SOADNICK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 placement εννοεις Το ιδιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα μεταφορά από east σε west και με έριξε από gold III σε silver I παρ'ότι κέρδισα το πρώτο ranked που έπεξα.... γτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί west > east. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Μέχρι εκεί που φτάνει το μυαλό μου: περιμένετε να ανοίξουν τα σχολεία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Αν πας απο west σε east σε ανεβάζει ? :S Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Γιατί να πας από west σε east; Δε ξέρω αλλά λογικά ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Απλή περιέργεια , δεν ξέρω καν τι γίνεται east μιας και main έχω NA και alt west ¨/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Έκανα μεταφορά από east σε west και με έριξε από gold III σε silver I παρ'ότι κέρδισα το πρώτο ranked που έπεξα.... γτ? Σιγα μωρε τα αυγα,τωρα που πηγες στον west και δεν εχει τρολλς και afks και ειναι ολοι οι παικταραδες θα πας για πλακα plat 5. :-D :-D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 στον west δεν ανεβαίνει εύκολα με τόσα τρολλ και εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 στον west δεν ανεβαίνει εύκολα με τόσα τρολλ και εδώ sarcasm dude Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 GG, το προγραμμα των Worlds ειναι OP. Δε θα δουμε σχεδον τιποτα εκτως και αν κατσουμε ολοκληρα συνεχομενα βραδια ξυπνιοι, με αποκρυφωμα την ωρα του τελικου... 6 το πρωι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 τελικός και παπαδάκις παρέα .αυτά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3845944 μου το εκανε ενας,φλιππαρα κανονικα .Exv kai 3 βαν [3 ημερων,1 εβδομαδαας και 2 εβδομαδων]και λεω οκ αυτο ηταν. το σκατο στην καλτσα που λενε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=3845944 μου το εκανε ενας,φλιππαρα κανονικα .Exv kai 3 βαν [3 ημερων,1 εβδομαδαας και 2 εβδομαδων]και λεω οκ αυτο ηταν. το σκατο στην καλτσα που λενε. Kαι εμενα μου το εκανε ενας οσο ημουν ingame και δεν μ ηρθε ο κωδικας,του απαντησα: stop spamming bitch!!! μολις τελειωσα και το ειδα λεω τι μαλακια ειναι αυτη και τον εκανα delete!!gg!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω παντως ψαρωσα ασχημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις