Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Θα εχει και ελληνικο commentary για τον τελικο ?

'Εζραελ, έη ντι κάρεη, τον ταιζει κλπ?

Ασε, προτιμω να βαλω ελληνικο client παρα να ακουω αυτους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια εγω εχω απογοητευτει.. Σε 90 games με Eve jungler και KDA 4 και average gold/game 12100, πραγματικα ωντας φταιχτης ( κοινως εγω ταισα ) ουτε σε 5 απ τα 90, με απιστευτο gank presence, farm κτλπ κτλπ.. την εχω στο 52% win rate.

Χαμενα games με απιστευτα scores, χαμενα games λογο 0-12 bot laning, χαμενα games γιατι δεν ακολουθει κανεις.. Μαρτυρας ο ssns, στα DuoQ που καναμε, απλα τους ξεφτιλιζαμε...

Successful ganking, overfarming, killing, kill participation, warding.. ολα..  Και παλι χανω..

Τι κανω λαθος????

Δεν είναι απαραίτητο να κάνεις κάτι λάθος, δεν κουβαλιούνται όλα τα παιχνίδα

Την Eve την θεωρώ hyper carry jungle, την παίζω και γω αλλά αν δεν τραβάει το team δε μπορείς να κάνεις και πολλά

Πως φτανουνε κατι τυποι gold I χωρις να ξερουνε να περνουνε items αναλογα την περισταση και να μην ξερουνε τι ειναι ward αναρωτιεμαι....(απο ολα τα games που εχω παιξει μια φορα να νικησει το bot lane μας στο early δεν υπαρχει)

Εμένα χθες μου έτυχε gold veigar σε ARAM που έβγαλε 2ο deathcap

Θα μου πεις ARAM είναι, αλλά 2ο deathcap ρε γμτ?

Δεν το βγάζεις για κανέναν λόγο, πρέπει να είσαι τέρμα άσχετος και αυτός ο τύπος ήταν gold

Παιδια εγω εχω απογοητευτει.. Σε 90 games με Eve jungler και KDA 4 και average gold/game 12100, πραγματικα ωντας φταιχτης ( κοινως εγω ταισα ) ουτε σε 5 απ τα 90, με απιστευτο gank presence, farm κτλπ κτλπ.. την εχω στο 52% win rate.

Χαμενα games με απιστευτα scores, χαμενα games λογο 0-12 bot laning, χαμενα games γιατι δεν ακολουθει κανεις.. Μαρτυρας ο ssns, στα DuoQ που καναμε, απλα τους ξεφτιλιζαμε...

Successful ganking, overfarming, killing, kill participation, warding.. ολα..  Και παλι χανω..

Τι κανω λαθος????

Objectives , μην πας για τα kills οταν ο αλλος ειναι 0-4

Και σταμτα να βγαζεις merc threads/tabis :P

Objectives , μην πας για τα kills οταν ο αλλος ειναι 0-4

Και σταμτα να βγαζεις merc threads/tabis :P

Για να σε (με) απογοητευσω, πλεον μετραω οχι μονο τα δικα μου buffs και ξερω πλεον αυτοματα ποτε βγαινει το καθενα ( 07:13-17 2nd blue, 07:55 - 08:10 2nd red + ολα τα circles γυρω στα +6 λεπτα απ' το 3ο και μετα γτ αν8ρωπος εισαι, 8α παιξεις και PvP) αλλα και των αντιπαλων, αλλα και να μη τα μετρουσα, βαζω wards, κανω bait το enemy mid στο 07:00 και αλλα πολλα tricks..

Για Drake control μια απ τα ιδια, το μονο μου θεμα ειναι πως δεν με ακουνε, και πολλες φορες χανεται το Drake γτ ξερω γω η Vayne πρεπει να κατσει να farmarei τα 3cs που εχουν μεινει στο lane, και ας εχω παρει πριν απο 10 sec doublekill το enemy jungler & adc...

Γτ να μη βγαζω merc/tabis???

Καλυτερο defence potential, ουτως η αλλως παντα ειμαι overfed και καλυπτω τη διαφορα στο dmg απο τα sorc, και παλι ομως, στο γελοιοδεστατο Gold elo, που ολοι ειναι χεστες να κανουν aggresive timed engage  γιατι δεν νοιωθουν, αναγκαστηκα χώνομαι για κανω τα plays και να παρω 3-0 ή 2-0.. εεε και αμα χωνεσαι, τρως dmg και πρεπει να χεις defences :P

Παντα γινομαι focused και χρειαζομαι το extra def/mr..

Με πιανεις πιστευω!

Εκτος και αν εννοεις.. mobility.. 

Για να σε (με) απογοητευσω, πλεον μετραω οχι μονο τα δικα μου buffs και ξερω πλεον αυτοματα ποτε βγαινει το καθενα ( 07:13-17 2nd blue, 07:55 - 08:10 2nd red + ολα τα circles γυρω στα +6 λεπτα απ' το 3ο και μετα γτ αν8ρωπος εισαι, 8α παιξεις και PvP) αλλα και των αντιπαλων, αλλα και να μη τα μετρουσα, βαζω wards, κανω bait το enemy mid στο 07:00 και αλλα πολλα tricks..

Για Drake control μια απ τα ιδια, το μονο μου θεμα ειναι πως δεν με ακουνε, και πολλες φορες χανεται το Drake γτ ξερω γω η Vayne πρεπει να κατσει να farmarei τα 3cs που εχουν μεινει στο lane, και ας εχω παρει πριν απο 10 sec doublekill το enemy jungler & adc...

Καλυτερο defence potential, ουτως η αλλως παντα ειμαι overfed και καλυπτω τη διαφορα στο dmg απο τα sorc, και παλι ομως, στο γελοιοδεστατο Gold elo, που ολοι ειναι χεστες να κανουν aggresive timed engage  γιατι δεν νοιωθουν, αναγκαστηκα χώνομαι για κανω τα plays και να παρω 3-0 ή 2-0.. εεε και αμα χωνεσαι, τρως dmg και πρεπει να χεις defences :P

Με πιανεις πιστευω!

Καλα ολα αυτα αλλα δεν κερδιζεις , εκει ειναι το θεμα σου

Αρα , towers

Οσο για τις μποτες , στο teamfight εχεις την ασπιδα σου

Tabis η merc threads δεν θα σε σωσουν με το build ( το οποιο ειναι το normal ) που φτιαχνεις αρα δεν υπαρχει λογος

Με πιανεις πιστευω!

Λαθος παικτη διαλεξες για jungle.Οπως ειπες εχει προβλημα στο initiate ,δεν κανει κανενας[κανεννας δεν ξερει στα μικρα ελο ποτε να κανει fight],και κανεις εσυ,που αν εισαι οπως λες ολοκληρο το team σου και εχει glasscannon build, με ενα cc εισαι νεκρος[οι αντιπλαοι θα τα ριξουν ολα πανω σου].Οπως ειπα δεν γινονται ολα τα παιχνιδια carry,ιδιαιτερα παιχνιδια που δεν εχεις [και εχουν]cc.Για εμενα πρεπει να αλλαξεις τον jungler σου με κατι που να εχει cc και να μπορει να αλλαξει με ενα καλο play την ροη του παιχνιδιου.Μιλαω για τον ενα και μοναδικο ,φιλο και συναδελφο,σκορπιο μας ΑΚΑ scarner.Αλλα και ο jarvan,ειναι εξισου φοβερος ,απλα ο σκαρνερ ενα καλο flash ulty στο αντιπαλο  ad και 4vs 5 .

Αφου θες να χωνεσε πρωτος και να ξεκινας fights ,δεν κανει η εβελιν για αυτο τον ρολο.Ειναι σαν να μου λες ,θελω να κανω κιλλ με burst αλλα παιζω adc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...