Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γιατί πιο απλά δεν το κλειδώνετε στα 60? Από 'κει και πάνω δεν έχει νόημα, τσάμπα κουράζετε τις κάρτες σας...

Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους, αλλα σε εμενα οταν το κλειδωνω στα 60 fps καποιες φορες πεφτει στιγμιαια κατω απο 40 (υποθετω πως συμβαινει στο χρονο απο το σημειο που το παιχνιδι εχει περισσοτερες απαιτησεις, μεχρι το σημειο που θα αποκριθει η καρτα στις απαιτησεις αυτες). Αυτο μεταφραζεται σε μικροκολληματα ingame, που δεν ειναι τοσο σοβαρα αλλα ειναι ενοχλητικα. Καλα θα ηταν να εδινε μια επιλογη γυρω στα 80-100fps ωστε οταν συμβαινει αυτο το frame drop να προλαβαινει να αντιδρασει η καρτα για να μην υπαρχει αυτο το φαινομενο.

In other news 2 ranked επαιξα σημερα και στα 2 αρκετα ασχημα εγω προσωπικα. Επισης και στα 2 ειχαμε nidalee support (λες και γυρισα ξαφνικα σε εποχες bronze V).

Οποτε σταματαμε με τα +4 LP για σημερα (μιας και με κουβαλησαν στο ενα εκ των δυο), λεμε thanks και στον tsib0uklis και mitsos o killeras για το κουβαλημα και απο αυριο ξανα :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εγω παντως ειδα χτες ενα γνωστο μου που ξεκινησε ranked 5s με κατι γνωστους του και πρωτο game βλεπω και ειχε αντιπαλο top Aatrox με teleport, και αυτος ειχε παρει Volibear. Στο 22 που τελειωσε το παιχνιδι ο αντιπαλος Aatrox ηταν 1/7 και ειχε 8cs και το Teleport δεν το χρησιμοποιησε καθολου. Κοιταζω μετα να τον δω απο elo και ηταν Bronze V ή IV.....

Υπεξερώτησις:

Είσαι bot και κερδίζεις το lane σου ενώ τα άλλα 2 lane της ομάδας είναι πίσω. Pushάρεις και ρίχνει τον πύργο σου. Τι κάνεις στην συνέχεια?

1) Επιστρέφεις το bot και συνεχίζεις το farm ελπίζωντας να φτάσουν οι δικοί σου τους αντιπάλους.

2) Πάς σε άλλο Lane για support/push

Στο 1 ίσως αφήσεις τους συμπαίκτες σου να πέσουν πιο πίσω και δεν εκμεταλεύεσαι το feed σου - κρατάς όρθιο το tower στο lane σου και συνεχίζεις να ξεπερνάς το αντίπαλο carry.

Στο 2 χάνεις σχεδόν βέβαια και άμεσα το tower στο bot και τελειώνεις το lane phase - μπορεί να κερδίσεις άλλα objective + μερικά kills/pressure για την ομάδα.

Υπεξερώτησις:

Είσαι bot και κερδίζεις το lane σου ενώ τα άλλα 2 lane της ομάδας είναι πίσω. Pushάρεις και ρίχνει τον πύργο σου. Τι κάνεις στην συνέχεια?

1) Επιστρέφεις το bot και συνεχίζεις το farm ελπίζωντας να φτάσουν οι δικοί σου τους αντιπάλους.

Στο 1 ίσως αφήσεις τους συμπαίκτες σου να πέσουν πιο πίσω και δεν εκμεταλεύεσαι το feed σου - κρατάς όρθιο το tower στο lane σου και συνεχίζεις να ξεπερνάς το αντίπαλο carry.

Στο 2 χάνεις σχεδόν βέβαια και άμεσα το tower στο bot και τελειώνεις το lane phase - μπορεί να κερδίσεις άλλα objective + μερικά kills/pressure για την ομάδα.

το δευτερο.

• Like 2

Εγω προσωπικως θα πηγαινα με το σαπ και τον ζουγκλά μου μεση και θα εριχνα οσο πιο γρηγορα το πυργακι του.

In other news καπου ειδα lebron james darius new skin :)

• Like 1

Υπεξερώτησις:

Στον East σε Bronze/Silver/Gold elo το 1ο σε Platinum/Diamond που γνωριζουν και καλυτεροι οι αλλοι που ειναι προφανως το 2ο. Στα πρωτα elo δεν ξερουν καν τι θα πει Objective και λειτουργει το σκεπτικο kills/objectives, λες και παιζουμε δηλαδη CoD.

• Like 1

καλησπερα καθε φορα που παω να ξεκινησω το παιχνιδι πριν με βγαλει στο panel με τους χαρακτηρες μου βγαζει το ακολουθο μυνημα
" Unable to connect to server. If you have a firewall, it may be blocking the connection. Please refer to your firewall's documentation. Would you like to retry the connection?"

να σημειωσω πως και μετα απο φορματ (γτ πιστευα πως ηταν αυτος ο λογος) παλι το ιδιο μυνημα συναντω,
ωστοσο εχω κανει disable το firewall των windows..
υπαρχει καποια λυση;καποια ρυθμιση στην οποια μπορω να κανω ωστε να συνδεομαι αμεσως;

καλησπερα καθε φορα που παω να ξεκινησω το παιχνιδι πριν με βγαλει στο panel με τους χαρακτηρες μου βγαζει το ακολουθο μυνημα

" Unable to connect to server. If you have a firewall, it may be blocking the connection. Please refer to your firewall's documentation. Would you like to retry the connection?"

να σημειωσω πως και μετα απο φορματ (γτ πιστευα πως ηταν αυτος ο λογος) παλι το ιδιο μυνημα συναντω,

ωστοσο εχω κανει disable το firewall των windows..

υπαρχει καποια λυση;καποια ρυθμιση στην οποια μπορω να κανω ωστε να συνδεομαι αμεσως;

Μου το εχει κανει αρεκτες φορες,ειναι θεμα της ριοτ και μονο.Αν εχεις δευτερο acount μπορει στο δευτερο να μπαινει και στο πρωτο οχι.True story./

το θεμα ειναι πως εδω και 1χρονο και κατι μηνες που το κανει το κανει συνεχεια,σπανια θα μπω καυτεθειαν και δεν θα μου βγαλει το μνμ και θα συνδεθω αμεσως οποτε υπαρχει θεμα καπου με τις ρυθμισεις.και το ιδιο προβλημα το συναντω τωρα και μετα απο φορματ..

παντως με τον λογιαριασμο μου εχω συνδεθει αρκετες φορες σε αλλο pc και συνδεεται διχως προβλημα

οποτε οπως προειπα πρεπει να χει σχεση με τις ρυθμισεις

το θεμα ειναι πως εδω και 1χρονο και κατι μηνες που το κανει το κανει συνεχεια,σπανια θα μπω καυτεθειαν και δεν θα μου βγαλει το μνμ και θα συνδεθω αμεσως οποτε υπαρχει θεμα καπου με τις ρυθμισεις.και το ιδιο προβλημα το συναντω τωρα και μετα απο φορματ..

παντως με τον λογιαριασμο μου εχω συνδεθει αρκετες φορες σε αλλο pc και συνδεεται διχως προβλημα

οποτε οπως προειπα πρεπει να χει σχεση με τις ρυθμισεις

Aλλαξε router και have fun!!!

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...