Locko Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 GG οι Blaze. Πάντως είναι απίστευτο το πόσο τα e-Sports μοιάζουν στα κανονικά sports. Το flame που τρώνε οι Blaze σε όλα τα forums είναι σαν να διαβάζεις Ελληνική αθλητική εφημερίδα μετά από ήττα του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα (ναι είμαι Ολυμπιακός ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Ωραίο παιχνίδι πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dakonblackblade Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2013 Μπα μετά από υπερβολικό λιώσιμο στο BF3 και Crysis3 το γύρισα στα RPGοειδή. Η αναφορά στο Skyrim έγινε στα πλαίσια του "επιστροφή στην ποιότητα" παρά στο "επιστροφή στο single". Εξ άλλου και εγώ έδωσα σημασία στο LOL και ψήθηκα να παίξω ακριβώς για την multiplayer-arena-MMO φάση. Ούτε για τα γραφικά (hahaha) ούτε για το lore storylane (hahaha x2) ούτε για τα πολυπλοκα game mechanics (hahaha x3). Γιατί το BF3 και το Crysis3 έχουν σούπερ mechanics και lore storylane (χαΛ4). Πες ότι δε μπορείς να λειτουργήσεις με ομάδα να τελιώνουμε. Άλλα παιχνίδια αγαπητέ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 tryhard στο Plat ελαχιστο , αισιως φτασαμε plat III με ομορφα γκειμς (ειτε χαμενα ειτε κερδισμενα). Στο δευτερο account , εχω γινει επαγγελματιας στο gold V και δεν εχω κααααμια διαθεση να ασχοληθω πλεον διοτι το MMR του ειναι απαραδεχτο...απο S4 με το καλο... ανεβαζωντας SI --->GV atm... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 tryhard στο Plat ελαχιστο , αισιως φτασαμε plat III με ομορφα γκειμς (ειτε χαμενα ειτε κερδισμενα). Στο δευτερο account , εχω γινει επαγγελματιας στο gold V και δεν εχω κααααμια διαθεση να ασχοληθω πλεον διοτι το MMR του ειναι απαραδεχτο...απο S4 με το καλο... ανεβαζωντας SI --->GV atm... Μακαρι να πηγαινα και εγω gold V να περιμενα season 4 μετα αλλα χλωμο το βλεπω(current Silver 2). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Μακαρι να πηγαινα και εγω gold V να περιμενα season 4 μετα αλλα χλωμο το βλεπω(current Silver 2). ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και εδω, silver V. Μου φαινεται βουνο να φτασω μεχρι το s1 ποσο μαλλον gold v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγω αφου ανεβηκα απο Bronze και εφτιαξε το mmr παιρνω 25αρια για πλακα. Τωρα ειμαι S4 και παει καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Έφτασα και το smurf gold I χτες και έπεσα gold II σε λίγα λεπτά .... afk και flame στον θεό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Δεν κανουν καλυτερα rework σε Garen και Poppy που δεν τους παιζει κανενας?? και δεν έλεγες ένα τσουβάλι λίρες 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Καλημέρα παιδιά.Σε 50 λεπτά KTR Bullets vs CJE Frost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spartan117 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Εγώ που έπαιξα χτες σε plat 3 είχα random pick first time jax jungle απέναντι σε diamond lee sin. Ωραίο game. Τουλάχιστον πήρα codes από pax για arcade heca και riot blitz δεν είχα και τους champion κομπλέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 και δεν έλεγες ένα τσουβάλι λίρες Rework στα skill εννοουσα οχι μονο στα εφε http://beta.eune.leagueoflegends.com/node/4957 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leftis95 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Έχω το κόκκινο σκιν στον γκάρεν, καλή φάση. Πότε το βλέπετε να γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Steel Legion Garen με μουστακι ενω στο Loading screen δεν εχει...WTF Sanguine Garen πιο λευκος και απο zombie Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2013 ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια και εδω, silver V. Μου φαινεται βουνο να φτασω μεχρι το s1 ποσο μαλλον gold v Το να φτασεις Silver 1 ειναι σχετικα ευκολο.Εγω ανεβηκα silver 1 και επεσα Silver V 4 φορες και παλι silver 1 ειμαι.Το promo για gold ειναι σπαστικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις