παπι Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 μπορείς κάλιστα να μεταφερθείς (τσάμπα) στους EU West servers... Πως; (στο acc mgr δεν βλεπω τιποτα για μεταφορες)
Deponakias Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Πως; (στο acc mgr δεν βλεπω τιποτα για μεταφορες) στο store αμα πατησεις other στο εχε τζαμπα με 0 rp αλλα αμα θελεις να γυρισεις θα πρεπει να δωσεις 2600 rp...
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2011 Ρε παιδια στην αρχη δεν γινεται αυτο ,εκει που βαζεις τον κωδικο?Κατω αριστερα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Αυγούστου 2011 Πως; (στο acc mgr δεν βλεπω τιποτα για μεταφορες) όπως ειπώθηκε μέσα από τον client στο shop, κατηγορία "Other"
Tobajara Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2011 Ωραιο remake στον Panth,ηθελε την αλλαγη του εδω και καιρο.Να δουμε και τι λεει ο καινουριος champ Επειδή μόλις γύρισα από διακοπές και φοράω ακόμα βατραχοπέδιλα, μπορεί να μου δώσει κάποιος ένα σχετικό link ή έστω να κάνει μια περιγραφή? Τον Panth τον είχα αφήσει εκεί που του καταστρέψανε το ulti του βάζοντας περιορισμό στο range και ενδιαφέρομαι πάρα πολύ να δω πώς τον αλλάξανε! Ευχαριστώ! Επίσης είμαι περίεργος να δω πώς θα λειτουργεί το νέο mode στις λεπτομέρειες. Ίσως ενας νέος χάρτης για απλό 5v5 να ήταν υπεραρκετός, αλλά θα δούμε...
παπι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 όπως ειπώθηκε μέσα από τον client στο shop, κατηγορία "Other" Ok .. Μην κανετε μεταφορα ειναι χειροτεροι.. απο το 12 πανε ολοι στο mid .. αρα αν δεν εχεις τπτ aoe τοτε εισαι αχρηστος. Πραγματικα ειναι πολυ βαρετο gameplay. Αντε να δουμε τι παιζει με dota2 γιατι το lol ξεφτιλιστηκε.
p_under Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Ok .. Μην κανετε μεταφορα ειναι χειροτεροι.. απο το 12 πανε ολοι στο mid .. αρα αν δεν εχεις τπτ aoe τοτε εισαι αχρηστος. Πραγματικα ειναι πολυ βαρετο gameplay. Αντε να δουμε τι παιζει με dota2 γιατι το lol ξεφτιλιστηκε. γτ παλευεις σε random games ? βρες 4 φιλους κ παιξτε μαζι , εγω μονο αυτο κανω μονος μου παιζω μονο αν θελω να δοκιμασω-μαθω χαρακτηρα .
Deponakias Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αμα περιμενατε την μεταφορα για να καταλαβετε οτι η west ειναι τα ιδια και χειροτερα σκατα απο east τοτε θα επρεπε να ειχατε ριξει μια ματια στα forums(1000 φορες ρωσσους παρα γαλλους)... Οσο για dota 2 απτην στιγμη που ειναι f2p παλι θα εχει troll feeders noob etc... Επισης το λολ απαντησε στo 1 εκατομυριο της dota 2 με 5 εκατομυρια prize pool για season 2 ...
παπι Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Αμα περιμενατε την μεταφορα για να καταλαβετε οτι η west ειναι τα ιδια και χειροτερα σκατα απο east τοτε θα επρεπε να ειχατε ριξει μια ματια στα forums(1000 φορες ρωσσους παρα γαλλους)... Οσο για dota 2 απτην στιγμη που ειναι f2p παλι θα εχει troll feeders noob etc... Επισης το λολ απαντησε στo 1 εκατομυριο της dota 2 με 5 εκατομυρια prize pool για season 2 ... Βρηκα λυση. uninstall.. δεν εχει νοημα να παιζω ενα gg 10 easy win 10 easy lose
SOCRATIS1000 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δνεμ πορω αλλα noobs.Εχθες εκανα 7 συνεχομενς νικες.+18 νικες παρπανω απο ηττεες.Σημερα 7 συνεχομενες ηττες,τωρα ειαμι στο +11 Επαιξα πριν λιγο ενα ranked Εγω miss fortune ειχα 17-9-18 και το παιδι που παιζαμε 24-5-10 Χασαμε,ειχαμε εναν noob swain που τελειωσε το game με 2-24.24 deathssss. To ειρωνικο της υπθεσης ειναι οτι πριν επαιξα ενα normal game και ειχα παλι ενα swain στην οαμδα που εκανε 1-12 και χασαμε.Αυτον τον swain του νορμαλ τον εκανα report.Μαντεψτε ,πηγα μετα να κανω report τον swain που επαιξα στο ranked και δεν γινεταν.Γιατι?Γιατι ηταν το ιδιο προσωπο.Δυο ηττες και μια σε ranked απο δυατον..Να σπασεις το pc μετα h oxi?
Tmark Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πράγματι είναι τραγικά τα πράγματα στο solo queue (ranked - normal). ΤΡΑΓΙΚΑ...
Erwdios Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Εντάξει ρε παιδιά, χαλαρώστε λίγο. Υπάρχουν ματς που θα έχεις μαζί σου noobs, υπάρχουν και ματς που πραγματικά λυπάσαι να κυνηγάς την αντίπαλη ομάδα. Έπαιξα καμιά δεκαριά παιχνίδια χθες όλα με Irelia και η κατάσταση ήταν μοιρασμένη. 6 - 4 νίκες πρέπει να είχα συνολικά χθες. Κάποια παιχνίδια που φαινόταν ότι θα τα πάρουμε, τα χάσαμε και κάποια άλλα που τα θεωρούσαμε χαμένα, τα κερδίσαμε αναπάντεχα. Σε ένα ματς μάλιστα έτυχε να έχω το τραγικό 2/11/4 αλλά είχα σκοτώσει καμιά 250αριά minions και είχα κατεβάσει 3-4 towers. Από εκεί και πέρα τι να σου κάνει η Irelia, όταν έρχεται ο Mundo καραfed και σε κατεβάζει one shoted σχεδόν? Ή όταν σε αφήνουν συνεχώς bottom μόνος σου, για να πηγαίνει η Annie να κυνηγάει heroes ανάμεσα στους πύργους και στο τέλος σου λένε "watch the stats noob..." Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι σε όλα τα mmo games τυχαίνουν κακοί συμπαίκτες. Live (ή leave ) or die with it. Δνεμ πορω αλλα noobs.Εχθες εκανα 7 συνεχομενς νικες.+18 νικες παρπανω απο ηττεες.Σημερα 7 συνεχομενες ηττες,τωρα ειαμι στο +11 Εντελώς οξύμωρο. Χθες δηλαδή που κέρδιζες ήταν όλοι καλοί και σήμερα έγιναν noobs?
Dakonblackblade Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Αυγούστου 2011 Πες τα ρε Ερωδιε. Όταν ναυαγούν οι ίδιοι μάντεψε τι θα λένε. Η πλάκα είναι πως πιστεύουν πως φταίει το παιχνίδι και όχι γενικότερα ο κόσμος. Newsflash guys, όλα τα communities έχουν τα θέματά της. Έτσι όπως όμως μπαίνεις σε καλή clan στο wow έτσι και στο LoL βρίσκεις φίλους και παίζεις μαζί τους. Αλλά τι να λέμε τώρα . Τα προφανή? Α και το 80% από αυτό το thread δεν ξέρετε που παν τα τέσσερα. Επείδή 8 χρόνια τώρα Dota-LoL ακούω τα ίδια και τα ίδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις