Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετα το τελευταιο patch με τα frame drop, κανανε καποια fixes χθες και προχθες. Αν στα video settings βαλω "Uncapped fps" (η κατι τετοιο παρμεφερες, δε θυμαμαι πως το λεει ακριβως), εχω απο 310fps και πανω σε αναλυση 1900χ1200 και ολα very high. Ποτς γκενεν, θα μας τρελανουν?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μετα το τελευταιο patch με τα frame drop, κανανε καποια fixes χθες και προχθες. Αν στα video settings βαλω "Uncapped fps" (η κατι τετοιο παρμεφερες, δε θυμαμαι πως το λεει ακριβως), εχω απο 310fps και πανω σε αναλυση 1900χ1200 και ολα very high. Ποτς γκενεν, θα μας τρελανουν?

:-(  :-(  :-(  :-(  :-(  :-(

Εδώ να πω πως η ακόλουθη σειρά video που είχε ποστάρει παλιότερα κάποιος

http://www.youtube.com/channel/UCeGtVfZD9LVttCJzjIJLY1g

είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ.

Ξεκινά από το πραγματικό μηδέν και ανεβαίνει σταδιακά, εξηγώντας σου με πολλά παραδείγματα τι, πως και κυρίως γιατί. Κυρίως εξηγεί ποιά είναι τα mechanical skills που έχει ένας καλύτερος παίκτης και πώς αξιοποιώντας τα μπορείς να παίξεις καλύτερα απ'ότι το elo σου. Προσωπικά παρακολούθησα ορισμένα και άκουσα ενδιαφέροντα πράγματα για ρόλους που δεν ήξερα.

• Like 1

Μπαινω promotion game πριν κανα 40λεπτο και καπου στο 5ο λεπτο η συνδεση μου αποφασιζει να με παει 1000ms ping και συνεχη disconnects/reconnects. :devil:

Ε λοιπον ενω τελειωσα με 0/4/5 το κουβαλησα. Η μαλλον το μισοκουβαλησα ή πιο σωστα ημουν ο ενας απτους 3 που το κουβαλησαμε, γιατι ειχαμε και μια εξαιρετικη orianna και caitlyn στο team που κουβαλησαν πιο πολυ απο μενα. Απλα οι αλλοι 4 κραταγανε το mid κι εγω λογω του lag εβαζα wards και επαιρνα objectives, δεν συμετειχα σε κανενα TF γιατι ηταν uplayable και θα ημουν απλα feed για αυτους. Οποτε, splitpush μεχρι αηδιας-->turrets+inhibitors, drakes, εκλεβα buffs, clearing τα lanes, μεχρι και baron τους εβγαλα μαζι με τον yi οταν αυτοι παιζανε γιουργια με τους αντιπαλους :P Μονο autoattacks σε ολο το game, τιποτα αλλο δεν εκανα :D Γιατι πολυ απλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο με τετοιο lag. Aλλα οπως ειπα, εκτος απτα κουλαδια αντιπαλους, ειχα και apc/adc που κρατουσαν τα 4vs5 teamfights χωρις να χανουν και που νιωθανε πως να εκμεταλευουν το splitpushing μου. Πχ οταν φευγανε οι αντιπαλοι απο το mid (για να ερθουν σε εμενα) , νιωθανε να pusharoun το mid asap και να παρουν turrets ή τους 1-2 αντιπαλους που εμεναν εκει για def και καλα. Kατι που ελαχιστα team ως τωρα εχω δει να νιωθουν.

Btw απτο picking φαινοταν οτι θα χασουμε ευκολα:

Εμεις: tryndamere, master yi, orianna, caitlyn, blitz (0 cc, 0 tank)

Αυτοι: Karma (top), j4, ahri, varus, leona

Αφου την βγαλαμε καθαρη σε τετοιο promotion game δεν το λεω ουτε του παπα.

Μπαινω promotion game πριν κανα 40λεπτο και καπου στο 5ο λεπτο η συνδεση μου αποφασιζει να με παει 1000ms ping και συνεχη disconnects/reconnects. :devil:

Ε λοιπον ενω τελειωσα με 0/4/5 το κουβαλησα. Η μαλλον το μισοκουβαλησα ή πιο σωστα ημουν ο ενας απτους 3 που το κουβαλησαμε, γιατι ειχαμε και μια εξαιρετικη orianna και caitlyn στο team που κουβαλησαν πιο πολυ απο μενα. Απλα οι αλλοι 4 κραταγανε το mid κι εγω λογω του lag εβαζα wards και επαιρνα objectives, δεν συμετειχα σε κανενα TF γιατι ηταν uplayable και θα ημουν απλα feed για αυτους. Οποτε, splitpush μεχρι αηδιας-->turrets+inhibitors, drakes, εκλεβα buffs, clearing τα lanes, μεχρι και baron τους εβγαλα μαζι με τον yi οταν αυτοι παιζανε γιουργια με τους αντιπαλους :P Μονο autoattacks σε ολο το game, τιποτα αλλο δεν εκανα :D Γιατι πολυ απλα δεν μπορουσα να κανω κατι αλλο με τετοιο lag. Aλλα οπως ειπα, εκτος απτα κουλαδια αντιπαλους, ειχα και apc/adc που κρατουσαν τα 4vs5 teamfights χωρις να χανουν και που νιωθανε πως να εκμεταλευουν το splitpushing μου. Πχ οταν φευγανε οι αντιπαλοι απο το mid (για να ερθουν σε εμενα) , νιωθανε να pusharoun το mid asap και να παρουν turrets ή τους 1-2 αντιπαλους που εμεναν εκει για def και καλα. Kατι που ελαχιστα team ως τωρα εχω δει να νιωθουν.

Btw απτο picking φαινοταν οτι θα χασουμε ευκολα:

Εμεις: tryndamere, master yi, orianna, caitlyn, blitz (0 cc, 0 tank)

Αυτοι: Karma (top), j4, ahri, varus, leona

Αφου την βγαλαμε καθαρη σε τετοιο promotion game δεν το λεω ουτε του παπα.

Με λιγα λογια σε εκαναν hard carry .Αυτο που περιγραφεις το εχω παθει παρα πολλες φορες.Να κερδιζω το τοπ lane ,αλλα ολοι οι αλλοι να χανουνΕτσι  εγω πρεπει να κατεβω κατω να βοηθησω,αλλα ματαια μιας και οι αλλοι ειαι super fed,και εσυ pushαρεις και επιστρεφεις πισω στο παιχνιδι με τα turret dragon και το free farm απο την απουσια μου.GG wp

Αυτο που εκανες εσυ ηταν να μην feeδαρεις παραπανω ,και να προσπαθησεις απο το advantage των συμακτω σου να επιστρεψεις.

και τωρα φτανουμε σε αυτο που ελεγα οτι πρεπει να παιζεις παντα καλα και να εχεις καλο σκορ.

Οταν εσυ κερδιζεις ,και οι αλλοι χανουν ,δινεις Χρονο στους σμπακτες σου να επιστρεουν στο παιχνιδι.Τωρα αν ειναι τοσο κακοι που δε μπορουν ,τοτε δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο και να χασεις[ακομα και voyboy να εισαι,σε συγκεκριμενα team comps δεν μπορεις να το παρεισ μονος]

Μ'αρεσει που ολοι εχετε αποφασισει απο πριν οτι θα χασετε ενα game στο Silver/Gold ξερω γω...

Kακως ειρωνευεσαι, ενω λιγες σελιδες πισω, ειμαι εγω που εχω γραψει "ποτε surr, ολα τα games κερδιζονται". Ειπα οτι το picking δεν ηταν υπερ μας, δεν ειπα οτι το game ειχε χαθει απτο picking. Αν καταλαβες κατι αλλο, τοτε μπορει να μην το εγραψα καλα, αλλα τωρα στο επαναδιατυπωσα.

Με λιγα λογια σε εκαναν hard carry .Αυτο που περιγραφεις το εχω παθει παρα πολλες φορες.Να κερδιζω το τοπ lane ,αλλα ολοι οι αλλοι να χανουνΕτσι εγω πρεπει να κατεβω κατω να βοηθησω,αλλα ματαια μιας και οι αλλοι ειαι super fed,και εσυ pushαρεις και επιστρεφεις πισω στο παιχνιδι με τα turret dragon και το free farm απο την απουσια μου.GG wp

Αυτο που εκανες εσυ ηταν να μην feeδαρεις παραπανω ,και να προσπαθησεις απο το advantage των συμακτω σου να επιστρεψεις.

και τωρα φτανουμε σε αυτο που ελεγα οτι πρεπει να παιζεις παντα καλα και να εχεις καλο σκορ.

Οταν εσυ κερδιζεις ,και οι αλλοι χανουν ,δινεις Χρονο στους σμπακτες σου να επιστρεουν στο παιχνιδι.Τωρα αν ειναι τοσο κακοι που δε μπορουν ,τοτε δεν μπορεις να κανεις και κατι αλλο και να χασεις[ακομα και voyboy να εισαι,σε συγκεκριμενα team comps δεν μπορεις να το παρεισ μονος]

Με κανανε hard carry, τους βοηθησα κι εγω, πιστευω αρκετα. Γενικα εκανα/πηρα τοσα πολλα obectives που παροτι δεν πατησα σε ουτε 1 tf, εβγαζα δουλεια και εδινα χρονο στους αλλους 4, το δε splitpush αποδιοργανωνε και τους αλλους, τους χωριζε ενιοτε, οτι καλυτερο οταν παιζεις μονο με autoattacks και με 1000-1500ms και disconnects/reconnecting κλπ. Το παιχνιδι το χασανε οταν αποφασισε η karma (που με πηγαινε εμπλοκη) να με αφησει μονο στο τοπ και να αρχισει το roaming. btw το τελικο σκορ ηταν καπου 45-46 υπερ των αλλων ή κατι παρομοιο, ενω σε καποια φαση ειχανε 12 kills παραπανω, αλλα χανανε κατα κρατος σε ολων των ειδων τα objects.

extra hint: Παροτι φαινομενικα δεν πηγαινα/δεν πηγαιναμε καλα στην αρχη, ουτε 1 γραμμη flame στο team chat απο κανεναν σε κανεναν. Ακομα κι οταν δεν κατεβαινα στα tf's και χανανε, κανεις τους δεν με εβρισε επειδη ειμαι ενα carebear farm bot και δεν βοηθαω, αντιθετως μου σπαμαρανε pings στο επομενο turret και λεγανε gj για το split. Αν ετρωγα flame σε εκεινο το σημειο -οπως συνηθως συμβαινει-, ειναι πολυ πιθανο να πηγαινα στα tf απλα για να μην κλαινε και να χαναμε μιας και με 1400ms δεν υπαρχει αλλη περιπτωση απο το να feedareis. Και ολο και καποιος αλλος θα επηρεαζοταν και θα εκανε αντιστοιχο give up με εμενα. Αντιθετως με ηρεμια, το πηραμε, ενω ειχαμε σημαντικα μειονεκτηματα εξαρχης. Πολυ σημαντικο αυτο το θεμα με το flame.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν σε ειρωνευομαι καθολου

Ξερω εκ των προτερων οτι οι περισσοτεροι μπαινουν σε παιχνιδια με το σκεπτικο οτι εχουν χασει λογω pickings , λογω ονοματος , λογω ελληνα/πολωνου/κουβανου/αυστραλου , λογω premade , λογω οτι η γατα τους κοιμηθηκε στραβα και αυτο ειναι λαθος , ειδικα σε χαμηλα tiers που κερδιζει ο μονοφθαλμος στους τυφλους

Επεξ/σία από Atallos1
  • Like 2

Πως φτανουνε κατι τυποι gold I χωρις να ξερουνε να περνουνε items αναλογα την περισταση και να μην ξερουνε τι ειναι ward αναρωτιεμαι....(απο ολα τα games που εχω παιξει μια φορα να νικησει το bot lane μας στο early δεν υπαρχει)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...