ssns Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το εχουν ηδη πει, βαριεμαι να βρω το λινκ http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?p=37793026 το βρηκα Na το πουν οπως το εγραψα και εγω εδω μπας και καταλαβουν τα ζωαδια!! @nrkmaiden ποιος εισαι στο game?παιζει να σε εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Na το πουν οπως το εγραψα και εγω εδω μπας και καταλαβουν τα ζωαδια!! @nrkmaiden ποιος εισαι στο game?παιζει να σε εχω! Με εχεις pld123 ειναι το ign μου. Απειρες φορες εχω παρει lane που δε ξερω επειδη καποιος θελει το lane μου και στο τελος εχει ταισει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Μερικά ωραία απ το champ select: +Bonus παιχνιδάκι: Spot the retard Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 ολοταχος για πλατ 2 αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 keep going,θελει πολυ tryhard πλατ 2-1.Δεν ξερεις ποσο καρο ημον σε εκεινο ελο.Tip ,παιζε οσο po passive γινετε και προσπαθησε να παινρεις free kills.Μην πεθαινεις ποτε ,προσπαθησε να κανεις killing spree κτλ.Μην πεθανεις ποτε πραγματικα .Απο τα 600 games που εχω τα 250 πρεπει να ηταν σε αυτα τα ελο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το spoiler πως μπαινει???το κωλο kurwo που λενε ολα τα μαλακισμενα τι σημαινει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το spoiler πως μπαινει???το κωλο kurwo που λενε ολα τα μαλακισμενα τι σημαινει? τελικά είναι kurwa ή kurwo? μερικοί είναι ανορθώγραφοι μάλλον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τελικά είναι kurwa ή kurwo? μερικοί είναι ανορθώγραφοι μάλλον Αααανετα!!Ικανους τους εχω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τελικά είναι kurwa ή kurwo? μερικοί είναι ανορθώγραφοι μάλλον kurwa πρέπει να 'ναι, ή τουλάχιστον στα Ισπανικά(?) Όταν έπαιζα CoD WaW σε Αμερικάνικο server, με πολλούς Ισπανούς λέγαν "Kurwa" το οποίο πρέπει να 'ναι και το σωστό. Νομίζω ότι σημαίνει bitch/πουτάν@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 πουτάνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Το spoiler πως μπαινει?? [spοiler] κείμενο [/spοiler] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 τεστ τεστ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2013 Πολωνικο ειναι το kurwa. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Oυγγροι , Λιθουανοι , Σκοπιανοι , Σερβοι , Σλοβακοι : Kurva Ρουμανοι : Curva Σλοβενοι : Kurba Ουκρανοι : Koorva Boσνιοι : Kurvo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτό θα πει επικοινωνία ανάμεσα στους λαούς, να ξέρεις πώς να πεις "γ*** τη μάνα σου την π******" σε 10 διαφορετικές γλώσσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις