Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε μαγκες να ρωτήσω κάτι, οσοι παίζουνε στην κατω μεριά, δεν εχουνε ενα πλεονεεκτημα? πχ. βγαινω πανω, και παω bot lane, και βλέπω ενα μικρο κομματι προς τα κατω. ο αλλος απο κατω που ερχεται bot βλέπει πολυ περισσοτερο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ την μωβ πλευρα ουτε εγω βολευομαι, ειδικα αμα παιζω εναντιων nidalee/varus ειναι pain-in-the-ass...

Πρεπει να το κανουν με καποιο τροπο να γινεται rotate ή ακομα καλυτερα, να διαλεγεις εσυ σαν ποια πλευρα θα εμφανιζεται...

Εκανα ενα break 2 μηνων απο το LoL και πριν λιγες μερες ειπα να ξεκινησω παλι.. Με ειχε ριξει bronze και 3 αλλα αυτες τις μερες η εγω "νιωθω" περισσοτερο η ανεβηκε το επιπεδο.. Ανεβηκα bronze I σερι και παρατηρησα οτι ενω στο bronze 3 μου εδινε 15αρια , στο bronze I μου δινει 30αρια.. 
Oh well...

Εκανα ενα break 2 μηνων απο το LoL και πριν λιγες μερες ειπα να ξεκινησω παλι.. Με ειχε ριξει bronze και 3 αλλα αυτες τις μερες η εγω "νιωθω" περισσοτερο η ανεβηκε το επιπεδο.. Ανεβηκα bronze I σερι και παρατηρησα οτι ενω στο bronze 3 μου εδινε 15αρια , στο bronze I μου δινει 30αρια.. 

Oh well...

Οι σερι νικες που ξεκινησες απο το bronze III φτιαξαμε αρκετα το mmr σου μεχρι να φτασεις bronze I με αποτελεσμα να βλεπεις και random 30ρια πλεον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...