klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Gief skins plz, ήρωες έχουμε πάρα πολλούς Το wild guess μου είναι ότι το Championship skin θα είναι του Zed btw Its rumble. NOPE Κατα τα άλλα αυτό που λέτε για boost είναι meaningless. Και diamond 1 να τον πάνε τον άλλον, σε 20 games έχει πέσει εκεί που πρέπει. δεν έχει να κάνει με tiers/divisions και σκατά, μόνο με mmr. hm http://www.surrenderat20.net/2013/07/pax-aus-art-demo-futuristic-caitlyn.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Its rumble. NOPE Κατα τα άλλα αυτό που λέτε για boost είναι meaningless. Και diamond 1 να τον πάνε τον άλλον, σε 20 games έχει πέσει εκεί που πρέπει. δεν έχει να κάνει με tiers/divisions και σκατά, μόνο με mmr. hm http://www.surrenderat20.net/2013/07/pax-aus-art-demo-futuristic-caitlyn.html wow!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Δεν γίνεται να έχω φτάσει Diamond IV και να υπάρχουν παίκτες στα teams που δεν κατανοούν καν πώς λειτουργεί το παιχνίδι. Ειλικρινά δεν ξέρω πώς αυτά τα παιδιά έχουν φτάσει diamond. Φέρνω παράδειγμα 2 games. Στο 1ο είμαι rene vs trynda top. Ο trynda κάνει AA push, προφανώς για να πάρει 6 asap, και με τα trades έχουμε και οι 2 περίπου ίση ζωή, τη μισή. Ο jungler μας κάνει smiteless red --> blue, και ο trynda βαράει τα cs κάτω από το turret μου (είμαστε από την κάτω μεριά). Εγώ επίτηδες δεν freezara, αλλά έκανα μόνο last hit νομίζοντας ότι o jarvan, βλέποντας ένα uber pushed lane από pre 6 trynda, ο οποίος είναι carry και πρέπει να είναι υπό έλεγχο θα έρθει. 2 gap closers + stun εγώ, knock up o jarvan, πώς στο διάολο θα φύγει ο trynda όταν είναι under turret? Ε λοιπόν έπεσα έξω. O jungler στην καραπουτσακλάρα του, καμία στρατηγική, πάει mid που είναι στη μέση το lane, και ο δικός τους jungler έρχεται στο pushed top. Ήταν στo bush κοντά στο turr μου, δεν τον περίμενα, καίω flash χωρίς περαιτέρω απώλειες. Βλέποντας ότι ο jarvan είναι ζώο και δεν έρχεται καν περαστικός, σπρώχνω πίσω το lane και προσπαθώ να φάω τον trynd πριν πιάσει 6. Και εκεί που είχε 100hp ξανασκάει ο jax, death. Ο jarvan δεν ήρθε ποτέ, ο trynda έκανε snowball και τα άκουσα κ όλας από τα 12χρονα, ο δε trynd περιφανευόταν ο καθυστερημένος που έκανε AA push και πήρε το lane. Level: Diamond. 2o game, έχω graves /w leona, έχουν varus blitz. Παίρνουν ignite και τα 2 σαπ. Pingάρω για lvl 2 engage @ varus. Γίνεται, τους πάμε low. Κάποια στιγμή η leona τρώει το κλασικό ηλίθιο καθυστερημένο predictable from silver under turret grab. Varus gets free kill. Από κει και πέρα έπαιζε ΤΟΣΟ ΧΕΣΜΕΝΑ, που ο blitz την έκανε zone out. O blitz. Τη leona. Που απλά βουτάει στο adc, εγώ ευθυγραμμίζομαι με αυτή και τον blitz και παίρνουμε τζάμπα kill, και 0-2 να μας έχουν. Αλλά όχι. Ο blitz έτρεχε μπροστά μας ανενόχλητος και η leona ήταν λίγο πίσω από μένα. Μετά ο 0-5 kennen top μου λέει ''you picked a role you can't play''. Γιατί τόσος καρκίνος στο diamond? Ειλικρινά έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Συγχωρέστε με για αυτή την κουραστική ανάλυση 2 ηλίθιων soloQ games αλλά απηύδησα πραγματικά. Πηρανε το μαξιλαρακι,οποτε they dont give a fuck.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nasos o psaras Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 στο πλατ δεν ξερει κανεις να κανει jungle αυτο ξερω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Λες ε? Τυχαία όλοι ξέρουν να παίζουν adc ή mid, σωστά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Mid plox , im smurfing Πας lolking να δεις το "smurf" και εχει 500 παιχνιδια S3 , επαγγελματιας στο Gold/Plat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Με πληγώνεις..! Έχω 1000 games και είμαι Plat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Damn! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 στο πλατ δεν ξερει κανεις να κανει jungle αυτο ξερω Μερικοι ξερουν,μερικοι οχι ,και υπαρχουν και καταστασεις που δεν θελουν . Πχ εγω εχθες πηρα xin .Ειχα gragas mid ερναντιον ορριανα. Φτασαμε να κανουμε dragon,αν και τον πηραμε ο gragas πεθανε χωρις κανεναν λογο,αρχιζε και rageαρε ολοκληρη την ομαδα του.,Το μονο που του ειπα ηταν ,your mistake dude.Η απαντηση σου ηταν ok,i will never help you again[diamond και μαλακιες,15χρονα].Μετα απο 2 λεπτα πηγα να κανω gank το mid.Η ορριανα δεν ειχε ward,ο γραγασ ειχε ulty.Περιμενω στα χορτα,του γραφω -- Ulty her so we can secure the kill η απαντηση του δεν ηρθε ποτε ξανα εγω - Ulty please απαντηση ποτε,απλα θα εκανε μια απλη ulty πανω της και θα την πεταγε στο μερος του,δεν ηθελε. 1 λεπτο μετα ο lee τον σκοτωνει,ο γραγκας τοτε μιλησε Report afk jungler ,0 ganks. Μετα φταινε οι junglers. και οχι τιποτα αλλο,αλλα τα report φευγουν βροχη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Μπορει να φοβοταν μην αστοχησει με την ulti και τον κοροιδευες ή εκραζες μετα(μιας και θα ειχες και δικιο και δεν θα μπορουσε να σε κραξει οπως και εκανε μετα που ψοφησε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Με πληγώνεις..! Έχω 1000 games και είμαι Plat Το point δεν είναι ότι είναι noob όποιος έχει spammarei games, αλλά ότι ο καθένας πρέπει να ξέρει τη θέση του. Δηλαδή ο τύπος μπορούσε να είναι ευγενικός και να πει mid prefered όπως λένε εξ' άλλου και όλοι οι pro streamers, όχι να το παίζει ιστορία τύπου θα σας κουβαλήσω και είμαι smurf και γαμάω. Αν έχεις 1000 games ή 12323534653456 games και είσαι plat, αυτό είναι το επίπεδο σου. Απλά θα περίμενε κανείς από έναν smurf που πουλάει μούρη να έχει ξέρω γω 30-6 W-L, οπότε τότε λες ναι το παιδί θα με κουβαλήσει στα ουράνια, στατιστικά κουβαλάει. Όχι όμως να χρησιμοποιεί αυτό το επιχείρημα απλά για να παίξει το lane που θέλει..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paularas Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 @γιώργος klain είναι too good to be true ότι θα το δώσουν "έτσι" ενώ μπορούν να το βγάλουν για sale και να χεστούν στο τάλιρο... θα δώσουν κανά σάπιο καλοσχεδιασμένο και τέλος. και θα βγάλουν τίποτα την cait ως το 3ο ultimate της χρονιάς (μιας και είπαν 3 ότι θα βγάλουν και έχουν βγάλει 1 μόνον) και όλοι πάλι θα είναι "bain cait / FFS RELEASE IT OR I AINT EATING NO MAR" και τα κλασικά του reddit δάκρυο-post Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Socratiss το μισό d1-3 του eune είναι έλληνες 15-16 χρονών δεν έχει να κάνει. Πολλές φορές ξεχνιέμαι και γώ αλλα στην τελική είναι ένα fucking παιχνίδι. Είναι λογικό πολλοί lows και αντίστοιχα πολλοί high να είναι σε αυτό το ηλικιακό range. Μακάρι να είχα και γώ το χρόνο τους -.- @γιώργος klain είναι too good to be true ότι θα το δώσουν "έτσι" ενώ μπορούν να το βγάλουν για sale και να χεστούν στο τάλιρο... θα δώσουν κανά σάπιο καλοσχεδιασμένο και τέλος. και θα βγάλουν τίποτα την cait ως το 3ο ultimate της χρονιάς (μιας και είπαν 3 ότι θα βγάλουν και έχουν βγάλει 1 μόνον) και όλοι πάλι θα είναι "bain cait / FFS RELEASE IT OR I AINT EATING NO MAR" και τα κλασικά του reddit δάκρυο-post Κανείς δεν είπε οτι θα είναι free. Πέρσι η riven ήταν 975, φέτος ΑΝ είναι η cait ή ο thresh ή ο rumble ή w/e που λένε λογικά θα είναι 1350. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Yeap, δεν παίζαμε με bots Υ.Γ. περιττό να αναφέρω ότι στο ξεκίνημα κάθε game με έχουν στην μπούκα για report... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bost7 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2013 Yeap, δεν παίζαμε με bots Υ.Γ. περιττό να αναφέρω ότι στο ξεκίνημα κάθε game με έχουν στην μπούκα για report... Λογικο ειναι με lemondogs summoner icon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις