haris013 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Tελεια, μολις χθες ξοδεψα 6300ip για aatrox. Και ειμαι με 100 IP τωρα Ψηνω να τον κανω refund για να προλαβω το offer, θα δω προς το τελος της προσφορα τι θα κανω τελικα . Μasteries κανε 4-5 γενικα τυπου offtank, tank, adc, apc, supp και μετα κανε ειδικα masteries για τα champs που παιζεις συχνοτερα. Runed δεν υπαρχει η πολυτελεια για specific αναλογως champ, οποτε κανε 5-6 rune pages, ειδικα τωρα με την προσφορα εχω αρκετά rune pages, πήρα +2 τώρα, έφτιαξα ενα για brusher,adc,jungle,support και μετά έβαλα τους main μου οπότε κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! Το σημαντικότερο πράγμα σε όλο το παιχνίδι βγήκε ξανά σε προσφορά! Από σήμερα μέχρι και τις 9 του μήνα 2 rune pages στην τιμή της 1!!! Κάντε το πρώτο βήμα να βγείτε από το βόθρο και να γίνετε αξιοπρεπείς παίκτες! Πότε ανακοινώθηκε αυτό γαμώτεν, σήμερα ψώνισα Sona Πάω να λιώσω, πρέπει να πάρω τουλάχιστον 2+2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 οοοοοχι ρε πουστη μου και πηρα το fizz πριν κατι μερες!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bigi444444 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2013 Κι εγώ εψές! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οσο κανεις 3/6 score ,με carry,σορρυ αλλα εκει θα μεινεις,θα παιζεις με τα σκατα.Φιλικα παντα. σορρυ αλλα δεν ειμαστε ολοι challenger... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 οοοοοχι ρε πουστη μου και πηρα το fizz πριν κατι μερες!!!! Μπορείς να κάνεις και refund (αν σου έχει μείνει κανένα). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 σορρυ αλλα δεν ειμαστε ολοι challenger... ουτε εγω.Αλλα οταν κατηγορεις τους συμπαικτες σου ακι εχεις carry με 3/6 ,πιστευω ειναι λαθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Εχετε 6 μερες, φαρμαρετε games και δειτε μπας και προλαβετε.Μην κανετε refund ακομα. Κριμα τον champion. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Οσο κανεις 3/6 score ,με carry,σορρυ αλλα εκει θα μεινεις,θα παιζεις με τα σκατα.Φιλικα παντα. Δηλαδη επειδη ετυχε και εκανε 1 ''σχετικα''κακο score και διχως να γνωριζουμε πως τα πηγανε και οι υπολοιποι απο την ομαδα του αυτοματως τον κανει κακο??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Δηλαδη επειδη ετυχε και εκανε 1 ''σχετικα''κακο score και διχως να γνωριζουμε πως τα πηγανε και οι υπολοιποι απο την ομαδα του αυτοματως τον κανει κακο??? Αφου το λες τοτε ετσι,για ποιον λογο γκρινιαζει για αυτο το 1 παιχνιδι και δεν μιλαει για ολα τα αλλα παιχνιδια που ηταν φοβερος? Ειπα εγω οτι ειναι κακος?Ειπα?Γιατι βγαζεις πραγματα απο το κεφαλι σου? Μιλησα εγω για ολα τα παιχνιδια,ειπα οτι οσο κανεις 3/6[μπορει να μην εχει ξανακανει 3/6 με adc]. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Μπορείς να κάνεις και refund (αν σου έχει μείνει κανένα). Ντεν εκω ματια μου!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Ενα ωραιοτατο video για τα ward spots, για ποιο λογο τα βαζουμε και πως.Αφορα ολους τους ρολους και οχι μονο τα support.http://www.youtube.com/watch?v=8eZYWYmmxFg 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Αφορα ολους τους ρολους και οχι μονο τα support I'm a bronze player and i don't get this Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nikolakic Stuff Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!! Το σημαντικότερο πράγμα σε όλο το παιχνίδι βγήκε ξανά σε προσφορά! Από σήμερα μέχρι και τις 9 του μήνα 2 rune pages στην τιμή της 1!!! Κάντε το πρώτο βήμα να βγείτε από το βόθρο και να γίνετε αξιοπρεπείς παίκτες! Αμα παρω το bundle με τα 7 θα μου τα κανει 14? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosxry Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2013 το έχουν απενεργοποιήσει το bundle. πάντως με 2360 RP (<2600) παίρνεις 8 rune pages με την προσφορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις