Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι ένιωθα κι εγώ στην αρχή στο WoW. Ότι όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και μου έφταιγαν για όλα.

Με τον καιρό κατάλαβα ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, κάθεσαι στο τέλος του pvp και σκέφτεσαι αν ήσουν ικανοποιημένος από τον εαυτό σου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Εγώ ας πούμε με το αισχρό 2/11/4 παραπάνω, ένιωθα γεμάτος και αισθανόμουν ότι σε αυτό το παιχνίδι, αυτό μπορούσα, αυτό έδωσα.

Αντιθέτως σε παιχνίδια με 11/7/14 π.χ. πολλές φορές ένιωσα ανικανοποίητος.

Την πάρτη μας να κοιτάμε πρώτα μάγκες κι αν ήμαστε εμείς εντάξει στο παιχνίδι με τον εαυτό μας, τα υπόλοιπα, αργά ή γρήγορα θα έρθουν.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

προσωπικά , μπορεί να μην ξέρω που πάνε τα 4 ρε dakon, αλλά αυτά που βλέπω καθημερινά στο game ¨οντως αναρωτιέμαι με πια λογική γίνονται.

δεν ασχολούμαι όμως και ιδιαίτερα μιας και απλά για τον χαβαλέ το παίζω το game, όχι για e-pen. υπάρχουν άλλα πράγματα irl Να προσφέρουν αυτοπεποίθηση :P

Γενικά +1 στον Erwdio. την πάρτη μας 1α.

Δημοσ.

Πω με αυτό το Irl. Πως μπήκε πάλι σε κουβέντα για παιχνίδι? ¨Οπως υπάρχουν οι χαβαλέδες υπάρχουν και αυτοί που θέλουν να κερδίζουν . Και αυτό με το e-peen μη το έχουμε πολύ καραμέλα. Όπως κάποιος παίζει για χαβαλέ άλλος παίζει για να κερδίσει. Ο πρώτος λέει τον δεύτερο jerk και e-peen και ο δεύτερος τον πρώτο nooba. Μερικοί παίζουν και για τα 2 και άλλοι παίζουν για να τρολάρουν.

Όσο για το βλακεία και χαζομάρα, μην αγχωνόμαστε υπάρχει πολύ περισσότερη στον κόσμο παρά στο LoL.

Δεν είναι όλα ασπρα-μαύρα.

Δημοσ.

άλλο χαβαλές, άλλο απλά άχρηστος. διαφέρει αφού είναι σε άλλα διαπλανητικά συστήματα.

αυτό που προσπάθησα να θίξω ήταν οι εύκολοi χαρακτηρισμοi που διαπρέπουν στο παρών thread.

EDIT: όσο για τους Γάλλους, τους έτρωγα στην μάπα στο Day of Defeat, μόνο και μόνο για αυτό δεν πήγα west :P

Δημοσ.

Έτσι ένιωθα κι εγώ στην αρχή στο WoW. Ότι όλοι οι άλλοι είναι άχρηστοι και μου έφταιγαν για όλα.

Με τον καιρό κατάλαβα ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, κάθεσαι στο τέλος του pvp και σκέφτεσαι αν ήσουν ικανοποιημένος από τον εαυτό σου, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Εγώ ας πούμε με το αισχρό 2/11/4 παραπάνω, ένιωθα γεμάτος και αισθανόμουν ότι σε αυτό το παιχνίδι, αυτό μπορούσα, αυτό έδωσα.

Την πάρτη μας να κοιτάμε πρώτα μάγκες κι αν ήμαστε εμείς εντάξει στο παιχνίδι με τον εαυτό μας, τα υπόλοιπα, αργά ή γρήγορα θα έρθουν.

Πιστεψε με φιλε μου,στα ματς δεν εφταιγα εγω.Αλλα οταν παιζει μονο ενας ,και ολοι οι αλλοι πανε μονο για να κανουν κιλλ αυτα εχει η μοιρα..

οταν τους λες ,lets farm a little,και βλεπεις 2 ατομα να κανουν ντου εναντιον 4 ,τι να κανεις εκει¨?Εγω φταιω?Η οποτε πανε τα noobia να τα ακολουθω ωστε να πεθανω και εγω?Εχω αδικο?Δες τα ματς μου στα ranked,ολλα με θετικο σκορ τα τελειωνω και με turrets,και εχω 3-3 επειδη ειναι κατι noobaδες που το μονο που κανουν να feedaroyn[ranked ο αλλος 2-22,εκει φταιω εγω?]

Δημοσ.

πολυ σωστά.

Το θεμα δεν είναι τα kills αλλα το team play αν κάθεσαι να ρίξεις το last hit αστα να πάνε...

Προσωπικά οταν ταΐζω και μπαίνω στη λούπα του ταΐσματος μετα το 3ο death παίρνω μια βαθιά ανάσα και αλλάζω το τρόπο παιξίματος μου.

Ασχέτως αν ηταν ο δικός μου σωστός ή οχι, προσαρμόζομαι οσο μπορώ με το team και αν ολα πάνε καλά η νίκη ειναι στο τσεπάκι μου ;)

Εκει που δεν συγχωρώ με τίποτα ομως και τα παίρνω στι κρανα ειναι να παιζω με νουμπάδες που δεν λένε το miss γιατι κακα τα ψέματα οσο και να κοιτάς minimap αν είσαι mid και solo δεν προλαβαίνεις..

Γενικά περισσότερο τύχη είναι παρα τα skills σήμερα εχασα 3 games απο afk τι να πει κανείς...Και δεν φτάνει μόνο αυτο μπαίνουν μετα απο 10 λεπτά ταΐζουν 5 + deaths και ξανα afk..

Γιαυτό ο τομέας τύχη παίζει μεγάλο ρόλο...αυτο το καταλαβαίνεις και απο τα pick...

• Super Moderators
Δημοσ.

Ok .. Μην κανετε μεταφορα ειναι χειροτεροι.. απο το 12 πανε ολοι στο mid .. αρα αν δεν εχεις τπτ aoe τοτε εισαι αχρηστος. Πραγματικα ειναι πολυ βαρετο gameplay. Αντε να δουμε τι παιζει με dota2 γιατι το lol ξεφτιλιστηκε.

το game είναι μια χαρά, το elo σου μάλλον φταίει :P

Δημοσ.

Ε καλα δεν ειναι και dota να μπορεις να παρεις game μονος σου. Αν εχεις δυο ατομα με 1/10/0 στο 30min ειναι 100% ηττα.. Ειναι και πολλοι ρε γαμοτο.. οκ κανε καμια δεκαρια deaths αλλα ρε παιδι μου παρε και κανα assisst.

Δημοσ.

πες τα ρε αγιε ανθρωπε . που παραπονιεται το μισο thread , για γαλλους - ρωσσους - εξωγηνους ... ΤΟ F..n Εlo φταει . καθιστε κατω παιξτε με τον main σας ωστε να το ανεβασετε , το rank 5vs5 απο 1300 elo κ πανω ειναι αλλο game .δεν μπορω να βλεπω ατομα γνωστους κ αγνωστους που να παιζουν rank κ να εχουν παιξει ενα game με τον καθε χαρακτηρα που εχουν ....

• Super Moderators
Δημοσ.

Ε καλα δεν ειναι και dota να μπορεις να παρεις game μονος σου. Αν εχεις δυο ατομα με 1/10/0 στο 30min ειναι 100% ηττα.. Ειναι και πολλοι ρε γαμοτο.. οκ κανε καμια δεκαρια deaths αλλα ρε παιδι μου παρε και κανα assisst.

το game υποτίθεται ότι σε βάζει με συμπαίκτες και αντιπάλους του ίδιου επιπέδου με σένα πάνω κάτω...

Δημοσ.

πες τα ρε αγιε ανθρωπε . που παραπονιεται το μισο thread , για γαλλους - ρωσσους - εξωγηνους ... ΤΟ F..n Εlo φταει . καθιστε κατω παιξτε με τον main σας ωστε να το ανεβασετε , το rank 5vs5 απο 1300 elo κ πανω ειναι αλλο game .δεν μπορω να βλεπω ατομα γνωστους κ αγνωστους που να παιζουν rank κ να εχουν παιξει ενα game με τον καθε χαρακτηρα που εχουν ....

Κι εμείς που δεν είμαστε αρκετά καλοί / έμπειροι / δεν ξέρουμε πολλούς χαρακτήρες ώστε να παίξουμε συστηματικά ranked κι έχουμε κολλήσει στο βούρκο του random normal game? Σίγουρα ηλίθιοι υπάρχουν πολλοί και παντού, αλλά αυτό που έχω δει μετά το split είναι τραγωδία.

το game υποτίθεται ότι σε βάζει με συμπαίκτες και αντιπάλους του ίδιου επιπέδου με σένα πάνω κάτω...

Τότε είναι το πιο προσβλητικό παιχνίδι όλων των εποχών...

Δημοσ.

Δεν σε βαζει με καποιον κατω απο 26lvl~30lvl. Καλυτερα να το καναν με βαση win/lose και deaths/assisst/kills. Τεσπα, αντε να δουμε τι θα παιχτει με το dota2.

Btw τι παιζει με το http://lol.garena.com/ ;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν σε βαζει με καποιον κατω απο 26lvl~30lvl. Καλυτερα να το καναν με βαση win/lose και deaths/assisst/kills.

δεν δουλεύει τόσο απλοϊκά το σύστημα πάνω στο οποίο βασίζεται το matchmaking του LoL, κάνε google τη λέξη ELO και ρίξε μια ματιά τι παίζει...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...