Tobajara Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Όποιος θέλει ας δει τα post όσων περάσαμε την αρχή της Season 3 και να πάρει μια ιδέα. Τα πράγματα ΔΕ θα είναι ευχάριστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Βασικά υπάρχει το εξής. Αν κάποιος είναι τώρα με τριψήφιο πραγματικό mmr, τον συμφέρει να παίξει στην αρχή. Όλο και κάποιος θα τον κουβαλήσει και γενικά δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Όποιος πάλι είναι με 2κ+ mmr πάλι τον συμφέρει να παίξει γιατί σε γενικές γραμμές θα πάιξει με καλό επίπεδο. Μπορεί να πάει 60%win rate στα πρώτα αλλα πάλι θα τον βγάλει ψηλά για να αρχίσει το climb. Όποιος είναι απο 1800 και κάτω όμως θα είναι δύσκολα μιάς και εκεί με το reset θα γίνει πανικός. Silvers που κουβαλήθηκαν σε 2/3 πρώτα games. Diamonds που τώρα ξεκινάνε ή που δεν τους έκατσαν 1-2 games (μη ξεχνάτε τα πρώτα είναι 50ρια για το mmr). Όλοι αυτοί μια όμορφη παρέα. Καλά να περάσετε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 δεν θα παω πλατ τον γεναρη θα παω τον φλαβαρη και κατι εγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 με το που είδα Jungle shaco έπρεπε να κάνω leave. Την παναγία τους μέσα... Τίποτα τελείωσε, κάθε φορά που banάρω θα διώχνω teemo και shaco για να μην τους παίρνει η ομάδα μου... Εκεί έχουμε φτάσει... Παίκτης τώρα σε gold από τον οποίο έχω καλύτερο MMR, καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε... φιλε μου ποιο site ειναι αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Περιμεντε παντως να δουμε τι ακριβως θα γινει Ενα tweet δεν λεει κατι Lolnexus ειναι το site 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 http://lolnexus.com/scouter @Νάσο όπως την παλεύει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 απλα δεν υπαρχει λογος για ανχος οταν εκανα τα placement s3 βρεθικα gold 1452 elo με τα games επεσα 1300 απλα μ εκατσαν τα placement Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εδώ ακομα tryhardάρουμε για να πάμε Diamond πριν το κλείσιμο του Season 3 και εσείς αρχίσατε να μιλάτε για Season 4. Η κατάσταση θα είναι πάνω κάτω όπως είπε ο klain (εάν γίνει soft reset). Αλλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγω να μην παίξει κάποιος. Του κάτσουν, δεν του κάτσουν τα placement,θα παίξει 20-30-40 games παραπάνω και πάλι θα φτάσει εκεί που αξίζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Παντως εγω στο ranked εχω τρεξει ενα 6-1 σερι νικες-ηττες και μπηκα series για gold iv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Νταξει τελος τα ranked για σημερα.. Τοση ξενερα δεν εχω ξαναφαει.. Ισχυει αυτο που ελεγε καποτε ο σωκρατης αν θυμαμαι καλα: Αν εχεις lose streak θα εχουν και οι συμπαικτες σου. Ε ισχυει , επαιζα με olaf 6 lose streak και με nida 10 Εχω με lux 6/0 και 150 cs στο 20' , το Brand τον εχω αφανισει απο το χαρτη , και ενα εχω ενα Yi bronze 3 που εφαγε execute στο Red , μια tristana με 52 cs και 1/8 , και την αντιπαλη vayne να κανει παρτυ. 4 φορες κατεβηκα κατω αλλα οσα kill και να πηρα/εδωσα , το bot ειχε φτασει στο inhibitor (στο 20') Γιατι να ειμαι παντα καταδικασμενος να χασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 θα αλλαξει ,μην ξαχνας οτι υπαρχουν μερες που μπορει να σε βαζει και με win streak teams.Αυτα βεβαια υσχιει οταν δεν εισαι πολυ ανωτερος απο τους αλλους.Αμα παιξω στο ελο μου και μου τυχει μια τετοια ομαδα σιγουρα θα χασω,αν γινει ομως κατι τετοιο στο bronze λογικα θα καταφερω να το κανω carry.Αλλα με ενα απλο search το βλεπεις ,παιζει παραξενα παιχνιδια η riot .Ειναι κατι το οποιο μου εχει συμβει παρα πολλες φορες,ειδικα στο πλατ 2-1 ειχα κολλησει με αυτον τον τροπο για πολυ καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 gold iv!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnnyman Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Περιμεντε παντως να δουμε τι ακριβως θα γινει Ενα tweet δεν λεει κατι Lolnexus ειναι το site ευχαριστω για το site!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 δείτε και αυτό. δίνει πολλα περισσοτερα stats https://www.facebook.com/LeagueLSI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2013 εγώ το έριξα στα normal εδώ και λίγες μέρες xD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις