Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Nταξει Επαιξα JiNx στον PBE , ειχα καιρο να παιξω τοσο fun champ Τα νουμερα της ειναι σιγουρα broken , δεν υπαρχει περιπτωση να μην φανε nerfs Maxαρωντας Q κ κρατωντας τα stack ειναι σαν να εχεις ενα free PD , απο 0,7 atk speed σε πεταει στο 1,5 οταν εχεις minigun Το rocket range ειναι ωραιο , το splash damage ειναι υπερβολικο οπως και οτι procαρει Spellblade , επισης το switch procαρει κ το tear To W εχει απειρο range κ projectile speed , αν κ κανει hit οτι χτυπησει πρωτο . Εχει χαζο AD ratio και ειναι δυσκολο στο να το δεις To E εχει χαζο base damage αλλα AP ratio , δεν με τρελανε σαν spell Το Ulti της εχει αρκετα καλο hitbox αλλα το % health dmg που κανει ειναι αστειο
klainmaingr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Το 1.4 ratio sto W και το 130% maxarισμένο minigun... I don't know. Λογικά θα έρθει νερφαρισμένη live. Κατα τα άλλα εκτός απο το slow του w στον πρώτο που θα χτυπήσει έχει και το root απο το Ε.
nasos o psaras Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 με 720 range στο lvl 9 τι escape να της δοσουν
d3monhunter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Χαζεύοντας βίντεο, έπεσα πάνω σε αυτό http://www.youtube.com/watch?v=hgdNAtgB5pA Παρατηρώ ότι έχει πολλά likes αλλά είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Ξέρετε τπτ?
Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Aμε Οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο οσο κ να ψαξεις Αλλα "hacks" υπαρχουν , οχι για RP , οχι για Champs , οχι για να πας αυτοματα Challenger Απλα κι εσυ θα εισαι ενας απο αυτους σε λιγο καιρο που θα στειλουν ticket στο support οτι εχασαν το account τους ΚΑΠΩΣ
d3monhunter Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ουσιαστικά εκεί που σου λέει να μπεις και να κάνεις sign up, του δίνεις όλο το account σου, από οτι κατάλαβα.
omghi2u Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 παιζοντας το πρωτο μου ακαουντ που ειχε ξεχαστει στον west εδω και 1-1.5 χρονο λολ. γκολντ 5 με 3-0 προμος τζαρβαν... μικρος θεουλης :]
SOADNICK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Ουσιαστικά εκεί που σου λέει να μπεις και να κάνεις sign up, του δίνεις όλο το account σου, από οτι κατάλαβα. Αυτό που λες, λέγεται phising, δεν έχει νόημα στην προκειμένη περίπτωση μιας και δε κάνεις sign in αλλά sign up, οπότε ο τύπος να κλέψει τι? Level 1 accounts? Προφανώς ο σκοπός του βίντεο είναι να μαζέψει referrals.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 εχω ζητησει password email απο χθες γιατι δεν θυμομουν το Login αλλα ακομα δεν εχει ερθει τιποτα...... ?!
Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Συνηθως κανουν 24 ωρες τα mails , depends Αλλα αν δεν ξερεις mail και password πως θα σου δωσουν το account?
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 λαθος διατυπωση δικη μου ... εχω ζητησει password στο email μου .... Εχουν περασει αρκετες ωρες ... απο χθες το πρωι το ζητησα ... δεν ερχεται τπτ
Atallos1 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Τα emails απο το " I Forgot my password " ερχονται κατευθειαν , η τουλαχιστον εντος 5 λεπτων Τσεκαρε junk κτλ κ αν δεν εχει ερθει κανε ticket
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Yπαρχει τροπος να κανω spectate καποιον που δεν εχω στην friendlist μου? Aπο το lolnexus μου κατεβαζει ενα προγραμμα, το lolreplay, αλλα δεν δουλευει για το σκοπο που θελω.
GaGaS_Thess Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 τιποτα ουτε στα Junk ουτε πουθενα. ... δεν ξερω τι σκατα παιζει .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις