Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά βρήκα το πρόβλημα. Το skype έφταιγε. Δεν ξέρω γιατί. Τόσες μέρες το χρησιμοποιούσα και όλα ήταν μια χαρά. Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω για αυτό?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μου ειχε τυχει janna ad... η οποια μας ξεσκισε.

Συνήθιζα να την παίζω AD. Έδινα, αλλά δεν είναι αυτός ο στόχος του παιχνιδιού.

Τελικά βρήκα το πρόβλημα. Το skype έφταιγε. Δεν ξέρω γιατί. Τόσες μέρες το χρησιμοποιούσα και όλα ήταν μια χαρά. Ξέρετε μήπως τι μπορώ να κάνω για αυτό?

TS, VENT. Το Skype είναι για τις οικογένειες με κόρη στην Αυστραλία.

Δημοσ.

πάντως εγώ και όλοι μου οι φίλοι εδώ και κανα χρόνο ολοί με skype είμαστε, vent/ts θέλουν σέρβερ κολάνε οποτε skype ftw... εσύ δεν ελεγες οτι είναι μούφα το lol και ησουν φαν της dotas / hon ;

Δημοσ.

TS, VENT. Το Skype είναι για τις οικογένειες με κόρη στην Αυστραλία.

Μαλιστα.Και αυτο απο που προκυπτει?Δεν κανει δουλεια το skype?

Δημοσ.

OXI , το skype για πολλά άτομα ειναι gtp κεκεδίζεις αν ο ISP σου έχει QoS αρκετές φορές κτλ .-

Το ts3 και vent3 είναι τα πιο καλά σε latency - codecs και stability αλλά και bandwith .

Δημοσ.

συμφωνω οτι φυσικα κ δεν ειναι αυτος ο στοχος του παιχνιδιου αλλα οχι κ full ap . εκτος του οτι ειναι mega fail να την παιζεις ad ..

Δημοσ.

αστε τα αυτά εμένα μου έχουν πρήξει τη π@@@ρα μου με leaves με γκρίνια με 10χρονα etc χειρότερα απο το έλεος έγινε!

κ με τα report τι παίζει κανένα ban θα πέσει ή @@;

Δημοσ.

πάντως εγώ και όλοι μου οι φίλοι εδώ και κανα χρόνο ολοί με skype είμαστε, vent/ts θέλουν σέρβερ κολάνε οποτε skype ftw... εσύ δεν ελεγες οτι είναι μούφα το lol και ησουν φαν της dotas / hon ;

Όπως σου είπα, αυτά είναι σχεδιασμένα για το Gaming.. Το skype σε πετάει από το Game, και με τα πολλά άτομα γίνεται ντε καυλέ.

Καραμούφα του κερατά είναι το LoL. BLC uber alles, αλλά δεν το σηκώνουν οι φίλοι μου και η μοναξιά με πονάει.

Δημοσ.

Όπως σου είπα, αυτά είναι σχεδιασμένα για το Gaming.. Το skype σε πετάει από το Game, και με τα πολλά άτομα γίνεται ντε καυλέ.

Ποτέ δεν με πέταξε το skype μήπως τον έχεις τσιμπήσει τον ιό;

Δημοσ.

εννοει οταν καποιος βγει απο την κληση οτι σε πεταει , η αν φαει recconect το router του .

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...