leftis95 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Αφού είναι τόσο ζώα οι royal και δεν κάνανε μπαν εναν jax που τους ξεκώλιασε 3 games in a row καλά να πάθουν. Επίσης πάνε και βάζουνε κέννεν τοπ 2vs1 και μετά τον στέλνουν λβλ 3 εναντιον λβλ 6-7 τζαξ. Αντε γεια. EDIT: ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΑΜΩΚΙΝΕΖΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΩΛΟΜΑΛΛΟ?!?!? Μόνο ο faker είχε ενα ανθρώπινο κούρεμα, αλλά το έκανε πρόσφατα. Πριν απο αυτό είχε το κλασσικό ηλίθιο κινέζικο 14χρονο κούρεμα. /rage 1
bele Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Ειναι και καλα το geek-σοφιστικε μαλλι που ταιριαζει με τα γυαλια με χοντρο μαυρο σκελετο και δειχνει το ποσο καμμενοι gamers ειναι, κατι που ειναι πληρως αποδεκτο στην Ασια. Btw το ολο event δεν με εντυπωσιασε. Καλη η live ορχηστρα και το η ελεκτρο-μεταλ εκτελεση του κομματιου, αλλα η απονομη επιεικως απαραδεκτη, ουτε icon code οπως περισυ, ουτε ενα cosplay ουτε ενα intro βιντεο της προκοπης. Για τα games απλα skt1 gg easy, φανηκε η διαφορα επιπεδου με τους royal club 1
OMGA Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2013 Μα ολα τα μανγκα που βλεπουν, εχουν αυτο το μαλι, οπως και ολα τα jrpg. Λογικο!
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Αδυνατω να καταλαβω το συστημα MMR και τα LP. Πως εξηγειται σε μια νικη που εκανα πριν λιγο σε ranked να μου δινει +11 LP (silver I, καλα ειναι δεν εχω παραπονο) και σε εναν αλλον της ομαδας μου (silver I κι αυτος) +22 απτο ιδιο παιχνιδι? Σημειωτεον εγω στα ranked εχω 290/273, αυτος 425/413. Δηλαδη σε λιγοτερα παιχνιδια εχω μεγαλυτερη διαφορα νικων-ηττων απο αυτον, αλλα αυτος παιρνει 2πλασια LP. WTF?
3leven Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Θελω να πιστευω οτι το συστημα προσπαθει να τον ανεβασει επειδη εχει τοσα παιχνιδια παραπανω..Εμενα απο την αλλη μου δινει ΣΥΝΕΧΕΙΑ 5 ποντους.. Μια μερα το αφεντικο τρελαθηκε και μου εδινε 25αρια αλλα εκεινη τη μερα επεσα με οτι μπορει κανεις να βαλεις με το μυαλο του.. Απο τοτε δεν μου ξαναεδωσε..
dNt^ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Promotion για Silver 2, κερδίζω 1 χάνω 2. 90 points. Χάνω άλλο ένα. 76 points. Κερδίζω 1. Promotion Έχουμε Aatrox Top, LB Mid, Amumu Jungle, Tristana (εγώ) adc και blitz supp. Να βαράω 200άρια Ping και να μην μπορώ να παίξω καλά. Να το λέω στην ομάδα και να βλέπω τον aatrox να παίρνει σβάρνα όλα τα turret του top μέχρι το inhib σε split push 5 λεπτών. Εμείς να παλεύουμε για δράκο, να με πιάνει κάποια στιγμή lag και να αρχίζει το fight ενώ εγώ δεν βλέπω τίποτα. Πάλι καλά που είχα κάνει attack move στο έδαφος και βάραγε μόνο του
Tobajara Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Yay, μετά από ανελέητο σπαμάρισμα normal, μάζεψα τους 6300 IP για τις σελίδες. Αν δεν έχανα κιόλας τόσα παιχνίδια σερί θα ήταν ακόμα καλύτερα...
Maldino Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Εγω στο silver 1 ανεβηκα στους 70 μαξ παιρνοντας 6-9 lp και χανοντας 4-5 lp. Εκανα σε καποια φαση 3 σερι και εχασα 7,10,13 με αυτη τη σειρα, εκανα την επομενη νικη και μου εδωσε 20, ωραια λεω εφτιαξε. @@ 6-9 παιρνω παλι. Ειναι περιεργο το συστημα.
andreapaog328 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 το chat πρεπει να φυγει οπωσδηποτε απ τα ranked. pick order και τελος. και στα normal να δηλωνεις απο πριν τι θες να παιξεις και μετα να φτιαχνει team. δεν εχει support? περιμενεις 10 λεπτα μεχρι να βρεις. του πουστη. καποιος θα παρει.
ssns Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Greeting ssns,Certain in-game activity on your account was found to be in violation of the Summoner’s Code by the Tribunal. This message is a WARNING encouraging you to respect the Summoner’s Code and contribute positively to the community. As a result of this warning your in-game chat has been restricted for the next 5 games you will play.Lastly, due to the dishonorable conduct observed on your account, all honor earned has been reset. Remember: subsequent violations of this code will lead to suspensions on your account. αχχαχαχαχαχαχαχ..κλαιω με το case!!!! http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/631365/
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 hotlink, uber fail... 1
pipiris Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Greeting ssns,Certain in-game activity on your account was found to be in violation of the Summoner’s Code by the Tribunal. This message is a WARNING encouraging you to respect the Summoner’s Code and contribute positively to the community. As a result of this warning your in-game chat has been restricted for the next 5 games you will play.Lastly, due to the dishonorable conduct observed on your account, all honor earned has been reset. Remember: subsequent violations of this code will lead to suspensions on your account. αχχαχαχαχαχαχαχ..κλαιω με το case!!!! http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/631365/ Και γω κλαιω αιμα με αυτα που διαβασα μολις. Εισαι τυχερος που ειναι μονο warning. Κλασσικη προβλεψιμη συμπεριφορα ελληνων σε online game. 1
Alchemist` Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Greeting ssns,Certain in-game activity on your account was found to be in violation of the Summoner’s Code by the Tribunal. This message is a WARNING encouraging you to respect the Summoner’s Code and contribute positively to the community. As a result of this warning your in-game chat has been restricted for the next 5 games you will play.Lastly, due to the dishonorable conduct observed on your account, all honor earned has been reset. Remember: subsequent violations of this code will lead to suspensions on your account. αχχαχαχαχαχαχαχ..κλαιω με το case!!!! http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/631365/ Χρηστούς βλέπω, παναγίες, π******σπέρματα... Τι περίεργο βλέπεις στο case? (Αν εξαιρέσεις 1-2 game που όντως δεν είπες και τίποτα το ιδιαίτερο)
ssns Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2013 Χρηστούς βλέπω, παναγίες, π******σπέρματα... Τι περίεργο βλέπεις στο case? (Αν εξαιρέσεις 1-2 game που όντως δεν είπες και τίποτα το ιδιαίτερο) Tιποτα περιεργο δεν βλεπω!!!Δεν ειπα οτι δεν αξιζα να το φαω!!!Το αστειο ειναι οτι ολα ειναι premades 5 ατομων γιατι μπηκα με φιλους και οι αντιπαλοι ηταν ελληνες που το ξεκινησαν πρωτοι αλλα δεν πειραζει!!!!Γενικα αν δεν με ενοχλησουν δεν ενοχλω αλλα προφανως οτι τους συμφερει βλεπουν στο tribunal!! Και γω κλαιω αιμα με αυτα που διαβασα μολις. Εισαι τυχερος που ειναι μονο warning. Κλασσικη προβλεψιμη συμπεριφορα ελληνων σε online game. Aυτο που εγραψα στον Alche διαβασε το και εσυ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις