. Οταν το εψαξα λιγο ειδα  οτι επρεπε να κανω port forwarding προσπαθησα λιγο αλλα δεν ειδα αλλαγη και πηρα αλλο ρουτερ....

Δημοσ.

Παιδες γνωριζει κανεις αν κυκλοφορει καποιο bug με το smart cast?Ξεκινησα ματς και εβαλα 2 κουμπια σε smartcast και αρχισε να μου κανει smartcast αλλα να δειχνει το κερσορα.Μετα οσο το παλεβα να το φτιαξω,buggare κι αλλο.

Αν δεν θες καθολου indicators

Πας και κανεις untick πρωτα στην καρτελα Hottkeys το Display Range Indicators when using Quick Cast ( Τερμα κατω ειναι )

Μετα πας στο Interface κ κανεις untick το Enable Line Missile Display

Δημοσ.

παιδια εχετε καποια πηγη για το soft reset στο ελο που επεται να γινει?η απλα ειναι guess λογω του οτι εγινε και s 2?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...