MiDi_MiLiZ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Η αναφορα στο θεμα των wards ειναι τουλαχιστον ελειπης! Η αληθεια παντως ειναι οτι ο jungler και το support τρωνε το πιο πολυ flame ακομα κι αν δεν φταινε τοσο οσο οι αλλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 απειρο flame τρωει ο jungler,απολα ta lanes.Πραγματικα οσοι mainαρουν jungler πρεπει να εχουν ακουσει τα παντα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
πανηλειακός Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά τον swain τον έχει κανένας? πως τον βλέπετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει κανείς να μου προτείνει καλό guide για Graves? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 R>Q>E>W dorans blade+Bloodthirster+last whisper+berserker greaves+random crit item Red: 9 armor penetration Quints: 3x Flat dmg Yellow: choice Blue: choice. Σιγά τα δύσκολα.Απλά επειδή βασίζεσαι και στο Q και R για ζημιά, παίζει και penetration και flat dmg. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 ρε παιδιά τον swain τον έχει κανένας? πως τον βλέπετε? Αστον τον Swain για αρχη , ψαξου σε κατι πιο ευκολο Δεν βλεπω λογο για armor pen στον Graves , αλλα αυτα ειναι προτιμησεις Προσωπικα θα πηγαινα το κλασσικο runepage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Πολύ δυνατό mid ο swain αλλά θέλει practise Σε μερικά adc ανάλογα το lane πάντα μπορείς να πας και με lifesteal quints Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 γενικα το meta ειναι τα 2 LS quints...κατατά ουτε εγω βλεπω καποιο λογο για ArmPen reds. και απο Build γενικα , BT Και rush LW για εμενα , early/mid game βασιζεσαι πολυ σε Q R για το dmg, αλλωστε εχεις και ενα typical as boost / reposition skill...οποτε το PD μετα απο αυτα imo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 να τοςςςς παίζω vs elfatopoutso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Yeh τον ειχα πετυχει κι εγω Ανεβοκατεβαινει στο Diamond 5/4/3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει πλάκα που το meta είναι 2 lifesteal quints όταν το πρώτο αντικείμενο είναι dorans ή pots και το δεύτερο vampiric scepter στη μεγάλη πλειονότητα των παιχνιδιών. Δε βλέπετε armor penetration γιατί το να βαράς creeps δε θέλει armor penetration. Ο graves μαζί με την quinn είναι από τους ήρωες που βασίζεται στα spells παρά στο autoattack στην αρχή του παιχνιδιού. Buckshot στα μούτρα και ulti στα μούτρα. Lifesteal quints μόνο σε passive laners ή autoattack harrassers. Έτσι το βλέπω εγώ δλδ. Ότι και να πάρει πάντως κανείς , αν είναι εν γένει σωστοί οι ρούνοι , τη δουλειά του θα την κάνει. Δε θα τους αγόραζα πάντως αν είχα 2 σελίδες μόνο διαθέσιμες. Εγώ προσωπικά κοτσάρω και 2 crit chance κόκκινα. Μεγάλη πλάκα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Έχει κανείς να μου προτείνει καλό guide για Graves? http://www.lolking.net/guides/164457 ριξε μια ματια σε αυτο δεν το εχω διαβασει αλλα απο μια ματια που εριξα ειναι αρκετα αναλιτικος ο τιπας ειναι diamond V me 300 games graves και 50% win rate το γραφω αυτο γτ μπορει να γραφει και χαζομαρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατι 2 και οχι ενα Dackon? Καταλαβαινω οτι θεωρητικα διπλασιαζει την πιθανοτητα για crit αλλα στην ουσια παραμενει 2% 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 να τοςςςς παίζω vs elfatopoutso Blade ειμαστε στο ιδιο div singed κατι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2013 Το point με το 2ο crit chance runes είναι αυτό που είπες, ότι με ένα rune ακόμα σου δίνει 100% επιπλέον chance. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις