Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωινο gold 1 game Παιρνω Vi , ειμαι 5-0 στα 10 λεπτα κ εχω bot lane που ειναι 0-15 κ ενα 0-10 Gp Οταν τον ρωτας γιατι γ@μ@ς το παιχνιδι σου λεει απλα " Ειμαι Plat V , δεν μπορω να πεσω αρα στις μπαλες μου " 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Στεγνό report εκεί, reason: abusing division system to harass teammates. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eadornian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Για μισο λεπτο,γιατι δεν μπορει να πεσει?Εαν φτασεις πλατινα,δεν κατεβαινεις μετα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tmark Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να πέσεις tier, μόνο divisions.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Το να τον κανω report δεν μου λεει κατι , απλα το ολο συστημα ειναι χαζο το εχω ξαναπει 50 φορες Κι οσο υπαρχει αυτο δεν θα σταματησει το boosting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Πρωινο gold 1 game Παιρνω Vi , ειμαι 5-0 στα 10 λεπτα κ εχω bot lane που ειναι 0-15 κ ενα 0-10 Gp Οταν τον ρωτας γιατι γ@μ@ς το παιχνιδι σου λεει απλα " Ειμαι Plat V , δεν μπορω να πεσω αρα στις μπαλες μου " Δεν σου φταίει το bot lane, φταις εσύ που δεν κουβαλάς αρκετά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Απο σποντα πηρα VI , μονο Karma παιζω Εχει πλακα που κανεις δεν εχει ιδεα ποσο damage κανει Wtf karma damage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν μπορείς να πέσεις tier, μόνο divisions.. Τι εννοείς; Γνωστός έπεσε από silver σε bronze μια χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Τι εννοείς; Γνωστός έπεσε από silver σε bronze μια χαρά Μονο απο inactivity πεφτεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Από bad plays έπεσε βασικά. Μέσα στην μέρα τον είδα να παίζει 3 games 2 σε Silver V και το τρίτο σε Bronze I και μετά με έκανε call στο skype και έβριζε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε δεν γινεται να πεσεις λεμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε σου λέω ότι έγινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Παιδια δεν ακουσα κανενας να λεει τιποτα για το διδυμο yellowstar-punzu (η κατι τετοιο).Το μονο που ακουω εναι Xpeke,Xpeke...mEH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Βρε σου λέω ότι έγινε Λες να μην πεφτει κανεις παρα μονο ο φιλος σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2013 World first στο forum μας? On a serious note, μάλλον ο φίλος σου ούτε σε ποιο division είναι δεν ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις