jonakos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Suggestion: 5v5 στις 5? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν λεει directly oτι ειναι bannable Αλλα ακομη κι αν ηταν , με την τοση εκταση που εχει παρει κ το τοσο θετικο feedback δεν νομιζω οτι θα κανουν κατι Εκτος απο το να το patchαρουν και ισως να banαρουν αυτους που το βρηκαν/εφτιαξαν Εγω παντως επαιξα ηδη 5-6 με All Lux , Nidalee , Blitz κτλ κ εχει απειρη πλακα Βρε και εγώ μόλις τελείωσα ένα με 4 Lux και ένα Kog ενάντια σε 4 Teemo και Sona.. Έχει φάση. Αλλά θέλει και προσοχή. Ούτε εγώ νομίζω ότι θα πέσουν ban. Το πολύ πολύ σε αυτόν που το βρήκε. Btw, αν κάποιος θέλει να το ρισκάρει, ξέρω πού μπορώ να βρω link για να κατεβάσει τα αρχεία. PM only. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Live ανταποκριση απο silver: Ειμαι στο picking με τον tsibouklis και τον mitsos o killer , premade bot. O tsibouklis που θα ειναι support εκανε pick nidalee. To dodge or not to dodge? edit: Tελικα μπηκα, μιλαμε σε λιγακι που θα αρχισουν το feed-αρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εγώ πάντως απο άλλο pc/client/account που hostαρα σήμερα όλο το πρωί same champ customs δεν είχα θέμα. Ψήνομαι κάργα γενικά. Πείτε και μπαίνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το ευκολότερο dodge ever φίλος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Εχετε παρατηρησει ακομα χαμηλα fps οι κατοχοι δυνατων καρτων γραφικων??? Ειδκα στο Howling Abyss. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Το ευκολότερο dodge ever φίλος....Με hardκουβαλησαν τελικα. Ο μητσος ο κιλλερ ειχε corki και τελειωσε με 15/2 σκορ. Πηρε και quadra kill στο τελευταιο tf πριν κανουν surr οι αλλοι Αλλα 11 LP στο σακουλι, μπας και προλαβουμε το gold πριν το τελος της season/ Εχετε παρατηρησει ακομα χαμηλα fps οι κατοχοι δυνατων καρτων γραφικων??? Ειδκα στο Howling Abyss.Δεν εχω μπει howling abyss, αλλα σε normal map ειμαι με πανω απο 250fps και πανω, σταθερα σε 1900χ1200 αναλυση με ολα τα details στο full και antialiasing κλειστο. Εκει στην επιλογη για τα fps εχω επιλεγμενο κατι που λεει frame uncapped η κατι παρεμφερες. Ati 6870 εδω, low-end προς mid-end καρτα δηλαδη, τιποτα το ιδιαιτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 WTF 10 ZED? Ξεκινάω aram τώρα με 10 zed. Level 6 fights too stronk Λογικά θα κερδίσουμε γιατί έχουμε 2 skin και αυτοί 1 Edit: Κερδίσαμε τελικά. Ένας Zed πήρε pentakill κάποια στιγμή. Τώρα ποιος δεν ξέρω Και ανακάλυψα και κάτι. Πρώτον, μόνο 1 σκιά γίνεται να υπάρχει από κάθε ομάδα (από το W). Και επιπλέον, όλοι οι Zed μπορούν να την χρησιμοποιήσουν. Π.χ. Αν κάνω W και ρίξω Q και μετά ο επόμενος ρίξει Q ρίχνει 2 Q η σκιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 σε νορμαλ εχω 140 fps σε hollowing abyss 35 λες και ειναι χαρτης του crisis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Και εγω απο εκει που ξεκιναγα απο 480-500fps και μετα στην διαρκεια του παιχνιδια στο Summoners Rift επεφτε στα 280 τωρα μου ειναι στην διαρκεια του παιχνιδιου στα 160 και στο Howling Abyss στα 130...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατί πιο απλά δεν το κλειδώνετε στα 60? Από 'κει και πάνω δεν έχει νόημα, τσάμπα κουράζετε τις κάρτες σας... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Δεν ειναι αυτο το θεμα,απλα ειχα διαβασει οτι υπηρχε θεμα με τα frames με το patch αυτο,και γιαυτο ρωτησα για να ξερω αν εχει φτιαχτει το θεμα ή εχει προβλημα ή καρτα μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 επικο ranked πριν λιγο. nasus κλειδωνει αντι για adc. τον κανω support με lux. ειχα κανει ηδη ενα leave στο προηγουμενο game, trollpick κλασσικα. απεναντι εχουμε ενα quinn και μια morgana τους παιρνουμε το tower στο 15 και τους εχουμε κατακοψει. στην ομαδα εχουμε μια evelyn ζουγκλα "δεν κανω gang αν δεν παρω ulti" + εναν twisted fate στο mid που τον εχει κανει παρτυ μια kata 0/5 στο 10 και εναν shen στο top που το παει καλα. η evelyn βλεπει το feedαρισμα του twisted και παει afk. μενουμε 4 να παλεουμε με μια καραfeedαρισμενη kata. ο twisted τελειωνει με 1/9 η απέναντι kata με 22/0 και γω με lux 5/8. και καπως ετσι πεφτω bronze 3... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Γιατί πιο απλά δεν το κλειδώνετε στα 60? Από 'κει και πάνω δεν έχει νόημα, τσάμπα κουράζετε τις κάρτες σας... το v κατι πως λεγεται ειχα διαβασει οτι προκαλει θεματα στο gameplay Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2013 επικο ranked πριν λιγο. nasus κλειδωνει αντι για adc. τον κανω support με lux. ειχα κανει ηδη ενα leave στο προηγουμενο game, trollpick κλασσικα. απεναντι εχουμε ενα quinn και μια morgana τους παιρνουμε το tower στο 15 και τους εχουμε κατακοψει. στην ομαδα εχουμε μια evelyn ζουγκλα "δεν κανω gang αν δεν παρω ulti" + εναν twisted fate στο mid που τον εχει κανει παρτυ μια kata 0/5 στο 10 και εναν shen στο top που το παει καλα. η evelyn βλεπει το feedαρισμα του twisted και παει afk. μενουμε 4 να παλεουμε με μια καραfeedαρισμενη kata. ο twisted τελειωνει με 1/9 η απέναντι kata με 22/0 και γω με lux 5/8. και καπως ετσι πεφτω bronze 3... Εισαι καπως τυχερος που τελειωνει η Season τελος του μηνα και θα γινει μετα παλι Reset. Εγω πχ μπηκα σημερα να παιξω ενα Normal,κλασσικα τα instant lock σε 2 δευτερα και ο αλλος παει και μου παιρνει Teemo Jungler...Αρα τα εχουμε ζησει λιγο πολυ ολοι μας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις