sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω δηλωσα και για τα δυο, σορρυ δεν το ξερα οτι δηλωνουμε μονο για ενα αρα δηλωνω μονο για χεκα.. Και να πεις οτι δεν το εγραψα η καψερη.. Οποτε σε εβγαλα απο το blitz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 diamond 1.Για να δουμε τι θα δουμε τωρα .Μεχρι στιγμης επερνα πολλα lp ,τωρα θα παιρνω παλι 20 lp ? Πηγα απο diamond 5 σε 1 σε πολυ μικρο χρονικο διαστημα.Καμια σχεση με το κολλημα που ειχα φαει στο πλατ 2-1 . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν ηξερα οτι θα υπηρχε τοσο ενδιαφερον για το skin του Hecarim θα εβαζα και εγω για του blitzcrank το skin χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 fnatic τους βλέπω(και θέλω) στον τελικό, κουβαλάνε μεγάλο momentum Δήλωσα για το άλογο και γω, δεν τον έχω καν αλλά είναι δυνατός jungler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Καλα τσαμπα γραφω....hristos777, ευχαριστω για την συμμετοχη αλλα ακυρωνεται γιατι το account σου δημιουργηθηκε πριν 7 λεπτα.Και εχω και εναν τουριστα που δεν εχει ποσταρει ποτε τιποτα.Ισως επρεπε να μπουν και αλλα rules. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=M4Kejdj-A34 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Manos112 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για Blitz και γω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nrkmaiden Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μολις κερδιαμε game με που ειμασταν πισω 20 κιλλ στο 18 . ΟΛΑ συμβαινουν στο silver. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 C9 - GMB - OMG - SKT η 4άδα. C9 - SKT ο τελικός. C9 το τρόπαιο. U heard it here first. Gl σε όσους δεν έχουν τα skins γιατί εμείς οι καπιτάλες τα έχουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 καλα ... εχω την εντυπωση πως αν κανει revert στο παλιο του jungling style o diamond , θα τον καταστρεψει τον happy farmer meteos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eadornian Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ΤΙ άλλαγες νομίζετε πως θα βάλει η RIOT ,σε ζούγλκα,champions κλπ κλπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Θα αλλαξει σιγουρα το map και θα αλλαξουν και αρκετα περι wards , gold gain κτλ Κατι παραπανω δεν εχουν πει ακομα και δεν βλεπω κ κατι που να βγαζει ματι οτι θελει αλλαγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gongor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για blitz και εγώ .. Καιρός να ξεκινήσω να παίζω και supp ! Όσον αφορά τους ημιτελικούς : royal club , skt t1. Fnatic , gmb Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εστειλα για heca , μπας και μας κατσει κι εχουμε ενα καλο j4 alternate. Blitz τον εχω Προχθες στο gmb vs vul, πως στο καλο καταφεραν να το πεταξουν ετσι οι VUL? Νευριασα ακομα κι εγω σαν spectator Σημερα ελπιζω σε νικη των fnatic, o Peke ειναι απολαυστικος. Υπαρχει τροπος να κανουμε spec αυτα τα παιχνιδια μεσα απο το client και οχι μεσω stream? Η τελος παντων καποιος τροπος ωστε αν θελω να κανω spec μονο τον jungler σε ολο το game, να μπορω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω εστειλα για heca , μπας και μας κατσει κι εχουμε ενα καλο j4 alternate. Blitz τον εχω Προχθες στο gmb vs vul, πως στο καλο καταφεραν να το πεταξουν ετσι οι VUL? Νευριασα ακομα κι εγω σαν spectator Σημερα ελπιζω σε νικη των fnatic, o Peke ειναι απολαυστικος. Υπαρχει τροπος να κανουμε spec αυτα τα παιχνιδια μεσα απο το client και οχι μεσω stream? Η τελος παντων καποιος τροπος ωστε αν θελω να κανω spec μονο τον jungler σε ολο το game, να μπορω? Nope δεν γινεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις