leftis95 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Το rework σε garen olaf πότε το βλέπουμε να γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) αυτο το badass στιλακι που εχουν οι ασιατες σε ολες τις foto ειναι τραγικο καποιος πρεπει να τους το πει Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από nasos o psaras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 θα τους ανοίξει νέα τρύπα ο xPeke μην ανησυχείς χειρότερες φωτό έχουν οι gummy bears, λίγο ακόμα σφίξιμο και θα αμολήσουν καμία τα nerdia κοίτα εδώ μπούλη που το παίζει Ρόκι Μπαλμπόα ενώ βλέπεις εδώ το παλικάρι τον xPeke και είναι σα να σου λέει στην pic "κινεζάκια φέρτε και βαζελίνη γιατί θα τσούξει" 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παίζει με Ασιάτες ο xPeke σε αυτό το round Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Alien Attack Inbound Get hyped Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν παίζει με Ασιάτες ο xPeke σε αυτό το round Ναι παίζει με rednecks αμερικάνους Δε μπορώ να πω, για NA team μόνο 2 από τους 5 είναι ασιατικής καταγωγής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 12 ωρα Ελλαδος ειναι οι fnatic vs c9? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Νομίζω στις 10 το βράδυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 5 lp στο diamond 1 η νικη.Εκει που εδινε 20 τωρα 5. Και ο fwskolos ειναι γεγονος και παλι.Αυτη την φορα στο team Μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) ρε παιδια σε ranked,αφου κανουνε καποιον reported και γραψουμε και τον λογο μετα σε ποια σελιδα μπορουμε να μπουμε για να δουμε αν τελικα φαγανε μπαν ή για να ψηφησουμε; ok το βρηκα.. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2013 από euxoulhs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 lol δεν γινεται να το κανεις αυτο .γτ τοσο μισος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euxoulhs Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 τοσο μισος;δεν καταλαβες καθολου καλα δεν το κανω απο μισος..το κανω μπας και καθαρισει λιγο το λολ απο τα ζωαδιαπου ειναι στο ρανκ και το παιζουν και τσαμπουκαλιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katiepie Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 epic names : kapitanbiacz Δεν είμαι σίγουρη αν ήθελε να μπερδέψει με το cz στο τέλος να μην τον περάσουν για Έλληνα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 τα dc εχουν καταντησει αηδεια στο plat 1 δεν ξερω λες και μ κανει πλακα ο θεος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για blitz και εγώ μιας και ήθελα πολύ το skin αλλά δεν κατάφερα να το αγοράσω εκείνες τις μέρες. Τώρα για το παγκόσμιο θέλω C9 νικητές και πιστεύω θα είναι στον τελικό με OMG-SKT1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις