Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Παλαιότερα δεν έβγαζε warning;Μήπως είναι μόνο για ομάδες;Γιατί κάτι τέτοιο θυμάμαι.

Άμα είναι να κρατάμε καλεντάρι και για το λολ σωθήκαμε... ^_^

Δημοσ.

Άσχετο - SSNS ποιό είναι το nick σου in game?

ssns με λενε και στο ingame!!!

@ Ssns , OhgmaAurvanium  

Εχετε το ιδιο ακριβως status στο Lol , σας χωριζει ενα division

Καντε duo

Thank me later , gg wp

To εχουμε κανει και αυτο αλλα με μηδεν αποτελεσμα!!!Ασε που εχω 3 ηττες στην σειρα τωρα!!!  :P

Δημοσ.

Σε είχα βάλει αλλά δε σε βρίσκω, μπορεί να σε έσβησα σε κανά ξεκαθάρισμα κατά λάθος, ένιγουέι, έφυγε invite.

Σε άλλα νέα, παίζω normal και είναι πολύ διασκεδαστικό να τους βλέπεις να πλακώνονται για top και mid ενώ με αφήνουν ανενόχλητο να παίζω Caitlyn. Τα μισά παιχνίδια τα παίζω χωρίς support, βέβαια, αλλά έτσι κι αλλιώς βελτίωση στα mechanics θέλω να κάνω και να μάθω positioning.

Δημοσ.

Σε είχα βάλει αλλά δε σε βρίσκω, μπορεί να σε έσβησα σε κανά ξεκαθάρισμα κατά λάθος, ένιγουέι, έφυγε invite.

Σε άλλα νέα, παίζω normal και είναι πολύ διασκεδαστικό να τους βλέπεις να πλακώνονται για top και mid ενώ με αφήνουν ανενόχλητο να παίζω Caitlyn. Τα μισά παιχνίδια τα παίζω χωρίς support, βέβαια, αλλά έτσι κι αλλιώς βελτίωση στα mechanics θέλω να κάνω και να μάθω positioning.

Τα νορμαλ κατα την γνωμη μου εχουν χαλασει πολυ δυστυχως

Αυτα ειναι τα normal, top και Mid ολη την ωρα, και οταν ειχα ρωτησει μια φορα που ειχαν κανει ολοι instant lock και εμενε support και τους ειπα ψεματα οτι δεν ξερω να παιζω support μου γραφανε'' learn to play other roles noob,reported''. Αρα ναι τα normal ειναι τελειως χαλια.

Δημοσ.

Για όλη την συζήτηση για τα spoilers, είχαμε πει από την πρώτη στιγμή του WC ότι επειδή είναι σε περίεργες ώρες για Ευρώπη και κάποιοι από εμάς τα βλέπουμε σε επανάληψη, ειδικά για το συγκεκριμένο tournament καλό θα ήταν αποτελέσματα, picks, bans κ.τ.λ. να έμπαιναν σε spoiler.

Προφανώς είναι ένα event που πρέπει να συζητηθεί σε αυτό το thread αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας της ώρας διεξαγωγής και του ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ το βλέπουν σε επαναλήψη, καλό θα ήταν ως στοιχειώδη ευγένεια να χρησιμοποιούμε spoilers.

Δεν τηρήθηκε ποτέ, WC is over, άρα let's move on.

• Like 2
Δημοσ.

Για όλη την συζήτηση για τα spoilers, είχαμε πει από την πρώτη στιγμή του WC ότι επειδή είναι σε περίεργες ώρες για Ευρώπη και κάποιοι από εμάς τα βλέπουμε σε επανάληψη, ειδικά για το συγκεκριμένο tournament καλό θα ήταν αποτελέσματα, picks, bans κ.τ.λ. να έμπαιναν σε spoiler.

Προφανώς είναι ένα event που πρέπει να συζητηθεί σε αυτό το thread αλλά λόγω της ιδιαιτερότητας της ώρας διεξαγωγής και του ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ το βλέπουν σε επαναλήψη, καλό θα ήταν ως στοιχειώδη ευγένεια να χρησιμοποιούμε spoilers.

Δεν τηρήθηκε ποτέ, WC is over, άρα let's move on.

Ας το δουν πρώτα και ας ανοίξουν μετά το insomnia για σχόλια... Τόσο δύσκολο είναι?

Επίσης δεν βλέπω και μεγάλο ενδιαφέρον για το WC εδώ πέρα... Όλη η συμμετοχή σε συζητήσεις γύρω από elohell και συμβουλές σε αρχάριους αναλώνεται...Τέσπα...

Δημοσ.

Με την ιδια λογικη δεν ειναι δυσκολο να βαλεις και spoiler και να συνεχιστει η συζητηση κανονικα

Αnyway , αν ενδιαφερεται κανεις για custom 5v5 μεχρι το απογευμα lemme know

Δημοσ.

Έλα, δε θέλω γκρίνιες, μια χαρά ενδιαφέρον υπήρχε (και μάλιστα μεγάλο) για όλα τα LCS και ειδικά τα regional quarter-semi-finals. Άλλο που στο παγκόσμιο ξενερώσαμε με τους Fanatic και δεν μας ενδιέφερε να δούμε τα κινεζόπαιδα να παίζουν μηχανικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...