Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μεταξύ μας όμως και λίγο άσχετο με το κεντρικό θέμα αλλά τουλάχιστον εκείνοι τα λένε στα κυριλικά ενώ εμείς... greeklish.

Δημοσ.

Μεταξύ μας όμως και λίγο άσχετο με το κεντρικό θέμα αλλά τουλάχιστον εκείνοι τα λένε στα κυριλικά ενώ εμείς... greeklish.

Έγραψες.

Δημοσ.

Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris.

Που να ξέρουν ότι είναι πολύ εύκολο να σε τσατίσουν!

btw το παιχνιδάκι σαν esport πως τα πάει; παίζουν πρωταθλήματα και λεφτά σε στυλ SC2??

Δημοσ.

Που να ξέρουν ότι είναι πολύ εύκολο να σε τσατίσουν!

btw το παιχνιδάκι σαν esport πως τα πάει; παίζουν πρωταθλήματα και λεφτά σε στυλ SC2??

US Servers - Tournaments

EU Servers - Tournaments

Καλά φαίνεται να τα πάει μέχρι τώρα, ήταν και πριν 2-3 μήνες το tournament του πρώτου season (παίζει να κάνω και λάθος βέβαια, δεν έδωσα και πολύ σημασία τότε tongue.gif) το οποίο είχε και live feed μέσω του client.

Δημοσ.

Εχει καταντησει gtp το Lol

nab.JPG

παρε εδω 4 νουμπια.. και οι 4 εχουν πανω απο 400wins

O crimson star σε αυτή την εικόνα τι έπαιζε; Το βλέπω και απο κινητο βέβαια αλλα δεν μπορεί να είμαι τόσο γκαβός. Άλλαξαν artwork σε κάποιον σε αυτό το patch ή έχεις βάλει εσύ κάτι custom?

Εντιτ: janna? επίσης τι περίμενες απο τον dinos7? :P Eίπαμε το παιχνίδι κατα ένα τεράστιο ποσοστό είναι luck στο solo queue.

Δημοσ.

Μάλλον ναι janna. Τρελό bugaρισμα το insomnia for iphone. Δοκίμασα έντιτ και παίζει να έχω κάνει και triple post λόγω αυτού. Τις άλλαξαν κ artwork μετά το revamp ή είναι κάτι που έχει βάλει custom?

Δημοσ.

Να πα να γ@μηθούν οι Ρώσσοι. Παρατάω το LOL εξ' αιτίας τους.

Πουλάω το acc μου όποιος ενδιαφέρεται pm για πληροφορίες.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να πα να γ@μηθούν οι Ρώσσοι. Παρατάω το LOL εξ' αιτίας τους.

Πουλάω το acc μου όποιος ενδιαφέρεται pm για πληροφορίες.

μπορείς κάλιστα να μεταφερθείς (τσάμπα) στους EU West servers...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...