Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κοιτα, αναφορικα με το glasscannon, δεν ισχυει! Το συνηθες build μου ειναι:

SoTEL, Merc/Tabis, Zhonyas, DFG και μετα παιζουν αναλογα το opponent team τα: Rylais + Liandrys / Rylais + Abyssal / Abyssal + GA κτλπ.. Glasscannon με 170 armor και 150 mr , και 2800-3100 hp... δεν το λες! Αααααα και το SoTEL εννοειται πως το δινω στο τελος.. Δηλαδη με 900-1200 shield, και αυτα τα stats.. μονο GC δεν ειμαι!

Τωρα, αυτο που λες για το play το εχω παρατηρησει.. Μπορει 40 λεπτα να εχω κανει τον αντιπαλο jungler σκονη, να ειναι 0-10, να ειμαι +4-5κ gold, να,να,να και να κανει 1 ult (jarvan/Nautilus/Hecarum) και τα δικα μου τα ΖΩΑ να πανε και να ψοφησουν, εγω εννοειται να εχω λιωσει adc & apc, adc & supp.. και να μενω 1 v 3... Δηλαδη αυτο που λες με το play, το εχω υποστει... 

Δεν ξερω αν αξιζει να μαθω καποιον αλλο jungler, γιατι σε αυτο το elo, pink ward = doesnt exist και κανεις παρτυ... 
Και παλι ομως, μαθαινεις Skarner, κανεις supress adc/apc.. αμα οι δικοι σου ειναι ζωα... παλι τα ιδια.. και εχει πολυ χειροτερο gankpotential απ την eve (κατ εμε)..

Παντως γουσταρω οταν φευγει DFG + Embrace και βλεπεις κατι Ashe και κατι Lux να ψοφανε κυριολεκτικα σε 1 δευτερολεπτο b w a h a h a h a h a h a !

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

<p>Μια χαρα ειναι η Eve </p>

<p>Αντιθετα , Skarner στην S3 δεν υπαρχει παρολο που υπαρχουν απειρα items που τον κανουν τουμπανο</p>

Ποτέ θα σταματήσετε να κοιτάτε τα νερφ κτλ; Ο σκαρνερ είναι απιστευτος στο solo q. Κανείς δεν βγάζει qss στΑ low Elo. Τεσπα off topic.

Sent from my iPhone using Insomnia

Tι παιζει με τα points? Προχτες σε καθε νικη μου εδινε απο 15-22 , εχτες γυρω στα 10 , και σημερα παλι με πλακωνει στα 5αρια.. 
Εκανα ενα 7/2 και ηταν σαν να μην εκανα τιποτα.. 

Για τελικο πολυ κακοι οι Royal,πολυ κατω του αναμενομενου(ειδικα ο Tabe). Βεβαια παρα πολυ δυνατοι οι Skt,σε ολα τα παιχνιδια παιξανε παρα πολυ ωραια και δικαιως πηρανε τις πρωτες 2 νικες.

Για τελικο πολυ κακοι οι Royal,πολυ κατω του αναμενομενου(ειδικα ο Tabe). Βεβαια παρα πολυ δυνατοι οι Skt,σε ολα τα παιχνιδια παιξανε παρα πολυ ωραια και δικαιως πηρανε τις πρωτες 2 νικες.

Οh wow, βαλε spoilers ASAP.

Οh wow, βαλε spoilers ASAP.

Για ποιο λογο???Ειναι προφανες οτι οποιος δεν ειδε τα παιχνιδια και δεν θελει να εχει Spoilers για Picks/bans και ποιος κερδισε/επαιξε ασχημα πρωτα θα δουν τα παιχνιδια σε replay και μετα θα μπουν να σχολιασουν,παντα ετσι ηταν σε ολα.Αρα Spoilers δεν χρειαζονται.

Το θρεντ αφορά μόνο αποτελεσματα αγώνων δλδ?

Η για να γράψουμε κάτι εδώ μέσα πρέπει πρώτα να δούμε τον τελικό?

Ας σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα και ας βάλουμε ενα ρημαδοσποιλερ.

Το θρεντ αφορά μόνο αποτελεσματα αγώνων δλδ?

Η για να γράψουμε κάτι εδώ μέσα πρέπει πρώτα να δούμε τον τελικό?

Ας σοβαρευτούμε λίγο εδώ μέσα και ας βάλουμε ενα ρημαδοσποιλερ.

Δηλαδη και σε αγωνες του Lcs που γινοταν και σχολιαζαμε αμεσως τα παιχνιδια δεν ειδα να χρησιμοποιουσαμε spoilers ή να γινοταν παραπονα γιαυτο.....

Δηλαδη αν ο αλλος θελει να δει τον τελικο μετα απο μια εβδομαδα-2εβδομαδες θα βαζουμε spoilers μεχρι τοτε για να μιλαμε???Ελεος δηλαδη.

• Like 1

Γινανε πολλες φορες παραπονα οπου οι μισοι βαζανε και οι αλλο μισοι οχι.
Αλλο τελικος αλλο LCS, ακομα και στα τελευταια games του LCS ζητουσαν τα παιδια spoiler.
Κοινη λογικη και ευγενεια ειναι να βαλεις ενα spoiler στο score εστω για την πρωτη μερα.
Κανε οτι θες αλλα μην την λες και απο πανω..

Εdit: H Riot φροντισε να λυσει το προβλημα. Λεει τον νικητη μεσα στον Client. lolz

• Like 1

Υπαρχει καπου καποιος κανονισμος ή μια ειδοποιηση που επρεπε να γνωριζω/ουμε αφενος να βαλουμε spoilers λογω τελικου και αφετερου για ποσο διαστημα να χρησιμοποιουμε τα spoilers??Αν υπαρχουν καπου να μου το δειξετε με link και ναι να ζητησω και δημοσια συγνωμη(και οχι πχ 40σελιδες πισω).

Σε αντιστοιχη πχ σειρα της τηλεορασης ειχε γινει παρομοιο θεμα αλλα εκει υπαρχουν και σχετικοι κανονισμοι και το ελεγε και ο τιτλος του topic.

Δεν νομιζω να λεω κατι παραλογο και νομιζω οτι λογικο ειναι αφου τελειωσε ο τελικος να μπεναμε οσοι τον ειδαμε(και οσοι δεν τον ειδανε να βλεπανε πρωτα τα replay)για να κουβεντιασουμε γιαυτον. Δεν ''την λεω'' απλα λεω πως εχουν τα πραγματα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...