Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό που εννοούν τα παιδιά είναι ότι υπάρχει κόσμος (και βάζω και τον εαυτό μου σε αυτή την κατηγορία) που δε θέλει/επιδιώκει/ενδιαφέρει, όπως θέλετε πείτε το, να γίνει επαγγελματίας lolίστας.Για οποιονδήποτε λόγο.Τα irl, οι γκόμενες και οι δουλειές είναι για τους κομπλεξικούς.Όλοι έχουμε από όλα και ο καθένας νομίζει ότι έχει, οπότε ας τα αφήσουμε κατά μέρος...

Αυτό που ζητάμε πολλοί από το παιχνίδι είναι το εξής απλό: να μας βάζει με νορμάλ ανθρώπους να παίζουμε που αντιδρούν λογικά.Το αν κάποιος είναι παιχτούρα κατ εμέ είναι πολύ υποκειμενικό στοιχείο, πολύ τυχηρό και δε βγαίνει από στείρα στατιστικά και πολύ περισσότερο από ένα-δύο παιχνίδια που παίξαμε μαζί του.Ούτε επίσης ότι επειδή έχει kdr<1 σημαίνει ότι είναι νουμπάς ή άχρηστος στο παιχνίδι.Αυτά είναι επικύνδυνα πράγματα.

Απλά υπάρχει και κόσμος που δε θα κάτσει με τις μέρες να διαβάζει για στρατηγικές λες και θα δώσει εξετάσεις, να εξετάζει με calculators to 0,001% της διαφοράς με το χ-ψ-ζ αντικείμενο κτλ κτλ.Θα μπει μέσα όντας ένας μέσος παίχτης και θα κάτσει να παίξει στηριζόμενος κυρίως στην εμπειρία του και το αισθητήριό του.Ε αυτός λοιπόν ο παίχτης θέλει απλώς να τύχει με επίσης νορμάλ συμπαίχτες.Καλώς ή κακώς όσο και να σκούζετε για το αντίθετο οι λιώσαντες παντελόνια και φαγώσαντες ψωμιά, στο συγκεκριμένο παιχνίδι υπάρχει κάθε καρυδιάς καρύδι.Όπως και σε κάθε άλλο δημοφιλές online game εξάλλου.

Και επειδή δεν πρόκειται ποτέ να αναπτυχθεί matchmaking system που να έχει αισθητήρα iq, η λύση είναι είτε uninstall που λένε μερικοί έιτε premade αποκλειστικά. Αλλιώς θα χουμε νευράκια.Εγώ πάντως έχω πει άπειρες φορές να το απεγκαταστήσω γιατί άπειρες φορές όχι μόνο αποτυγχάνει στο βασικό του ρόλο, να με διασκεδάσει δηλαδή, αλλά καταφέρνει και να με εκνευρίσει.Γιατί εκτός των άλλων μου συμβαίνει αρκετές φορές να παίζω με καλούς συμπαίκτες και να είμαι εγώ αυτός που θα κάνει τα καραγκιοζιλίκια, όπως σήμερα. :mrgreen:

Δημοσ.

Δάσκαλε που δίδασκες η μέρα. :D

Ενώ πήραμε αναπάντεχα το πρώτο παιχνίδι, έχασα τα υπόλοιπα 4. Το τι έχουν ακούσει οι μανούλες των συμπαιχτών μου δεν λέγεται, αλλά είμαι κι εγώ ότι να'ναι ώρες, ώρες.

Έναν οδηγό για runes και build για την Irelia plox. :D

Δημοσ.

Δάσκαλε που δίδασκες η μέρα. :D

Ενώ πήραμε αναπάντεχα το πρώτο παιχνίδι, έχασα τα υπόλοιπα 4. Το τι έχουν ακούσει οι μανούλες των συμπαιχτών μου δεν λέγεται, αλλά είμαι κι εγώ ότι να'ναι ώρες, ώρες.

Έναν οδηγό για runes και build για την Irelia plox. :D

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/playing-irelia-to-full-potential-inspired-by-chaox-87515 καλος οδηγος αλλα στα runes θα της εβαζα mana regen /5 .

Δημοσ.

Αυτο εδω ειναι πολυ καλο guide:Link

Βεβαια δεν συμφωνω απολυτα με τα quints αλλα οπως βολευεται ο καθενας :-D

Αχ η Ιρέλια. Λοιπόν αυτός ο οδηγός είναι όντως ένας καλός οδηγός αλλά ειναι για premade και όχι για σόλο. Είναι τίγκα στο sustain. Με άλλα λόγια ο οδηγός λέει πως η Ιρέλια θα πάει τοπ σόλο και θα κάτσει εκεί μέχρι να πάει 16 επίπεδο και βλέπουμε και θα λιώσει το αντίπαλο σόλο. Τα summoner spells έχουν πάντα flash και μπορείς να επιλέξεις teleport/ghost/ignite/exhaust. Αλλιώς αλλάζεις το build και βάζεις R>Ε>Q>W για το burst αν είσαι σε πιο ανοργάνωτη ομάδα.

Από αντικείμενα το shurelias δεν αξίζει τον κόπο. Μετά το trinity θα κλείσεις ή Randuin αν νιώσεις πως θες άρμορ ή θα πάς για Wits End . Βασικά πρέπει να βάλεις και άλλο dmg μετά το τρινιτι και αυτή είναι η παγίδα της Irelia. Μετά το trinity έχει κάμψη . Με το που το αγοράζει όμως είναι ο πιο δυνατός ήρωας στον χάρτη.

Δημοσ.

δεν δουλεύει τόσο απλοϊκά το σύστημα πάνω στο οποίο βασίζεται το matchmaking του LoL, κάνε google τη λέξη ELO και ρίξε μια ματιά τι παίζει...

Τρελο matchmaking επαιξα 2 ranked και πηρα 1... Πες πως θα ανεβασω ELO οταν ειναι στο top lane blitz alistar vs signed (σολο) στο 10 signed 6/0/0 και να τελειωνει το game με surrender στο 20 εγω με MF 9/3/2 και το σκορ να ειναι 14/26 (-4 tower!!!) ....

Δημοσ.

Πρωτη φορα επαιξα πριν απο λιγο αυτο το παιχνιδι. Πολυ διαφορετικο απο την DOTA. Βασικα τα tutorial επαιξα. Ξερει κανεις πως μπορω να ξεκλειδωσω την καμερα; Δε με βολευει καθολου ετσι!

Επισης τι ακριβως κανεις σε αυτο το παιχνιδι; Με καθε νικη παιρνεις εμπειρια και ξεκλειδωνεις διαφορα πραγματα; Ειναι 100% δωρεαν το παιχνιδι;

Δημοσ.

Solo queue ranked ΜΗΝ το ψάχνετε, αν είσαι κάτω από 1250 δεν ανεβαίνεις που να χτυπιέσαι. Κερδίζεις 1-2 χάνεις 2-3. ΤΕΛΟΣ.

Και αυτός που είπε να μπεις με τον main σου σε ranked κάνει λάθος. Γιατί στο ranked ο main σου μπορεί να pickaristei από άλλον παίκτη(είτε του δικού σου team είτε του αντίπαλου), μπορεί να γίνει ban ή μπορεί πολύ απλά να μην ταιριάζει με το setup του team.

Προσωπική χτεσινή εμπειρία: Έπαιξα 3 ranked (elo 1150) με LeBlanc, μια από τις main μου. 1ο match 14-5 το οποίο το χάνουμε επειδή είχε feedarei ο ww μας (1-12) (ο οποίος πήγε lane btw..ΣΕ RANKED lane ο WW). 2o game κάνω 10-1, κερδίζουμε στο τσακ όμως.. 3ο παιχνίδι 20-4 ξαναχάνουμε επειδή leavare η lux. -45 elo σύνολο. (Όποιος θέλει ss για να πείστεί εδώ είμαι)

Ας μου πει τώρα κάποιος γιατί να ξαναμπω solo ranked queue.

Δημοσ.

Tmark ας πούμε ότι η Leblanc είναι χάλια pick για ranked και ας πούμε ότι ο Warwick είναι μια χαρά εως πολύ καλό πικ για lane. Μια τέτοια παρατήρηση πως σε κάνει να νιώθεις? Αν σε εκνευρίζει το Ranked παίξε normal

Luxx, παίξε το battle training καθώς και παιχνίδια με bots για να δεις τι γίνεται . Ναι ΟΛΟ το περιεχόμενο του παιχνιδιού με πόντους που παίρνεις παίζοντας ΕΚΤΟΣ από τις διαφορετικές εμφανίσεις των ηρώων.

Δημοσ.

1ον, δεν σε πιάνω όταν λες οτι είναι χάλια pick για ranked η lb. Ιδίως όταν nukarw σε τέτοιο βαθμό το αντίπαλο team. Για explain better.

2ον, προσπαθείς να με πείσεις ότι σε ένα team χωρίς jungler είναι "μια χαρά εως πολύ καλό πικ για lane" ο WW?

Δημοσ.

Αυτο το guide απο το mobafire λεει ομως να ανεβαζουμε το E πρωτα :confused:

Εμενα μου φαινεται λαθος.

Εγώ το Q ανεβάζω πρώτα πάντως, για γρηγορότερο farming. Το E ξεκινάω να το φορτώνω μετά το 3ο-4ο lvl ανάλογα πως πάει το game.

Τα summoner spells έχουν πάντα flash και μπορείς να επιλέξεις teleport/ghost/ignite/exhaust. Αλλιώς αλλάζεις το build και βάζεις R>Ε>Q>W για το burst αν είσαι σε πιο ανοργάνωτη ομάδα.

Για κάποιο λόγο προτιμώ Heal/Ghost. Με έχουν σώσει πολλές φορές.

Από αντικείμενα το shurelias δεν αξίζει τον κόπο. Μετά το trinity θα κλείσεις ή Randuin αν νιώσεις πως θες άρμορ ή θα πάς για Wits End . Βασικά πρέπει να βάλεις και άλλο dmg μετά το τρινιτι και αυτή είναι η παγίδα της Irelia. Μετά το trinity έχει κάμψη . Με το που το αγοράζει όμως είναι ο πιο δυνατός ήρωας στον χάρτη.

Αυτό είναι αλήθεια. Μόλις αγοράσεις Trinity βγαίνεις παγανιά και όποιον πάρει ο χάρος, αλλά αφενός είναι πανάκριβο, αφετέρου μέχρι να το αγοράσεις είσαι σε κάμψη ούτως ή άλλως, καθώς αντίπαλοι με φθηνότερα items είναι σε ευνοϊκότερη θέση.

Μία έξυπνη ομάδα, δύσκολα θα αφήσει μία Irelia ή μία Akali να feedαριστεί, γιατί ξέρουν καλά ότι μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Βέβαια, αν φορτώσεις Q φαρμάρεις γρήγορα, αλλά αν έχεις καμία Morgana απέναντι ή καμία Caitlyn άντε βγάλτα πέρα Solo.

Δημοσ.

1ον, δεν σε πιάνω όταν λες οτι είναι χάλια pick για ranked η lb. Ιδίως όταν nukarw σε τέτοιο βαθμό το αντίπαλο team. Για explain better.

2ον, προσπαθείς να με πείσεις ότι σε ένα team χωρίς jungler είναι "μια χαρά εως πολύ καλό πικ για lane" ο WW?

1ον γιατί αν δεν λιώσει το lane η Leblanc δεν κάνει τίποτα στο teamfight, γιατί μπορεί να είναι ένας ωραίος burst ήρωας αλλά στα teamfights δεν και γενικά είναι ήρωας που δεν συνεισφέρει και πολλά στην ομάδα. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με Malzahar και έχει άπειρο Aoe. Το ίδιο με Brand και Annie. Και γενικά όσο προχωράει το παιχνίδι αν η Leblanc δεν έχει κάνει 10-0 κάτι το οποίο δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο, γίνεται όλο και χειρότερη.

2ον βλέπεις πουθενά να αναφέρεις στο δικό σου ποστ ότι δεν έχετε jungler? Εγώ μόνο για το πόσο κακός Laner είναι ο Warwick διαβάζω. Και γιατί δεν πήρες εσύ Jungler? ¨Η μάλλον για στείλε το nick να δω πόσα support tanks και jungler παίζεις. Άσε είδα. Κανένα τώρα τελευταία. Πάντως έπερνες Olaf παλιά.

Εγώ το Q ανεβάζω πρώτα πάντως, για γρηγορότερο farming. Το E ξεκινάω να το φορτώνω μετά το 3ο-4ο lvl ανάλογα πως πάει το game.

Για κάποιο λόγο προτιμώ Heal/Ghost. Με έχουν σώσει πολλές φορές.

Αυτό είναι αλήθεια. Μόλις αγοράσεις Trinity βγαίνεις παγανιά και όποιον πάρει ο χάρος, αλλά αφενός είναι πανάκριβο, αφετέρου μέχρι να το αγοράσεις είσαι σε κάμψη ούτως ή άλλως, καθώς αντίπαλοι με φθηνότερα items είναι σε ευνοϊκότερη θέση.

Μία έξυπνη ομάδα, δύσκολα θα αφήσει μία Irelia ή μία Akali να feedαριστεί, γιατί ξέρουν καλά ότι μετά θα είναι δύσκολα τα πράγματα.

Βέβαια, αν φορτώσεις Q φαρμάρεις γρήγορα, αλλά αν έχεις καμία Morgana απέναντι ή καμία Caitlyn άντε βγάλτα πέρα Solo.

To Q το ανεβάζεις μετά το E σε όλες τις περιπτώσεις γιατί απλά το E κάνει περισσότερη ζημιά. Αν θες να φαρμάρεις με το Q το κάνεις και με 1 πόντο και βελτιώνεις την αντίδραση και τους χρόνους σου.

Το Heal / Ghost έχουν το απλό πρόβλημα. Η Ιρέλια είναι ήρωας με lifesteal . Οπότε λογικά η ομάδα πρέπει να σου κάνει Ignite το πρώτο πράγμα στην μάχη για να σου κόψει το πλεονέκτημα. Οπότε το Heal πάει χαράμι. Επίσης όταν έχεις φάει slow stuns και τέτοια CC αντί να έχεις 380 ΜS που έχεις κανονικά και 500+ με το Ghost , έχεις 120 και 250 με το Ghost. Δεν πας πουθενά ούτως η άλλως. Επίσης καιρός είναι να μαθαίνεις να παίζεις targetting summoner spells . Είναι κλασική περίπτωση νέου παίχτη που προτιμά απλά να πατάει τα spells και όχι να τα κάνει target. Θα το ξεπεράσεις. Και μη μου πεις ''εμένα με βολεύει'' γιατί αν είχα δέκα ευρώ κάθε φορά που το έλεγε αυτό ένας νέος παίχτης και τον ξαναάκουγα μετά από 3 μήνες θα ήμουν χιλιαδούχος :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...