Atallos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Oταν ψαχνεις το reddit/facebook/twitter μερα νυχτα κ εχεις τα rss feed reader στο 1 λεπτο και οταν εχεις βαλει auto refresher καθε 3 sec ολο και κατι βρισκεις Κι εγω τα τσιμπησα both , η μαλλον μου τα τσιμπησε το sistah Gl σε οσους παρουν μερος
ssns Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Μπηκα και εγω για το Riot Blitz!!Μιας και ειναι main support με τον thresh και δεν εχω κανενα skin του!!Καλη επιτυχια λοιπον σε ολους!!
GiannisWalker Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Για blitz πήγα και εγώ :S Καλή επιτυχία !
bele Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ευχαριστουμε! Δηλωσα για heca μιας και δεν εχω καθολου τον char. Οσο για το παγκοσμιο πιστευω θα ξεχωρισουν οι SKT1 και οι Fnatic. Ειμαι φαν των gambit αλλα δεν νομιζω να προχωρησουν πολυ θα τα βρουν σκουρα απο τους σχιζοματιδες
sistah Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Nice nice, έβαλα για το Arcade Heca. Που τα βρήκες όμως; Aπο εκει που δεν εβρισκα code για code, ξαφνικα μου περισσεψανε κιολας. Βρηκα εναν τυπο που ειχε 11 skin codes που δεν ειχε τι να τα κανει και τον ρωτησα εαν θελει να μου δωσει για τον blitz και μου εδωσε και για τον heca. 1
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Aπο εκει που δεν εβρισκα code για code, ξαφνικα μου περισσεψανε κιολας. Βρηκα εναν τυπο που ειχε 11 skin codes που δεν ειχε τι να τα κανει και τον ρωτησα εαν θελει να μου δωσει για τον blitz και μου εδωσε και για τον heca. Μια χαρά Όσο για Gambit όσο και αν θέλω να τους δω τελικό δε νομίζω. Δείξανε αρκετές αδυναμίες (especially στο Baron) ενώ από την άλλη οι all time favorite Fnatic πάνε γερά για τελικό αν και θα πρέπει να περάσουν μία εκ των Κινέζικων. Πιστεύω θα περάσουν τους C9 εύκολα αφού οι Fnatic είναι φορμαρισμένοι ενώ οι άλλοι εκτός του ότι είναι νέοι στον χώρο, είναι και τόσο καιρό στον πάγο.
Fulgore1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πατησα παραπανω φορες συγνωμη(μιας και δεν μου το εμφανισε)μπερδεψα λιγο τα παραθυρα και ξεχαστικα
zeniath Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 μπερδεψα λιγο τα παραθυρα και ξεχαστικα Και καλά...
Fulgore1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πατησα παραπανω φορες συγνωμη(μιας και δεν μου το εμφανισε)μπερδεψα λιγο τα πολλα ανοιχτα παραθυρα στο insomnia και ξεχαστικα fixed . Και περιμενουμε και απο αυριο βραδυ να δουμε την συνεχεια στο παγκοσμιο
nasos o psaras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 ατταλε μπορεις να ξαναβαλεις το site με τα vods? το βρικα http://lol.gamepedia.com/Season_3_World_Championship για οποιον αλλον θελει
bost7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω δηλωσα και για τα δυο, σορρυ δεν το ξερα οτι δηλωνουμε μονο για ενα αρα δηλωνω μονο για χεκα..
nrkmaiden Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε τελειωνει το πρωταθλημα και ποτε αρχιζει η νεα season?
Atallos1 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2013 5 Οκτωβρη τελειωνουν τα Worlds , 31 Οκτωβρη τελειωνει η season 3 Τωρα το ποτε θα ξεκινησει επισημα το preseason δεν το ξερουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις