Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εχετε 6 μερες, φαρμαρετε games και δειτε μπας και προλαβετε.

Μην κανετε refund ακομα. Κριμα τον champion.

Μωρε το champ δεν ειναι το προβλημα, το ξαναπαιρνεις σε 1-2 βδομαδες. Απλα καις 1 refund, εκει ειναι το ολο θεμα. Για περιπτωσεις σαν αυτη αξιζει να το καψεις, αν δεν προλαβαινεις μεχρι 9 του μηνα να συγκεντρωσεις 6800 (πχ εγω με μαθηματικη ακριβεια , δεν προλαβαινω :P ).
  • Like 1
Δημοσ.

Αφου το λες τοτε ετσι,για ποιον λογο γκρινιαζει για αυτο το 1 παιχνιδι και δεν μιλαει για ολα τα αλλα παιχνιδια που ηταν φοβερος?

Ειπα εγω οτι ειναι κακος?Ειπα?Γιατι βγαζεις πραγματα απο το κεφαλι σου?

Μιλησα εγω για ολα τα παιχνιδια,ειπα οτι οσο κανεις 3/6[μπορει να μην εχει ξανακανει 3/6 με adc].

είπα γω οτι είμαι φοβερός? δε κατηγορώ τον άλλον που χάνει το lane του. κατηγορώ τον άλλον που κανει μαλακίες. που παει afk, που κανει gang μονο το mid επειδη ειναι premade με τον άλλονε, και παρόλο που στο selection βλέπει οτι έχει κλειδώσει άλλος mid, πανε και παιρνουνε αλλοι δυο.

αμα ήμουνα φοβερός θα ταχα κανει carry και τα έξι. αλλά επειδή δεν είμαι, περιμένω μια στοιχειώδη βοήθεια απο όλη την ομάδα. @@ βεβαια...

σ'ολα τα game καποιος έπαιρνε garen. μονο και μονο για να τον δει μετα το patch. μονο στα 2/6 παιξανε καλα με garen.

btw το fps cap το ξυλώσανε? μονο 60 εχει τωρα?

Δημοσ.

Soft reset για την S3 τελικα , οπως και στην S2 με 10 placement την καινουρια για να μπεις σε league

Και ενα εξαιρετικο video , enjoy

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εγω.Αλλα οταν κατηγορεις τους συμπαικτες σου ακι εχεις carry με 3/6 ,πιστευω ειναι λαθος.

Ίσα ίσα είπε ότι σε εκείνο το game έφταιξε αυτός...

Αυτό είχε πει:

γενικα δε νομιζω οτι εφταιξα γω σε καποιο (στο ενα πες που ειχα παρει carry και ειχα 3/6). αλλα ουτε έκανα carry μονος μου κανα game.

Δημοσ.

Soft reset για την S3 τελικα , οπως και στην S2 με 10 placement την καινουρια για να μπεις σε league

και πρεπει να νικησεις τα 6 σωστας ? ποιο δικαιο αλλα και τραγικα χρονοβορο. το μμρ θα φαινεται τουλαχιστον?

Δημοσ.

Και ενα εξαιρετικο video , enjoy

Ωπα ωπα!!!!Και εγω που ειμαι gold τι?παιζει να πεσω δηλαδη?

Δημοσ.

και πρεπει να νικησεις τα 6 σωστας ? ποιο δικαιο αλλα και τραγικα χρονοβορο. το μμρ θα φαινεται τουλαχιστον?

Oχι δεν παει ετσι

Παιζεις 10 , αναλογα με το πως τα πας τοτε σε βαζει και σε αναλογο division

@Ssns Ναι , φανταζομαι οτι οσοι ειναι χαμηλα στα tiers aka V και IV εχουν πιθανοτητα να πεσουν αν δεν τα πανε καλα στα placement

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Mπορειτε να εξηγησετε λιγο το reset στο mmr εσεις που το ξαναειδατε στην πραξη απο αλλες σεζον?

Φανταζομαι υπαρχει καποιο max στο να ανεβεις ή να πεσεις βαση της επιδοσης στα provisional, το ερωτημα ειναι ποσο περιπου ειναι αυτο?

Πχ ενας που ειναι gold III περιπου που περιπου καταληγει με 0/10 provisional ή με 10/10 provisional? Και με τι επιδοση περιπου, κραταει το gold 3?

Kαι αντε και μπηκες σε καποιο division. Πλεον εχεις νεο mmr απτην αρχη?

@andreapaog (σεντονι):

Γενικα σε αυτα τα div που εισαι/ειμαι/ειμαστε, το τρολαρισμα, feed-αρισμα, μαλακυνση κλπ πανε συννεφο. Τρεις ειναι οι δικες μου συμβουλες:

-Το mmr και τα ματια σου. Παιχνιδια που φαινονται απτο picking οτι ειναι αβαβα (να εχετε trio mid η 5 adc ας πουμε), καντα dodge (μεχρι 1 dodge την ημερα ομως, οχι περισσοτερα). Worth να χασεις 3 LP αντι να κανεις βεβαιη ηττα. Να το εκμεταλευεσαι το dodge στα χαμηλα division, ειναι πολυ προτιμοτερο απο το να βαζεις ακομα 1 ηττα στο mmr σου.

-Πρεπει να μαθεις καλα 2 lanes, 1 champ για καθε lane (hyper-carries κατα προτιμηση, πχ μια ahri για mid , εναν nasus-tryndamere για top που δεν τρωνε συχνα ban) και με αυτα να κουβαλας την ομαδα σου. Εδω θα συνιστουσα να αποφυγεις adc/supp roles σε αυτα τα div. Εχει παιχνιδια που δεν κουβαλιουνται, αλλα τα περισσοτερα κουβαλιουνται με καλη προσωπικη αποδοση. Κουβαλημα δε σημαινει 25-5 σκορ απαραιτητα, ουτε quadra kills. Κουβαλημα σημαινει να τους παιρνεις απτο χερακι για objects με ΣΩΣΤΑ calls, σημαινει να βαζεις wards που θα δωσουν map control στην ομαδα σου -κατι που δινει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλεονεκτημα σε αυτα τα division-, σημαινει να τα πας καλα σε cs kills για να μην χασεις το lane σου, σημαινει να τους ενθαρυνεις, να τους κοβεις το flaming και να τους προτρεπεις να συνεργαστουν ενω αν ειναι ζωα απλα να τους κανεις ignore/mute . Το σκορ οπως σωστα ειπωθηκε πολλες φορες δεν λεει τιποτα. Εχω κανει games με σκορ 3/10, κι ομως τα εχω κουβαλησει γιατι ψοφαγα για να παρω objects για την ομαδα (turrets/inhibitors).

-Ποτε, μα ποτε surrender. Εχω κερδισει παιχνιδια που θα στοιχηματιζα σε οτι εχω και δεν εχω οτι ηταν χαμενα. Και εχουν γυρισει απο μια μαλακια των αντιπαλων στο 45 και μονο. Επισης εχω παρει παιχνιδια με afker στο team μου απτο 1ο λεπτο, εχω παρει παιχνιδια με σκορ 25-50 υπερ των αλλων, εχω παρει παιχνιδι που το adc μας μπηκε στο game με smite και revive λεγοντας "smite so op for farming" και που τρολαρε απτο 1ο εως το τελευταιο λεπτο. Ολα χανονται και ολα γυρνανε. (νταξει για game με 2 afkers ή 2 hard trolls, παω πασο). Να μην ξεχναμε και την περιπτωση σε ενα ματς-τσοντα υπερ των αντιπαλων να φαει ο feedariσμενος τους ενα dc/να του καει το pc/να κανει σεισμο/να μπουν χρυσαυγιτες σπιτι του και ξαφνικα να παρεις free νικη απτο πουθενα! Ακριβως για αυτους τους λογους επισης, ποτε μην επαναπαυεσαι σε ενα παιχνιδι που εκανες μια καλη αρχη εσυ και η ομαδα σου για να μη γινει το αναποδο.

extra tip: Αν ξεκινησεις με ασχημα παιχνιδια μια μερα, κοψε τα ranked. Μπες aram, μπες TT, μπες dominion, ή normal και απο αυριο "πρωι με τη δροσουλα" ξαναμαπαινεις ranked.

YΓ. Κι εγω εκνευριζομαι με τα τρολαρισματα κλπ, αλλα 1 ηττα ειναι 1 ηττα και τιποτα παραπανω. Συνεχιζουμε για το επομενο καλο παιχνιδι αφου σκεφτω τι λαθη εκανα εγω (προσπαθωντας να τα αποφυγω στο επομενο παιχνιδι), ετσι το βλεπω πλεον.

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ
  • Like 1
Δημοσ.

@Ssns Ναι , φανταζομαι οτι οσοι ειναι χαμηλα στα tiers aka V και IV εχουν πιθανοτητα να πεσουν αν δεν τα πανε καλα στα placement

Νταξει δεν με ξανα βλεπουν στα Ranked.Μου βγηκε η Παναγια για να φτασω το gold και τωρα μου λενε οτι παιζει να ξανα πεσω λογο καποιων χαζων ατομων που ισως μου τυχουν στο placement!!Και πρεπει να κανω και 5-6 σερι νικες για να με βαλει ειτε s1 ειτε gold v.ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!

Δημοσ.

Oχι δεν παει ετσι

Παιζεις 10 , αναλογα με το πως τα πας τοτε σε βαζει και σε αναλογο division

καταλαβα λαθος νομιζα για τα promo games για να αλλαξεις division τεσπα ε το ιδιο δεν ειχε γινει και s2.αλλα το reset θα γινει στο pre season?

Δημοσ.

Mπορειτε να εξηγησετε λιγο το reset στο mmr εσεις που το ξαναειδατε στην πραξη απο αλλες σεζον?

Φανταζομαι υπαρχει καποιο max στο να ανεβεις ή να πεσεις βαση της επιδοσης στα provisional, το ερωτημα ειναι ποσο περιπου ειναι αυτο?

Πχ ενας που ειναι gold III περιπου που περιπου καταληγει με 0/10 provisional ή με 10/10 provisional? Και με τι επιδοση περιπου, κραταει το gold 3?

Kαι αντε και μπηκες σε καποιο division. Πλεον εχεις νεο mmr απτην αρχη?

Πρωτα απ'ολα ακομα δεν ξερουμε τι θα κανουν  , απλα υποθετουμε απο ενα tweet 

Το max που μπορεις να ανεβεις/πεσεις δεν μπορεις να το ξερεις 

Η περσινη formula ηταν : Το MMR σου + 1200 / 2

Οπου στα placement επαιζες με αντιπαλους ΙΔΙΟΥ MMR , δηλαδη αν εχεις MMR DIamond θα παιζεις με αντιστοιχους

Επαιζες τα placement λοιπον κ αναλογα την επιδοση σου σε πεταγε σε division

@Ssns Μην εχεις τιποτα ακομα για δεδομενο , μπορει να γινεται να πεσεις μπορει και οχι . Κατα την δικη μου γνωμη θα επρεπε να πεφτεις .

Gold πηγες για να παρεις τα rewards της S3 , οχι για την S4

Δημοσ.

@Ssns Μην εχεις τιποτα ακομα για δεδομενο , μπορει να γινεται να πεσεις μπορει και οχι . Κατα την δικη μου γνωμη θα επρεπε να πεφτεις .

Gold πηγες για να παρεις τα rewards της S3 , οχι για την S4

Gold πηγα επειδη ξεπατωθηκα και το αξιζω!!! :P  :P  :P  Πραγματικα δεν με νοιαζουν τα rewards.Απλα ειχα βαλει σκοπο να παω gold γιατι θεωρω πως εκει μεσα στο gold αξιζει να ειμαι!!  :)  :) Τελος παντων νταξει βλεπουμε αλλα το θεωρω ανουσια καποιος που ειναι gold να παιξει τα placement και επειδη ισως τυχει ασχημα games να τον πεταξει ενα silver v και να ξανα τραβηξει τα ιδια.

Δημοσ.

Ε αμα αξιζεις gold θα ξαναπας. Προς το παρον απολαυσε τα rewards του gold και ασε εμας silverΙΙ να τρολοπαλευουμε για SilverI :P

Περα απτην πλακα, η αποψη μου ειναι οτι τα μαξιλαρακια των V tiers πρεπει με καποιο τροπο να σταματησουν! Δε το λεω για σενα, το λεω για το game. Αυτοι που αξιζουν να πανε σε μεγαλυτερα div θα πανε κι αυτοι που δεν αξιζουν, θα πανε στα ταρταρα.

Δημοσ.

Ε αμα αξιζεις gold θα ξαναπας. Προς το παρον απολαυσε τα rewards του gold και ασε εμας silverΙΙ να τρολοπαλευουμε για SilverI :P

Περα απτην πλακα, η αποψη μου ειναι οτι τα μαξιλαρακια των V tiers πρεπει με καποιο τροπο να σταματησουν! Δε το λεω για σενα, το λεω για το game. Αυτοι που αξιζουν να πανε σε μεγαλυτερα div θα πανε κι αυτοι που δεν αξιζουν, θα πανε στα ταρταρα.

Γιατι τοτε δεν βρισκουν εναν τροπο αυτοι που ειναι με κακο mmr να τους ριξουν?Βλεπεις ο αλλος να εχεις +20/+30 ηττες και να μ ειναι gold iii.Πως διαολο γινεται αυτο?Εγω ειμαι στις +25νικες απο τις ηττες μου!Γιατι να πεσω εγω και να μην πεσει εκεινος?Eγω οταν χαλαω το mmr μου και οι ηττες μουτ πλησιαζουν τις νικες μου συνηθως πεφτω.Πως γινεται ο αλλος με τοσο κακο mmr να ειναι gold iii?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...