Locko Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Αυτές οι δύο ομάδες δεν είχανε παίξει πριν καμια βδομάδα πάλι; Τότε με τo Zed vs Zed; Αυτός τι αγώνας ήταν; Τελικός OGN (το αντίστοιχο LCS της Κορέας). Αυτός είναι τελικός των regionals όπου ο νικητής του Bo5 γίνεται seed στο Group A του WC. Για τους λίγους που δεν τα έχουν δει, τα group του WC: http://eune.lolesports.com/worlds/standings Καλή η κλήρωση για τους LD στο Group A, εάν εμφανιστούν όπως το regular season του LCS έχουν ελπίδα να μπούνε 8άδα. Tricky η κληρωση για GMB & Fnatic αλλά εάν κάνουν λίγο step up το παιχνίδι τους μπορεί να δούμε μεγάλο upset με 1-2 στο group.
nasos o psaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 γτ υπαρχουν απευθιας προκρισεις στα νοκ ουτ
nasos o psaras Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 το πλατ 1 μ εχει γαμισει την ψυχολογια κλτερα να σταματισω ta ranked για λιγο καιρο
Ακραίος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Άκυρο Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2013 από Ακραίος
GiannisWalker Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ αναμένω τελικό Εκεί θα δούμε τρελό θέαμα τελικά
haris013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2013 κανας streamer που παίζει lux υπάρχει? κάτι σχετικά φρέσκο,θέλω να δώ λίγο πως κινήται στο χώρο καθώς και τα skill shot/combos
nrkmaiden Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 occelote καπου καπου παιζει lux. Εμενα προσωπικα δε μ αρεσει ομως σα streamer.
Locko Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 γτ υπαρχουν απευθιας προκρισεις στα νοκ ουτ Τα 4 πρώτα region του All-Star (δηλαδή όλοι εκτός από εμάς τους Ευρωπαίους) στέλνουν την πρώτη ομάδα με bye στα Quarterfinals. 1
Fulgore1 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 κανας streamer που παίζει lux υπάρχει? κάτι σχετικά φρέσκο,θέλω να δώ λίγο πως κινήται στο χώρο καθώς και τα skill shot/combos Ψαξε να βρεις video με Froggen. 1
GiannisWalker Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Σαν main lux λίγο δύσκολο να βρεις , froggen=anivia και ocelote=gragas/ahri
trolaro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας παιδιa, σε περίπου 3-4 games θα πάω 30 lvl se server east και θελω βοηθεια τουλαχιστον στα 10 πρώτα solo duo rank αν καποιος θελει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα. ( στον server west είμαι silver 1 )
SOADNICK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 γεια σας παιδιa, σε περίπου 3-4 games θα πάω 30 lvl se server east και θελω βοηθεια τουλαχιστον στα 10 πρώτα solo duo rank αν καποιος θελει να με βοηθησει ας μου στείλει μήνυμα. ( στον server west είμαι silver 1 ) Καλυτερα μην αρχισεις τα ranked απο τωρα. Αφου μπεις 30lvl βρες 1-2champs και μαθε τους παιζοντας draft pick (επειδη μοιαζει πιο πολυ με τα ranked) να δεις λιγο πως παει το πραμα, και αφου σιγουρευτεις οτι παιζεις καλα τους champions σου ξεκινα τα ranked. Ωπα, ακυρο δεν ειχα δει αυτο με τον west. Παιξτα μονος σου (λογικα θα μπεις καπου silver 3) και δες αν μπορεις να μπεις gold.
trolaro Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Καλυτερα μην αρχισεις τα ranked απο τωρα. Αφου μπεις 30lvl βρες 1-2champs και μαθε τους παιζοντας draft pick (επειδη μοιαζει πιο πολυ με τα ranked) να δεις λιγο πως παει το πραμα, και αφου σιγουρευτεις οτι παιζεις καλα τους champions σου ξεκινα τα ranked. Ωπα, ακυρο δεν ειχα δει αυτο με τον west. Παιξτα μονος σου (λογικα θα μπεις καπου silver 3) και δες αν μπορεις να μπεις gold. δηλαδή είναι καλύτερο να τα παίξω μόνος μου ; ναι είμαι main noct jungle εχω + runes!
SOADNICK Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2013 δηλαδή είναι καλύτερο να τα παίξω μόνος μου ; ναι είμαι main noct jungle εχω + runes! Αφου εχεις ξαναπαιξει ranked, ισως να 'ναι. Εφοσον παιζεις jungler, βρες καποιον για mid/top ωστε να κουβαλατε τα παιχνιδια οι δυο σας, αν επαιζες supp ή adc θα επρεπε σιγουρα να βρεις duo για τα provisionals.
Προτεινόμενες αναρτήσεις