Dakonblackblade Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εμένα? Ποιο είναι το account σου?
A7X. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Γκέτ ε Ρουμ ρε... Λοιπόν θα του κάνω την τιμή του παιχνιδιού να ασχοληθώ σοβαρά γιατί δεν έχω χρόνο για το starcraft και αυτο μου φαίνεται πιο εύκολο (πιο εύκολο είπα όχι εύκολο...) Που θα βρω βιντεος με τακτικές ορολογία κτλ μην με κοροϊδεύει η φίρμα του πόστ; :ρ
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εμένα? Ποιο είναι το account σου? Κ4κ0ς. Που θα βρω βιντεος με τακτικές ορολογία κτλ μην με κοροϊδεύει η φίρμα του πόστ; :ρ Εγώ είμαι αυτή Κρις; Έχεις κάποιο θέμα που οφείλεις να αναφέρεις;
klainmaingr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Γκέτ ε Ρουμ ρε... Λοιπόν θα του κάνω την τιμή του παιχνιδιού να ασχοληθώ σοβαρά γιατί δεν έχω χρόνο για το starcraft και αυτο μου φαίνεται πιο εύκολο (πιο εύκολο είπα όχι εύκολο...) Που θα βρω βιντεος με τακτικές ορολογία κτλ μην με κοροϊδεύει η φίρμα του πόστ; :ρ solomid.net είναι το καλύτερο imho και κυρίως τα featured guides. απο κει και πέρα mobafire.com leaguecraft.com και το λουρί της μάνας γενικά. Για video ρίξε μια ματιά στο own3d.tv είτε για οδηγούς είτε για gameplay videos που θα σε βοηθήσουν σε ότι char θα θελήσεις να παίξεις.
A7X. Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Εγώ είμαι αυτή Κρις; Έχεις κάποιο θέμα που οφείλεις να αναφέρεις; να οφείλω δεν νομίζω. Απλά άνα δυο πόστ όλο και κάποιος θα ασχοληθεί μαζί σου = φίρμα :ρ παλιά είχες πιο πολύ χιούμορ η μου φαίνεται;; Anw, Klain thanx για τα site θα τα κοιτάξω!
Gilmaru Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παιδιά είναι κανείς που έχει παίξει και LOL και Heroes of Newerth να μου πει εντυπωσεις συγκριτικά?
klainmaingr Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Αντικειμενική άποψη δύσκολα θα βρείς. Εφόσον και τα δύο είναι free 2 play γιατί δεν τα δοκιμάζεις;
Gilmaru Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Για να γλιτώσω χρόνο , υποψιάζομαι ότι χρειάζεται να σπαταλήσει κανείς λίγο χρόνο παίζοντάς τα για να έχει άποψη.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Και βασίζεσαι στην άποψη του καθενανού;Καλός είσαι κι εσύ... Παίξ' τα μάνα μου και τα δύο, που να χρεώναν κιόλας...που θα κάτσεις ν ακούσεις τον καθένα... Και στα 5 πρώτα παιχνίδια μια χαρά καταλαβαίνεις αν σου αρέσει κάποιο. Αντικειμενική άποψη δεν υπάρχει. Εφόσον και τα δύο είναι free 2 play γιατί δεν τα δοκιμάζεις; fix
Gilmaru Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ναι ρε συ, συμφωνώ, μα δεν εννοούσα να μου πει κάποιος "παίξε αυτό είναι καλύτερο". Απλά ρώτησα για τυχόν διαφορές σε συγκεκριμένες λεπτομέρειες. Κάποια πράγματα μπορείς να τα καταλάβεις και από τρίτους, αν η περιγραφή τους είναι συγκεκριμένη. Αλλά whatever δεν με καίει κιόλας.
Erwdios Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Παίξε LoL. Μεγαλύτερη community με ότι καλό και κακό συνεπάγεται αυτό.
Bigi444444 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2011 Ε ρώτα συγκεκριμένα πράγματα τότε.Γιατί ο καθένας μπορεί να σου αραδιάσει εκατομμύρια λόγους για να προτιμήσεις το ένα από το άλλο και τούμπαλιν.Και αυτό που σου πε ο Erwdios, άλλος θα μπορούσε να το εκλάβει ως αρνητικό.Γι αυτό σου λέω δεν έχει νόημα να ρωτάς άλλους.Δοκιμάζεις έστω και λίγο και κρίνεις βάσει της δικής σου αίσθησης/προτίμησης κπλ κλπ...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 ποτε βγαινει ο talon?Βγηκε και spotlight αλλα παικτης οχι ακομα..
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2011 Εχει queue για Nordic & East αυτη τη στιγμη η τα εχει παιξει ο launcer? Πρωτη φορα βλεπω queue μετα τον διαχωρισμο των zones και μαλιστα τετοια ωρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις