Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Βασικά υπάρχει το εξής. Αν κάποιος είναι τώρα με τριψήφιο πραγματικό mmr, τον συμφέρει να παίξει στην αρχή. Όλο και κάποιος θα τον κουβαλήσει και γενικά δεν μπορεί να πάει χειρότερα. Όποιος πάλι είναι με 2κ+ mmr πάλι τον συμφέρει να παίξει γιατί σε γενικές γραμμές θα πάιξει με καλό επίπεδο. Μπορεί να πάει 60%win rate στα πρώτα αλλα πάλι θα τον βγάλει ψηλά για να αρχίσει το climb. Όποιος είναι απο 1800 και κάτω όμως θα είναι δύσκολα μιάς και εκεί με το reset θα γίνει πανικός. Silvers που κουβαλήθηκαν σε 2/3 πρώτα games. Diamonds που τώρα ξεκινάνε ή που δεν τους έκατσαν 1-2 games (μη ξεχνάτε τα πρώτα είναι 50ρια για το mmr). Όλοι αυτοί μια όμορφη παρέα. Καλά να περάσετε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

με το που είδα Jungle shaco έπρεπε να κάνω leave. Την παναγία τους μέσα... Τίποτα τελείωσε, κάθε φορά που banάρω θα διώχνω teemo και shaco για να μην τους παίρνει η ομάδα μου... Εκεί έχουμε φτάσει...

dasdasda.jpg

Παίκτης τώρα σε gold από τον οποίο έχω καλύτερο MMR, καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε...

φιλε μου ποιο site ειναι αυτο?

Εδώ ακομα tryhardάρουμε για να πάμε Diamond πριν το κλείσιμο του Season 3 και εσείς αρχίσατε να μιλάτε για Season 4.

Η κατάσταση θα είναι πάνω κάτω όπως είπε ο klain (εάν γίνει soft reset). Αλλά προσωπικά δεν βρίσκω λόγω να μην παίξει κάποιος. Του κάτσουν, δεν του κάτσουν τα placement,θα παίξει 20-30-40 games παραπάνω και πάλι θα φτάσει εκεί που αξίζει.

• Like 1

Νταξει τελος τα ranked για σημερα.. Τοση ξενερα δεν εχω ξαναφαει.. Ισχυει αυτο που ελεγε καποτε ο σωκρατης αν θυμαμαι καλα: Αν εχεις lose streak θα εχουν και οι συμπαικτες σου. Ε ισχυει , επαιζα με olaf 6 lose streak και με nida 10 :o 
Εχω με lux 6/0 και 150 cs στο 20' , το Brand τον εχω αφανισει απο το χαρτη , και ενα εχω ενα Yi bronze 3 που εφαγε execute στο Red , μια tristana με 52 cs και 1/8 , και την αντιπαλη vayne να κανει παρτυ. 4 φορες κατεβηκα κατω αλλα οσα kill και να πηρα/εδωσα , το bot ειχε φτασει στο inhibitor (στο 20')

Γιατι να ειμαι παντα καταδικασμενος να χασω?

θα αλλαξει ,μην ξαχνας οτι υπαρχουν μερες που μπορει να σε βαζει και με win streak teams.Αυτα βεβαια υσχιει οταν δεν εισαι πολυ ανωτερος απο τους αλλους.Αμα παιξω στο ελο μου και μου τυχει μια τετοια ομαδα σιγουρα θα χασω,αν γινει ομως κατι τετοιο στο bronze λογικα θα καταφερω να το κανω carry.Αλλα με ενα απλο search το βλεπεις ,παιζει παραξενα παιχνιδια η riot .Ειναι κατι το οποιο μου εχει συμβει παρα πολλες φορες,ειδικα στο πλατ 2-1 ειχα κολλησει με αυτον τον τροπο για πολυ καιρο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...