Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

αυτο το συστημα το βαλανε γτ καποιο κλεγονταν για το οτι ανεβενανε και μετα πευταν λογο troll games οποτε σου ελεγε αμα φτασεις εκει δεν ξαναπευτεις και ετσι λογικα θα τελιωνε το θεμα τωρα ολοι κλεγονται για το boost και το μμρ οποτε η κλαψα δεν τελιωνει ποτε (και βαζω και εμενα μεσα) αν θελετε ενα συστημα για να μετρα το σκιλλ σας τοτε ας ξαναβαλουν το elo αν θελεται ενα συστημα για να περνεται τα rewards στο τελος της season τοτε κραταμε αυτο τοσο απλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Aπο silver 1 silver 4 και τώρα σταμάτησα τα ranked για να μην πέσω κι'άλλο, κατεστραμμένο mmr έχω αυτήν την στιγμή,,,leavers, doulbe mid/top, μερικές φορές δεν έχουμε support...τέτοιες ωραίες φάσεις. Άντε να τελειώσει και αυτή η season να ξεκινήσουμε απο το 0, μιας και στην season 3 ξεκίνησα τα ranked μόλις μπήκα 30 lvl και έτσι έκανα ολόκληρη ιστορία για να βγώ απο το bronze...τώρα αν κάνω τα περισσότερα carry απο τα 10 πρώτα games θα μπω στο silver 2-3 και θα πάω αρκετά γρήγορα gold...

Μια συμβουλή μόλις γίνει το reset μην παίξετε αμέσως ranked περιμένετε μερικές μέρες, γιατί στην αρχή σε πολύ μεγάλο ποσοστό θα επικρατεί μπάχαλο. 

Το "μερικές μέρες" θα το έκανα "ένα μήνα".

Προσωπικά θα ασχοληθώ για μεγάλο χρονικό διάστημα με normal, μαθαίνοντας champions που θέλω, και θα αφήσω το ranked στην άκρη. Είχα 4 σερί παιχνίδια με dc - leaver - afk, το MMR μου είναι στο +0, δε μου λέει και τίποτα να tryhardάρω για να πάω Silver 2 και να είμαι στην ίδια κατάσταση. Ας κάνω προπόνηση.

Mε ποια λογικη λετε να αποφυγουμε να μπουμε τις πρωτες μερες/μηνες κλπ στα provisional?

Γιατί είναι όλοι ανακατεμμένοι στην αρχή. Δεν είναι ξεκάθαρο το MMR του καθενός ώστε να τον βάζει με τους ανάλογους συμπαίκτες και έτσι μπορεί να παίξεις με κάποιον που ήταν Diamond 1 αλλά και με κάποιον που ήταν bronze 5 στο προηγούμενο season

(Ακραία παραδείγματα αλλά κάπως έτσι πάει)

Υποτιθεται οτι περιμενεις να "κατσουν" τα MMR πρωτα κ μετα να παιξεις

Αλλα εφοσον σε βγαζει αναλογα με το MMR δεν αλλαζει κατι στην ουσια imo

Δεν έχει σημασία παιδιά. Πάλι με τους ίδιους θα σας βάλει να παίξετε. Κοιτάει mmr κλπ. Το ότι γίνεται reset δε σημαίνει ότι όλοι πάνε στο ίδιο mmr απλά αυτός που είχε 2500 mmr θα πάει 1700 και αυτός που είχε 1500 θα πάει 1000 και θα παίζουν από το πρώτο παιχνίδι με αυτούς που τους "αξίζει" .

• Like 1

Υποτιθεται οτι περιμενεις να "κατσουν" τα MMR πρωτα κ μετα να παιξεις

Αλλα εφοσον σε βγαζει αναλογα με το MMR δεν αλλαζει κατι στην ουσια imo

ακριβως , λογικα εαν αφησεις να ''κατσει'' το elo οι παιχτες του επιπεδου σου θα ανεβουν ενω παιζουν στην αρχη και εσυ που δεν παιζεις θα μεινεις και θα παιζεις με αυτους που το real ελο τους ειναι 1700 ενω το δικο σου στο προηγουμενο Season ηταν 2000+ πχ.

οποτε για μενα χειροτερο '''''κακο'''''' κανεις.

Ο diamond 1 θα γινει λογικα πλατ 1,diamond 2 Πλατ 2 κτλ.Καπως ετσι θα παει για αυτους που ειναι ψηλα.Απο εκει και περα στα πρωτα 10 games θα παιρνεις παρα πολλα lp[λογικα παντα].Τωρα αν κανεις 10 ηττες σερι λογικο ειναι να πεσεις απρα πολυ.

Καλύτερα να παίξεις το συντομότερο imo. Όσο περιμένεις τόσο γυρνάνε τα elo στην προηγούμενη κατάστασή τους. Δλδ αν περιμένει κανείς ένα μήνα και πάει να παίξει δεν θα παίξει με ίδιου μμρ παίχτες, αλλά με αυτούς που έχουν ξανανέβει εκεί. Εκτός βέβαια αν στο καπάκι με το ρεσετ σκάσουν μεγάλες αλλαγές, τότε συμφωνώ για την υπομονή

Kαι μια που εκανα την ερωτηση για το ποια ειναι η λογικη στο "περιμενετε μερικες μερες/μηνα" και ειδα καποιες αποψεις, ας πω και τη δικη μου:

Τον πρωτο καιρο θεωρητικα οι περισσοτεροι θα κοιτανε για καλη καταταξη, αρα λιγοτερο τρολαρισμα, λιγοτεροι afkers, καλυτερα games, ο καλυτερος κερδιζει. Και εφοσον ολοι ειμαστε παιχταραδες και παντα μας φταινε τα τρολλ, οριστε η ευκαιρια για να μην τρωμε απειρο τρολινγκ και να ανεβουμε asap diamond με την αξια μας :D

Πιο random matchmaking απο τον πρώτο μήνα της καινούριας season ΔΕΝ υπάρχει.

Source: Θα είναι το τρίτο reset που "περνάω". Έχω δεί και απο καλή και απο ανάποδη το matchmaking. Αν είναι 10 placement για να σε βάλει σε tier δε παίζω με κανένα χριστό. Αν είναι όπως πέρσι preseason με elo ή δεν ξέρω και γω τι τότε το συζητάμε.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...