Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To Q το ανεβάζεις μετά το E σε όλες τις περιπτώσεις γιατί απλά το E κάνει περισσότερη ζημιά. Αν θες να φαρμάρεις με το Q το κάνεις και με 1 πόντο και βελτιώνεις την αντίδραση και τους χρόνους σου.

Το Heal / Ghost έχουν το απλό πρόβλημα. Η Ιρέλια είναι ήρωας με lifesteal . Οπότε λογικά η ομάδα πρέπει να σου κάνει Ignite το πρώτο πράγμα στην μάχη για να σου κόψει το πλεονέκτημα. Οπότε το Heal πάει χαράμι. Επίσης όταν έχεις φάει slow stuns και τέτοια CC αντί να έχεις 380 ΜS που έχεις κανονικά και 500+ με το Ghost , έχεις 120 και 250 με το Ghost. Δεν πας πουθενά ούτως η άλλως. Επίσης καιρός είναι να μαθαίνεις να παίζεις targetting summoner spells . Είναι κλασική περίπτωση νέου παίχτη που προτιμά απλά να πατάει τα spells και όχι να τα κάνει target. Θα το ξεπεράσεις. Και μη μου πεις ''εμένα με βολεύει'' γιατί αν είχα δέκα ευρώ κάθε φορά που το έλεγε αυτό ένας νέος παίχτης και τον ξαναάκουγα μετά από 3 μήνες θα ήμουν χιλιαδούχος :)

Οπότε για εμένα που είμαι Noobas (με Ν κεφαλαίο) τι προτείνεις?

Δοκίμασα το Flash, αλλά δεν με βόλευε καθόλου, ίσως επειδή μου είναι δύσκολο ακόμα να παίξω με targeting spells :fear:

Συνεπώς, να πάω με Flash/ και ένα εκ των Ignite, Teleport, Exhaust?

Τέλος, τα runes που αναφέρει είναι για 30 lvl, εγώ είμαι 14 αυτή τη στιγμή, που να φορτώσω περισσότερο? Την ίδια απορία έχω και στο build, αλλά εκεί φαντάζομαι ισχύει ότι και στο wow, δεν υπάρχει ουσιαστικά build μέχρι τα 85 :)

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ερωδιέ μην χαλάσεις IP-RP σε runes, μέχρι να πας 25+ lv imo.

Άρα Dakon μου λες ότι το καλύτερο burst dmg του game, η LB(και όχι απλά ένα ωραίο burst, όπως είπες εσυ και διαφωνώ) δεν κάνει για pick σε ranked, μόνο και μόνο επειδή late game δεν έχει το aoe dmg των άλλων AP carries.

Δημοσ.

Erwdios εσύ είσαι newbie και απλά μαθαίνεις. Είπαμε είμαστε λίγο ζόρικοι αλλά μέχρι να φτάσεις τα 600 παιχνίδια για μένα θεωρείσαι newbie. Έχεις περιθώρια. Μη φοβάσαι υπάρχουν παλικάρια με 3000 games που δεν ξέρουν παρά μόνο να κάνουν δεξί κλικ με Ranged Dps. Όταν φτάσεις 20 ρώτα για ρούνους. Τώρα βρες τι ήρωες γουστάρεις να παίζεις

Ναι η leblanc είναι το καλύτερο burst του παιχνιδιού καθώς και ένας πάρα πολύ διασκεδαστικός ήρωας . Αλλά πρέπει να αναρωτηθείς αν με Malzahar 19-6-9 θα έχανες παιχνίδι. Εγώ πχ πιστεύω πω αν ο WW μου είχε 19-6-9 θα έπρεπε να με χτυπάνε και οι συμπαίκτες μου για να χάσω.

Δημοσ.

Εχώ χάσει και παρόμοιο game με malzahar και με Brand. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αν έχω εγώ 10-0 στο 20λεπτο και έχω γίνει feeded, εάν ένας συμπαίκτης μου feedarei όλο το αντίπαλο team και όχι συγκεκριμένα έναν, τότε το game χάθηκε.

Δημοσ.

Η leblanc ειναι πολυ καλη αλλα στα late games ,μεεχχχχχχ..

Δεν ειναι πολυ παικτης ομαδας.Αν κανει την πρωτη της και την ulti της ,την κυνηγας αφοβα να την σκοτωσεις,δεν μπορει να σου κανει κατι χωρις αυτα τα skill.

Εχώ χάσει και παρόμοιο game με malzahar και με Brand. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι αν έχω εγώ 10-0 στο 20λεπτο και έχω γίνει feeded, εάν ένας συμπαίκτης μου feedarei όλο το αντίπαλο team και όχι συγκεκριμένα έναν, τότε το game χάθηκε.

ΑΑυτο.Οκ μπορει εσυ να παιζεις μια χαρα κατω,αν πανω ομως εχουν ffeedaρει καποιον ,μετα πως θα τον σκοτωσεις αυτον και πως θα ζησεις απο αυτον??

Δημοσ.

Μόλις είδα ένα βίντεο με την Le Blanc και την ερωτεύτηκα. Επόμενη champion που θα δοκιμάσω, στα σίγουρα, μιας και θέλω και κάτι σε ranged.

BTW σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας όλους.

Δημοσ.

Δοκίμασε πρώτα αγόρασε μετά.

Σωστό αυτό, αλλά και την Irelia στα τυφλά την αγόρασα και τη λάτρεψα. Αντίθετα Wukong που δοκίμασα δεν με ενθουσίασε.

Μπορούμε να δούμε κάπου ποιοι champions βγαίνουν free κάθε βδομάδα?

Δημοσ.

Πάντως +1 για την leblanc σαν "κακό" pick. Και 15-0 να πάει η χρηστικότητα της στα teamfights είναι πολύ μικρή. Χίλιες φορές όπως λέει και ο dakon ένας malz ή brand ή ακόμα μια αννούλα παρά lb. Το μόνο καλό με την lb είναι οτι μπορείς να κάνεις πανηγύρι early-mid και να προσπαθήσεις να το τελειώσεις εκεί με surrender απο τους άλλους. Αλλιώς αν πάει late...

Ερωδιέ στα level σου αν την μάθεις καλούτσικα την lb θα πήξεις στο roflstomping οπότε ναι ίσως είναι καλή ιδέα να την πάρεις. Βασικά ότι και να ξέρεις να παίζεις καλά στα 14lvl είναι instawin.

Dakon ναι εννοείτε οτι ένας ww 19-6-9 που λές παίρνει όλο το game πάνω του αλλα το να πάει ένας ww τόσο θέλει κόπο και τρόπο και θα έχει τελειώσει το game μέχρι τότε 3 φορές. Σε μια ανεκτή lb είναι καθημερινότητα. Βέβαια θα μου πείς τι να το κάνεις αν είσαι κινούμενο gold.. Το να είσαι κινούμενο gold late game με μια lb, προϋποθέτει οτι η αντίπαλη ομάδα νιώθει βασικά πράγματα.. που afaic δεν συμβαίνει συχνά. Γενικά έχουμε πολύ συχνά εξιδανικευμένες καταστάσεις σε team comp στο μυαλό μας ενώ συνήθως στα σκατένια elo και στα normals δεν βλέπεις ούτε απλή λογική και κερδίζουν τα πιο ηλίθια picks. Έχουμε κερδίσει πόσες φορές με karthus jungle/support ή με revive yi/pantheon, tank nidalee κτλ. Γενικά όποτε trollάρουμε τότε είναι και τα πιό easy wins.

Όσον αφορά το elo hell θα δώσω ένα μικρό παράδειγμα. Παίζουμε πολύ συχνά (normal σε αυτό το παράδειγμα) premades με ένα elo range απο seriously unranked μέχρι 2000 ας πούμε. Για fun φυσικά. Πάρα πολύ συχνά χάνουμε. Αυτό σημαίνει οτι ο 1900 rating είναι σκουπιδαριό που δεν μπορεί να κάνει carry ένα normal και πρέπει να ξεμείνει να παίζει με τον 0-10 wukong ή οτι απλά εμείς είμαστε o βούρκος που τον τραβάει κάτω; Γιατί αν υπήρχε elo θα είχε ξεμείνει στα σκατά. Και φυσικά δεν μιλάμε για leavers που θα έκαναν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο. Είσαι στα 1000 άρα αξίζεις να είσαι εκεί.. Η υπομονή και τα νεύρα που χρειάζεται να σπάσει κάποιος για να βγεί αν πέσει εκεί (με το μαγικά καθυστερημένο αρχικό σύστημα της riot) δεν είναι εύκολο να βρεθεί.

Για να βγεις πρέπει να παίξεις μια ατελείωτη σειρά απο αυτιστικά μονότονα και συνήθως εκνευριστικά games τα οποία καμία σχέση δεν έχουν με "διασκέδαση" που θα έπρεπε να προσφέρει ένα παιχνίδι ώστε να καταλήξεις μετά απο 3 tryhard νίκες ας πούμε στο 60 να φάς και 2 ωραιότατα leaves και να μισείς την υφήλιο. Δεν μπορείς να τα κερδίζεις και να τα σηκώνεις όλα. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι και για τα leave(να μη μιλήσω για feed).. Ε δε θέλει πολύ να μείνεις εκεί στην αιωνιότητα. Και όποιος νομίζει οτι μπορεί να κάνει carry τα πάντα είναι απόλυτα καθυστερημένος. Είναι το πλέον κοινό αποδεκτό πράγμα πλέον οτι χωρίς μια ανθρώπινη ομάδα είναι αδύνατον να νικήσεις. Και όχι δεν είναι πάντα δυνατό να την "δημιουργήσεις" μέσα απο pings συμβουλές κτλ μέσα στο παιχνίδι. Θεωρω οτι δίνω πολύ χρόνο στο παιχνίδι και πάλι δεν έχω την υπομονή να κάτσω να κάνω το παραπάνω. To έκανα μέχρι τα 1300 και δεν άντεξα άλλο το ασανσέρ όταν σε 5 games σερί έπεσα πάλι. Πραγματικά είναι beyond me και το χειρότερο είναι οτι ελάχιστα άτομα εμπιστεύομαι για duo queue. Δεν θέλω να φανταστώ τι κάνει κάποιος ο οποίος θέλει να παίξει 1-2 παιχνιδάκια την ημέρα και ανεβάσει και λίγο rank.

Φυσικά υπάρχουν παιδιά που κουβαλάνε τα ακουβάλητα αλλα δεν είναι απαραίτητο οτι αν δεν είσαι σαν και αυτούς (που αργά η γρήγορα θα φτάσουν στα 1800+ τους) είσαι και για τον καιάδα. Το παράδειγμα "οι top elo έχουν 2-3 acc στην 10δα" δε μου λέει τίποτα. Πρώτα απο όλα είναι competitive players που νιώθουν άσχημα και ναι λογικό είναι να κάνουν πανηγύρι ότι βρούν. Δεύτερον 99% κάνουν duo με άλλους παρόμοιου επιπέδου οπότε σαρώνουν ότι βρούν και 3ον δεν είπε κανείς οτι εμείς που παλεύουμε να βγούμε είμαστε κλώνοι του bigfatlp. Αυτά τα όμορφα γιατί με έχει κουράσει το "you belong there stay there". Ευχαρίστως να το πιστέψω αλλα όποτε κάθομαι να δώ replay (φυσικά και βλέπω άπειρα λάθη σε μένα) αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως θα έσωζα τους οποιουσδήποτε 0-7/1-5 team mates στη laning φάση. Ή πως θα γλύτωνα μετά απο την feedαρισμένη vayne πχ. Ρητορικές ερωτήσεις.

Δημοσ.

Αυτό λέω πλέον solo σπάνια παίζω για όλα τα παραπάνω. Είχα την ελπίδα οτι θα ξεμπλέξω εύκολα και κάποια στιγμή θα παίζω και φυσιολογικά ranked games (όσο φυσιολογικά δηλαδή είναι γιατί και high το trolling πάει σύννεφο) αλλα απο ότι φαίνεται έκανα λάθος. Απλά αναφέρω κάποια πράγματα ώστε να μην προσπερνιούνται και να μήν καταλήγουμε default στο "είσαι κωλόζωο κάτσε εκεί που είσαι".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...