Atallos1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Μιας και ειπες ,να αναφερω προγραμματακι που ανακαλυψα προσφατα LSI ( League System Information ) Ειναι η desktop εκδοση του Lolnexus , με πιο πολλες πληροφοριες Πριν φορτωσει το παιχνιδι , σας δειχνει κι ενα estimated ping που εχετε To μονο "κακο" ειναι οτι για να παρει τα stats πρεπει να τελειωσει το loading screen Preview Link για κατεβασμα εδω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Κατι εχασες , οι ομιλοι τελειωσαν και εχουν ολοκληρωθει ολα τα παιχνιδια Στο Mineski vs Ozone κερδισαν οι Ozone και μιας το score μεταξυ Gambit και Ozone ηταν 1-1 πηγανε σε tiebreaker game που εκρινε κ το ποιος περασε Δεν σου λεω το αποτελεσμα σε περιπτωση που θες να δεις το VOD Ναι, οντως, απλα οταν μπηκα η Riot παιζει να μην ειχε ανανεωσει την σελιδα. WP οι Gambit, αλλα δυστυχως Spoilerιαστηκα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 http://www.lolskill.net/top?filter_champion=27&filter_realm=EUNE&p=3 site που εχει τους κλτερους σε skill shot σε εναν champ @atallos1 κοιτα να δεις ποιον εχω απο πανω μ Ενδιαφέρον... Το skill score Πως βγαίνει ακριβώς? Από τα Averages που έχει ο καθένας στο παίκτη, γιατί εγώ ας πούμε στο aatrox έχω καλύτερα stats από πολλούς εκεί πέρα... Ναι, οντως, απλα οταν μπηκα η Riot παιζει να μην ειχε ανανεωσει την σελιδα. WP οι Gambit, αλλα δυστυχως Spoilerιαστηκα Το D6G6 δεν είναι το tiebreaker game? κοιμήθηκα χτες μόλις τελείωσε το 3ο game :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Που υποτίθεται ανοίγει με το shift η κάτι τέτοιο ενώ είσαι στο loading screen? Μου bugare τις περισσότερες φορές και τώρα απλά έχω ένα bookmark τον εαυτό μου στο lolnexus και το ανοίγω απο browser μην τυχόν έχω και προβλήματα με τον client με αυτή τη βλακεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Εμενα ανοιγει χωρις να πατησω κατι και το εχω απο πισω να τρεχει Ισως δεν την παλευει σε borderless? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ενδιαφέρον... Το skill score Πως βγαίνει ακριβώς? Από τα Averages που έχει ο καθένας στο παίκτη, γιατί εγώ ας πούμε στο aatrox έχω καλύτερα stats από πολλούς εκεί πέρα... τα skill shot μετραει σαν την ulty της lux λαθος μ γενικα το skill του χαρακτιρα κοιτα μπορεις να πατησεις πανω στο ναμε σου να δεις παντος πρεπει να παιζει ρολο και το tier division που εισαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια skill shot βρε Απλα τραβαει τα stats που εχεις στον εκαστοτε champ και βγαζει ενα average score Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποια skill shot βρε Απλα τραβαει τα stats που εχεις στον εκαστοτε champ και βγαζει ενα average score και εγω στην αρχη νομιζα κοιταγε ποσο καλα πεταω το w αλλα μετα λεω την φιορα τι την εχει και μετα καταλαβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ουφ. Μετά από 1,5 μήνα πλήρους απραξίας μπήκα σε ranked με Sona, ίσα ίσα να γλιτώσω το decay. Ο Yi μας μέχρι το 20 ήταν 0-8-2. Το πήραμε. Απόπατος του Silver 4... Τέλος πάντων, έχει ακουστεί κάτι για αλλαγές που θα δοκιμαστούν στο pre-season? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 και εγω στην αρχη νομιζα κοιταγε ποσο καλα πεταω το w αλλα μετα λεω την φιορα τι την εχει και μετα καταλαβα Παίζει και να έκλαψα από τα γέλια 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Παίζει και να έκλαψα από τα γέλια αστα η τραγικοτητα σε ολο το μεγαλειο της Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zahariel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Just dropping by to say: Die Amerikanski και Domoi Κορεατες Παμε ρε ομαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Quarterfinal matches: Gama Bears vs SKT T1 NaJin Black Sword vs Gambit BenQ Royal Club Huang Zu vs OMG Cloud 9 vs Fnatic So yeah... τις ευρωπαϊκές ομάδες τις βλέπω έξω από τον πρώτο προημιτελικό... προσωπικά προβλέπω C9 v NBS στον τελικό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zahariel Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Στους 4: SKT, Fnatic, Royal και για GMB - NBS δεν ξερω. Ειτε θα μιλησει η εμπειρια των Gambit η θα φανε new zimbah picks και θα τους λιωσουν, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2013 Ποτε πηραν τα πανω τους οι fnatic .Ποιο ειναι το ροστερ τους,εχω μεινει πισω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις