Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οσο κανεις 3/6 score ,με carry,σορρυ αλλα εκει θα μεινεις,θα παιζεις με τα σκατα.Φιλικα παντα.

Ντάξει, σχετικά είναι όλα.Ένα σκορ από μόνο του μπορεί να λέει τα πάντα μπορεί να μη λέει και τίποτα.Μπορεί να ήταν 2-0 και να πήγαινε μια χαρά το lane του.Τα top/mid και η ζούγκλα όμως να είχαν πρόβλημα.Να σπάσανε λοιπόν τα 2 άλλα lanes και να τους πήρε ο διάολος και στο bot που είναι το πιο ευάλωτο early game κιόλας.Ε δε θέλει και πολύ το 2-0 να γίνει και 2-00 πιστεύω.Σε αυτά τα elo μια χαρά πιθανότητες έχεις να σου συμβεί κάτι παρόμοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ντάξει, σχετικά είναι όλα.Ένα σκορ από μόνο του μπορεί να λέει τα πάντα μπορεί να μη λέει και τίποτα.Μπορεί να ήταν 2-0 και να πήγαινε μια χαρά το lane του.Τα top/mid και η ζούγκλα όμως να είχαν πρόβλημα.Να σπάσανε λοιπόν τα 2 άλλα lanes και να τους πήρε ο διάολος και στο bot που είναι το πιο ευάλωτο early game κιόλας.Ε δε θέλει και πολύ το 2-0 να γίνει και 2-00 πιστεύω.Σε αυτά τα elo μια χαρά πιθανότητες έχεις να σου συμβεί κάτι παρόμοιο.

Σε carry παικτη [ad]το σκορ λεει πολλα.Εκτος και αν εχεις ashe,εχει παω πασο.

Και σε αυτα τα λεο αν εισαι πλλυ καλυτερος δεν μπορει να συμβγει αυτο που λες.Στο 10λεπτο εισαι καπου στο 3-0 ευκολα και απλα.Απλα μην ανοιγουμε την συζητηση οτι μπορει να φταιει ο αλλος κτλ.

Συμφωνω οτι δεν γινονται ολα τα παιχνιδια carry.Και τον voyboy να φερεις αν και οι 4 συμπαικτες σου ειναι τραγικοι και οι αντιπαλοι εχουν φοβερη ομαδα με πολυ cc κτλ,τοτε δεν το κουβαλας.Αυτα τα παιχνιδια ομως δεν ειναι παρα πολλα[1-2 στα 10].Αλλο να εχεις τρολλ,εγω οσο παιζω κατα 75% εχω τρολλ στην ομαδα ,ειδικα στα χαμηλα ελο μπορει να εχεις 2 ,αν ομως αλλοι 2 παιζουν μετρια και εσυ εισαι παρα πολυ καλος θα κερδισεις.

Δειτε απλα τα ποστ μου οταν πρωτοξεκινησα λολ,θα τα βρω και θα τα ποσταρω,και εγω τα ιδια ελεγα.Απλα για να μην χανετε τον χρονο σας να το καταλαβετε [για να το καταλαβω εγω μου πηρε ενα χρονο],σας το τονιζω  για να το θυμαστε.

Παμε παλι στο κλασσικοοοοο θεμα.Κανω μερικες ρητορικες ερωτησεις. Τα τρολ μονο εμεις τα εχουμε?Το ιδιο και για τους afks ισχυει.

Δε σας εχει τυχει ποτε να εχει αντιπαλος ασχημα items? Παντα πρεπει να φταινε οι αλλοι?Δεν εχετε κανει ποτε misplay-miss click?

Που κολλάνε τα miss clicks? Φυσικά και οι αντίπαλοι έχουν τα ίδια προβλήματα, απλά το θέμα είναι οτι και να πάρω ένα free win εξαιτίας των αντιπάλων (κακοί παίκτες) πάλι δεν θα το ευχαριστηθώ, γιατί δεν θα έχω μάθει τίποτα απο αυτήν την ιστορία...ένας γαμημένος κύκλος είναι όλο αυτό...σκέψου οτι στο mid δεν χάνω ποτέ το lane μου, απλά κάτι που μου συνέβη στα περισσότερα games είναι οτι το top και το Bot χάνουν (3/5 games) το lane τους στα 10 πρώτα λεπτά και το jungle ΔΕΝ βοηθάει τι να κάνω εκεί? να παρατήσω το φαρμ μου και να τρέχω στα lanes το πρώτο 10λεπτο? ε δεν γίνεται αυτό...ενώ στο high elo σπάνια θα χάσει κάποιος το lane του στο 10λεπτο, έτσι όλοι χρησιμοποιούν το skill τους ολοκληρωτικά, δεν υπάρχει κανένα ποσοστό τύχης...

Είναι τόσο μα ΤΟΣΟ ωραίο game, αλλά αυτό το community είναι η ρίζα του "καρκίνου".

Που κολλάνε τα miss clicks? Φυσικά και οι αντίπαλοι έχουν τα ίδια προβλήματα, απλά το θέμα είναι οτι και να πάρω ένα free win εξαιτίας των αντιπάλων (κακοί παίκτες) πάλι δεν θα το ευχαριστηθώ, γιατί δεν θα έχω μάθει τίποτα απο αυτήν την ιστορία...ένας γαμημένος κύκλος είναι όλο αυτό...σκέψου οτι στο mid δεν χάνω ποτέ το lane μου, απλά κάτι που μου συνέβη στα περισσότερα games είναι οτι το top και το Bot χάνουν (3/5 games) το lane τους στα 10 πρώτα λεπτά και το jungle ΔΕΝ βοηθάει τι να κάνω εκεί? να παρατήσω το φαρμ μου και να τρέχω στα lanes το πρώτο 10λεπτο? ε δεν γίνεται αυτό...ενώ στο high elo σπάνια θα χάσει κάποιος το lane του στο 10λεπτο, έτσι όλοι χρησιμοποιούν το skill τους ολοκληρωτικά, δεν υπάρχει κανένα ποσοστό τύχης...

Είναι τόσο μα ΤΟΣΟ ωραίο game, αλλά αυτό το community είναι η ρίζα του "καρκίνου".

Δηλαδη σε καθε παιχνιδι οι συμπαικτες σου εχουν στο 10λεπτο  0-3 κτλ?Δεν το πιστευω με την καμια.Το να χασουν το lane τους ειναι φυσιολογικο,αν δεν το εχαναν δεν θα χρειαζονταν να κουβαλησεις κανεναν,αυτο σημαινει κουβαλαω,να χανει ο ενας το lane και εσυ να μπορεις στην συνεχεια του παιχνιδιου να κερδισεις το παιχνιδι η το lane του συμπαικτη σου

Και Ναι,αν εχεις lane που εχει 0-3 στα 5 λεπτα kai δεν μπορει να lanαρει καθολου,να κατεβεις να τον βοηθησεις οταν πας 6 lvl.Σε αυτα τα ελο δεν κερδιζουν τοσο τα objectives αλλα περισσοτερο τα kills και τα tf.

Τα λαθοι που γινονται στα silver bronze gold ,ειναι απειρα.

Actually , ποιος σου ειπε οτι δεν χανει κανεις το lane του?

Ενα lane μπορει να χαθει απο 1 kill στο lvl 2 , γιατι πολυ απλα ο αλλος πηρε lvl 2 πρωτος κι εσυ/εγω/οποιοσδηποτε δεν το προσεξε

Τα περισσοτερα παιχνιδια χανονται στο early game 

Το παιχνιδι εχει γινει τοσο snowbally που games χανονται πολυ ευκολα και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τα γυρισεις τουμπα , εκτος αν ο αντιπαλος κανει λαθη

Κι εδω παμε στο decision making . Που για μενα ειναι ο κυριος παραγοντας που ενα game κερδιζεται

Καλα τα mechanics , καλο το csing , καλα ολα

Οταν ομως δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις , ποτε και γιατι πρεπει να το κανεις τοτε εχεις χασει το παιχνιδι πριν καν ξεκινησει

Μερικοι δεν παιζουν το παιχνιδι , τους παιζει το ιδιο το παιχνιδι και τους παιζουν οι αντιπαλοι

Μαθετε να ειστε ACTIVE και οχι REACTIVE

• Like 1

με το που είδα Jungle shaco έπρεπε να κάνω leave. Την παναγία τους μέσα... Τίποτα τελείωσε, κάθε φορά που banάρω θα διώχνω teemo και shaco για να μην τους παίρνει η ομάδα μου... Εκεί έχουμε φτάσει...

dasdasda.jpg

Παίκτης τώρα σε gold από τον οποίο έχω καλύτερο MMR, καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε...

!

καντε Plays ,μην περιμενετε να κανετε το counterplay γιατι τις περισσοτερες φορες θα ειναι αποτυχια.

δειτε ακομα καλα καλα τα teamfights σε mid elo , ενας πιανεται και μετα πεφτουν ολοι σα ζωα.

φτιαχτε το game , βρειτε το positioning μετρατε τα skills που εχουν μεινει στον αντιπαλο. μπορει ειναι ειναι 30/0 και να μην εχει cd, τι θα σας κανει.

βλεπω ανθρωπους να παιζουν adc Να εχουν πεσει ολα τα cc μεσα στο tf Και να φοβουνται τα ΑΑ ενος renekton στο 40!

εκει δεν λεει κανενας οτι εχασες εσυ το teamfight , εκει σου λεει απλα οτι ΔΕΝ το κερδισες!

ξερω ολα αυτα καλα ειναι στη θεωρια αλλα μεσα στο game εχεις 5-6 Secs να τα σκεφτεις , πολλες φορες τα αγνοω και γω αλλα στο επομενο teamifhgt Θα το σκεφτω γιατι θα εχω κανει τη μαλακια μου εκει μεσα.

• Like 1

παντως εγω στο silver που επαιζα τα παιχνιδια κρινονται στο ποιος ξερει να φαρμαρει...ουτε kills ουτε τιποτα...εγω τι να πω οταν στο καλυτερο μου παιχνιδι με το ζορι φτανω στα 100 cs στο 40, οτι μου φταινε οι αλλοι? αμα ξες να φαρμαρεις, ερχονται και τα kills και περισσευουν και λεφτα για wards που σου δινουν περισσοτερα kills κοκ...αλυσιδα ειναι το παιχνιδι...

οταν με λιγη πιεση δεν μπορω να κανω last hit με τπτ, με φταιει ο αλλος?

θελει πολυ εξασκηση το παιχνιδι.

εγω μεχρι να κανω αναβαθμιση στον υπολογιστη δεν ξαναπαιζω παντως, γιατι μου εσπασε τα νευρα... ειμαι που ειμαι noobas, ειχα και κατι 10-15 fps και τρελαινομουν...

Actually , ποιος σου ειπε οτι δεν χανει κανεις το lane του?

Ενα lane μπορει να χαθει απο 1 kill στο lvl 2 , γιατι πολυ απλα ο αλλος πηρε lvl 2 πρωτος κι εσυ/εγω/οποιοσδηποτε δεν το προσεξε

Τα περισσοτερα παιχνιδια χανονται στο early game 

Το παιχνιδι εχει γινει τοσο snowbally που games χανονται πολυ ευκολα και ειναι εξαιρετικα δυσκολο να τα γυρισεις τουμπα , εκτος αν ο αντιπαλος κανει λαθη

Κι εδω παμε στο decision making . Που για μενα ειναι ο κυριος παραγοντας που ενα game κερδιζεται

Καλα τα mechanics , καλο το csing , καλα ολα

Οταν ομως δεν ξερεις τι πρεπει να κανεις , ποτε και γιατι πρεπει να το κανεις τοτε εχεις χασει το παιχνιδι πριν καν ξεκινησει

Μερικοι δεν παιζουν το παιχνιδι , τους παιζει το ιδιο το παιχνιδι και τους παιζουν οι αντιπαλοι

Mερικα games χανονται στο early εφοσον ειναι το σκορ τυπου 2-15

αλλα σε πολλα games -τουλαχιστον στο low/mid elo- μπορει οι αντιπαλοι να ειναι μπροστα στο σκορ στο early,

αλλα στα teamfights δεν ξερουν τι να κανουν ή δεν ξερουν να κανουν objectives

και καταληγουν να χανουν το game.

Εγω ειμαι υπερ στο να γινει πρωτα ενα teamfight να δω πως συμπεριφερονται ως ομαδα

και μετα να πω, ok δεν κερδιζεται.

ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Το σημαντικότερο πράγμα σε όλο το παιχνίδι βγήκε ξανά σε προσφορά!

Από σήμερα μέχρι και τις 9 του μήνα 2 rune pages στην τιμή της 1!!!

Κάντε το πρώτο βήμα να βγείτε από το βόθρο και να γίνετε αξιοπρεπείς παίκτες!

• Like 2

ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

60k IP έχω τόσο καιρό για αυτό τα κρατούσα να φτάσω τα 20 rune pages επιτέλους...

με το που είδα Jungle shaco έπρεπε να κάνω leave. Την παναγία τους μέσα... Τίποτα τελείωσε, κάθε φορά που banάρω θα διώχνω teemo και shaco για να μην τους παίρνει η ομάδα μου... Εκεί έχουμε φτάσει...

dasdasda.jpg

Παίκτης τώρα σε gold από τον οποίο έχω καλύτερο MMR, καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάμε...

Εγώ πήγα platinum μόνος μου χωρίς boost χωρίς τίποτα...'Ετυχε και μόλις πήγα για 3 μέρες είχα πολύ afkers/trollers ασυνήθιστα με άλλες φορές.Έπεσε το MMR μου και παίζω με Gold 1-3 και προσπαθώ να το φτιάξω πάλι,τι σημαίνει δηλαδή ότι ένας gold που θα έχει καλύτερο MMR ότι είναι και καλύτερος?

ΠΕΘΑΝΑ

Οσο κανεις 3/6 score ,με carry,σορρυ αλλα εκει θα μεινεις,θα παιζεις με τα σκατα.Φιλικα παντα.

οταν παιζεις με εναν αλισταρ που ξεκιναει με ενα reju 5 pots  και δεν σε κανει προτεκτ μια χαρα μπορεις να εχεις τετοιο score.το score δεν λεει πολλα

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να οργανώσω καλύτερα τα rune pages και masteries ώστε να μην χάνομαι?

τα masteries τα ονομάζω με το name του κάθε champion που απευθήνεται. το ίδιο και στα rune pages.

εσείς πως τα έχετε?

ΤΡΕΧΑΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ!!!

Tελεια, μολις χθες ξοδεψα 6300ip για aatrox. Και ειμαι με 100 IP τωρα :D

Ψηνω να τον κανω refund για να προλαβω το offer, θα δω προς το τελος της προσφορα τι θα κανω τελικα .

μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να οργανώσω καλύτερα τα rune pages και masteries ώστε να μην χάνομαι?

τα masteries τα ονομάζω με το name του κάθε champion που απευθήνεται. το ίδιο και στα rune pages.

εσείς πως τα έχετε?

Μasteries κανε 5-6 γενικα τυπου offtank, tank, adc, apc, ap jungle, ad jungle, supp και μετα κανε ειδικα masteries για τα champs που παιζεις συχνοτερα.

Runes δεν υπαρχει η πολυτελεια για specific αναλογως champ, οποτε κανε 5-6 rune pages, ειδικα τωρα με την προσφορα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...