Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ρε παιδες τι 120fps σταθερα?Με τι καρτες γραφικων παιζετε?

ati 6870/i5 2500k@ 4,6ghz και το client εγκατεστημενο σε samsung 840 pro (αν και το τελευταιο δεν επηρεαζει τα fps, απλα το αναφερω γιατι απο καμια αποψη δεν δικαιολογειται το frame drop που εχω μετα το last patch).

Bασικα τα 120fps δεν ηταν σταθερα, ηταν το peak. Ειχα ομως παντοτε πανω απο 90-100fps (με peak τα 120++) και πλεον το peak μου ειναι τα 70!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεσαι τρελη καρτα...απλα σιγουρεψου οτι απο τα video settings το v sync ειναι κλειστο...θα δεις τα fps σου να ανεβαινουν κατακορυφα απο τα 60 που εχεις.

Δεν υπαρχει περιπτωση να ειστε 120fps σταθερα!Και χωρις το v sync να ειναι ανοικτο και απλα να χαζευει ο champ σε κενο του χαρτη πιανω τα 90 με την 6850.Αν αρχισουν team fight κτλ κατω απο 60 δεν παει αλλα οχι και 120 σταθερα!!Εκτος και αν η 6850 με την 6870 εχουν τοση μεγαλη διαφορα.Μιλαω για σταθερα fps παντα!!Με το v sync ανοικτο ειμαι στα 60 σταθερα

Η cpu κανει διαφορα επισης, περα απο την 6850.

χμμμμ!!!Καλα κατσε να αλλαξω μητρικη και οταν τον κανω overclock θα τα ματα ξανα πουμε!!! :P

Ο καθενας παιζει με διαφορετικα video settings.

Πανω απο 60 fps δεν προσθετουν κατι στο ματι.

Καλα ναι ετσι και αλλιως στο very high τα εχω ολα απλα μου εκανε εντυπωση στα fps

Σας το έχω ξαναπει.Κοιτάξτε και τις επιλογές που έχετε στα video settings αναφορικά με το frame cap.Αν δεν το έχετε στο benchmark δεν τεζάρει η gpu...Μπορεί να λαγκάρει το παιχνίδι και η gpu να κοιμάται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...