jonakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ήξερες δηλαδή αν αυτή είχε flash? Γιατί αν είχε, θα έμενες μέσα στη μάχη με flash, W down και απλά θα πέθαινες. Αλλά ακόμα και να μην είχε flash έχει Ε. Όταν έχεις Χ gap closers και είσαι στη φάση του 5v5 initiate πάντα χρησιμοποιείς X-1 ή X-2. Στην προκειμένη περίπτωση βγήκε σύμφωνοι, αλλά ως γνωστόν ένα παράδειγμα δεν αποδεικνύει καμία θεωρία.Δεν ειπα καμια θεωρια.Ηξερα οτι δεν ειχε flash καθως το χρησιμοποιησε 2 min πιο πριν παλι απο εμενα.Ηξερα οτι θα πετυχε γι αυτο το εκανα.Εχεις το feel ποτε θα πετυχει καποιο combo η οχι.Ειναι πανω κατω σαν το e-q του jayce.Εχεις την σιγουρια οτι θα πετυχεις την καιμενη riven που ξοδεψε το shield της μολις.Aμα εκανα ward-w ειναι πολυ predictable ενω το flash ειναι insta-repotition.Εστω και λαθος να εκανα μ βγηκε οποτε ολα οκ. Οσο αφορα τα wards επερνα max 3.Με την καμια sightstone εκτος και αμα ειμαι ηδη πολυ μπροστα και εχω room για καποιο free item. Το most common build για Lee-sin top που χρησιμοποιω -Merc treads -Hydra -Sunfire/Randuins -Warmogs -Malmortius -Last whisper Φυσικα ολα αυτα αλλαζουνε αναλογα με το matchup το αμα εχεις μεινει πισω κλπ. Junlge lee sin build -Spirit of the elder lizard -Sunfire -Solari -Warmogs -Banshees veil/Spirit Visage -Lw/Black cleaver Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Στεφανος123 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 lee sin tiamat και ΤΕΛΟΣ! ΟOΥΠΙ ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 να κανω μια ερωτηση σχετικα με summoner icon rewards και load screen borders. season II εκλεισα με silver , τα rewards ηταν ενα summoner icon με το κυπελακι silver ,και το silver board στο loading screen. ok , fair enough εχω παρατηρησει παιχτες (Including klain , oποτε ισως διαφωτησει) να εχουν gold loading screen border Και silver season II summoner icon(ισως ενα πιο λαμπερο απο αυτο που ειχα εγω...) η να εχουν Plat border Και gold summoner icon. επισης μπορει στο προφιλ τους στον client να εχουν ενα Border γυρω απο το name τους , eνω εκλεισαν σε silver, κατι που εγω δεν εχω... απο καθαρη περιεργια και μονο , τι εχω χασει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά, μου έχει έρθει μέσα στις τελευταίες μέρες 2 φορές μήνυμα για επαναφορά του κωδικού μου χωρίς να έχω κάνει κάποιο αίτημα... Συγκεκριμένα, έγραφε : "A request for a new password for your PvP.net account null has been received. Please follow the link below to set a new password " και ακολουθούσε το link για να κάνω reset. Προσπαθεί κάποιος να μπει στο account μου?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Καλησπέρα παιδιά, μου έχει έρθει μέσα στις τελευταίες μέρες 2 φορές μήνυμα για επαναφορά του κωδικού μου χωρίς να έχω κάνει κάποιο αίτημα... Συγκεκριμένα, έγραφε : "A request for a new password for your PvP.net account null has been received. Please follow the link below to set a new password " και ακολουθούσε το link για να κάνω reset. Προσπαθεί κάποιος να μπει στο account μου?? Πιθανοτατα scamming απο fake riot mail... Μπαινεις στο link που ισως ειναι ενα fake riot site, σου ζηταει τα τωρινα στοιχεια του account σου με το προσχημα της "επιβεβαιωσης" πριν αλλαξεις κωδικο. Για δειξε μας το email αποστολης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πιθανοτατα scamming απο fake riot mail... Μπαινεις στο link που ισως ειναι ενα fake riot site, σου ζηταει τα τωρινα στοιχεια του account σου με το προσχημα της "επιβεβαιωσης" πριν αλλαξεις κωδικο. Για δειξε μας το email αποστολης. Αυτό σκέφτηκα κι εγώ αλλά το e-mail του αποστολέα είναι : [email protected] Κάτω από το link επίσης γράφει ότι "The link above is valid for a single use and will expire in 24 hours. If the link does not work, please resubmit your password request." Δεν έχει κάτι άλλο το mail πέρα από το λογότυπο του LoL πάνω και της Riot κάτω δεξιά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Για legit email φαινεται, οποτε καποιος παιζει με το nickname σου και το 'i forgot my password". Δε βαζω το χερι μου στη φωτια παντως. Σε καθε περιπτωση αγνοησε το, εκτος αν δεν μπορεις να κανεις login, οποτε μπες και αλλαξε το. btw παρομοια φαση http://forums.na.leagueoflegends.com/board/showthread.php?t=708826 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Εμενα το ζητησε οταν εκανα log in,και ειπε να θελεις ν μπεις πρεπει να αλλαξεις password,τωρα για email μο φαινετε scam,δεν θα σε αφησει να μπεις και θα στο ζητησει τοτε[ετσι γινετε και οχι μεσω email].Προσοχη 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Αυτό πιστεύω κι εγώ αν και έχω μονο 2 φίλους στο παιχνίδι και έχω πολύ καιρό να μπω... Θα μπω, επομένως, να βάλω έναν 16αψήφιο κωδικό και θα τον αφήσω να ψάχνεται Ευχαριστώ για τη βοήθεια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 και εκει που ειχα φτιαξει καπως το mmr να σου το 4-0 ηττες!!! gg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Υπάρχει ο Strategas (Challenger EUNE) που έχει εικονίδιο GG.EU. Έχω χάσει κάποιο επεισόδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ninja add στα summoner icons φανταζομαι πριν η μετα το Wildcard Tourney 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Πολυ κακα games απο μερους μου αν και βγηκε θετικο το αποτελεσμα...Ειδικα στο ενα επεζα με το ενα χερι απο την βαρεμαρα με τελικο σκορ 3-12.Στο τελος ολοι καναμε dance μπροστα στην riven και μας πηρε double quadra.dayum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 silver i εγω και εχω platinum v στην ομαδα μου!!! τι διαολοοοοοο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/general-guide-how-to-build-morale-and-how-to-lead-209226 αν και αυτά που λέει είναι αυτονόητα καμιά φορά δεν είναι κακό να τα θυμόμαστε :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις