bost7 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 εννοω για το vlc οχι για το twitch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Faker the GOD LOL αχαχαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ωρες ωρες απλα πιστευω οτι απλα πατανε στην τυχη κουμπια ε! qwer2fdqe1wq Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 ρε μαγκες να ρωτήσω κάτι, οσοι παίζουνε στην κατω μεριά, δεν εχουνε ενα πλεονεεκτημα? πχ. βγαινω πανω, και παω bot lane, και βλέπω ενα μικρο κομματι προς τα κατω. ο αλλος απο κατω που ερχεται bot βλέπει πολυ περισσοτερο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 το πλεονεκτημα που εχεις εσυ το χανει το τοπ σου αν και δεν θεωρω οτι υπαρχουν πλεονεκτηματα σωστο warding υπαρχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Υπαρχουν μερικα μικρα vision πλεονεκτηματα αλλα ειναι απειροελαχιστης σημασιας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Απ την μωβ πλευρα ουτε εγω βολευομαι, ειδικα αμα παιζω εναντιων nidalee/varus ειναι pain-in-the-ass... Πρεπει να το κανουν με καποιο τροπο να γινεται rotate ή ακομα καλυτερα, να διαλεγεις εσυ σαν ποια πλευρα θα εμφανιζεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Σήμερα βγήκαν στο store τοθ client μου τα Summoner's icon του International Tournament. Απλά δεν τα έχει σε bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
3leven Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εκανα ενα break 2 μηνων απο το LoL και πριν λιγες μερες ειπα να ξεκινησω παλι.. Με ειχε ριξει bronze και 3 αλλα αυτες τις μερες η εγω "νιωθω" περισσοτερο η ανεβηκε το επιπεδο.. Ανεβηκα bronze I σερι και παρατηρησα οτι ενω στο bronze 3 μου εδινε 15αρια , στο bronze I μου δινει 30αρια.. Oh well... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 hybrid pen reds για elise , τι πιστεουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Legit αν εισαι vs melee απεναντι κ κανεις αρκετα ΑΑ ωστε να εκμεταλευθεις το armor pen Αν εισαι vs ranged δεν ξερω αν θα παρεις το full potential Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 @atallos απο τον teemo το γυρισες στον lee sin?oh lawd Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Παιζω με τα avatars και τα signatures:P Thx στον ανωνυμο resizer χορηγο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Εκανα ενα break 2 μηνων απο το LoL και πριν λιγες μερες ειπα να ξεκινησω παλι.. Με ειχε ριξει bronze και 3 αλλα αυτες τις μερες η εγω "νιωθω" περισσοτερο η ανεβηκε το επιπεδο.. Ανεβηκα bronze I σερι και παρατηρησα οτι ενω στο bronze 3 μου εδινε 15αρια , στο bronze I μου δινει 30αρια.. Oh well... Οι σερι νικες που ξεκινησες απο το bronze III φτιαξαμε αρκετα το mmr σου μεχρι να φτασεις bronze I με αποτελεσμα να βλεπεις και random 30ρια πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 31 Αυγούστου 2013 πω τι αθλio game ειναι αυτο που γινεται τωρα http://www.twitch.tv/riotgames EDIT πανω που ελεγα τι βλεπω την εκανε την μαγεια του nasus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις