skim045 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Τελικά βρήκα το πρόβλημα. Το skype έφταιγε. Δεν ξέρω γιατί. Τόσες μέρες το χρησιμοποιούσα και όλα ήταν μια χαρά. Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω για αυτό?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Μου ειχε τυχει janna ad... η οποια μας ξεσκισε. Συνήθιζα να την παίζω AD. Έδινα, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος του παιχνιδιού. Τελικά βρήκα το πρόβλημα. Το skype έφταιγε. Δεν ξέρω γιατί. Τόσες μέρες το χρησιμοποιούσα και όλα ήταν μια χαρά. Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω για αυτό? TS, VENT. Το Skype είναι για τις οικογένειες με κόρη στην Αυστραλία.
Strategos Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 πάντως εγώ και όλοι μου οι φίλοι εδώ και κανα χρόνο ολοί με skype είμαστε, vent/ts θέλουν σέρβερ κολάνε οποτε skype ftw... εσύ δεν ελεγες οτι είναι μούφα το lol και ησουν φαν της dotas / hon ;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Συνήθιζα να την παίζω AD. Έδινα, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος του παιχνιδιού. TS, VENT. Το Skype είναι για τις οικογένειες με κόρη στην Αυστραλία. Μαλιστα.Και αυτο απο που προκυπτει?Δεν κανει δουλεια το skype?
Vasilius Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 OXI , το skype για πολλά άτομα ειναι gtp κεκεδίζεις αν ο ISP σου έχει QoS αρκετές φορές κτλ .- Το ts3 και vent3 είναι τα πιο καλά σε latency - codecs και stability αλλά και bandwith .
p_under Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Συνήθιζα να την παίζω AD. Έδινα, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος του παιχνιδιού. συμφωνω οτι φυσικα κ δεν ειναι αυτος ο στοχος του παιχνιδιου αλλα οχι κ full ap . εκτος του οτι ειναι mega fail να την παιζεις ad ..
egw_eimai_re Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2011 αστε τα αυτά εμένα μου έχουν πρήξει τη π@@@ρα μου με leaves με γκρίνια με 10χρονα etc χειρότερα απο το έλεος έγινε! κ με τα report τι παίζει κανένα ban θα πέσει ή @@;
Gilmaru Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Θα εξηγήσετε και σε μένα ton newbie τι θα πει AD?
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 πάντως εγώ και όλοι μου οι φίλοι εδώ και κανα χρόνο ολοί με skype είμαστε, vent/ts θέλουν σέρβερ κολάνε οποτε skype ftw... εσύ δεν ελεγες οτι είναι μούφα το lol και ησουν φαν της dotas / hon ; Όπως σου είπα, αυτά είναι σχεδιασμένα για το Gaming.. Το skype σε πετάει από το Game, και με τα πολλά άτομα γίνεται ντε καυλέ. Καραμούφα του κερατά είναι το LoL. BLC uber alles, αλλά δεν το σηκώνουν οι φίλοι μου και η μοναξιά με πονάει.
egw_eimai_re Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Όπως σου είπα, αυτά είναι σχεδιασμένα για το Gaming.. Το skype σε πετάει από το Game, και με τα πολλά άτομα γίνεται ντε καυλέ. Ποτέ δεν με πέταξε το skype μήπως τον έχεις τσιμπήσει τον ιό;
klainmaingr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δεν έχει να κάνει αν σε πέταξε η όχι. Γενικά ναι TS και vent είναι μακράν καλύτερα για gaming.
p_under Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 εννοει οταν καποιος βγει απο την κληση οτι σε πεταει , η αν φαει recconect το router του .
egw_eimai_re Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2011 Μπα δεν μου εχει συμβεί ποτέ 5 άτομα που μιλάμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις