Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα...

Σου έρχεται αυτό!

33m7rew.jpg

Ryze Support Coming at Worlds!TM   (Sponsored by Mobafire)

Παντως και εσυ βλεπω δεν πας πισω αφου βλεπεις τα χαλια των αντιπαλων,εκει να ειρωνευτεις..

Ήμουν έτοιμος να κάνω unsubscribe. Αλλα συνειδητοποίησα οτι διασκεδάζω ικανά (προς το παρόν) με αυτά που βλέπω.

Αυτό νομίζω ήταν που με κράτησε (προφανώς με τα ανάλογα comments απο δίπλα)

996913_1409709799243270_1528293201_n.jpg

οσο για το παραπανω τι να πρωτοπεις για τον Lucian,ashe,taric....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Guys κατι ακυρο.Χθες πηρα ενα game με lee sin top που ελεγα δεν θα το παρω και ειμουνα σε στυλ : Come on guys we can just ff our adc is garbage.(οντως)

Και εκει που επριζα μπομπολια λεω δεν γαμησ ξεκιναω splitpush οταν μαζευονται για baron.

GG splipush wins.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι never ff ειδικα στα silver elo.Με το που παρεις tower-inhib κανεις join το team σου απο την αντιθετη πλευρα.

Δεν φτανεις το αντιπαλο adc?Flash-place ward-w-throw q-q πανω του και αρχιζεις να το σαπιζεις.

Πολυ αποτελεσματικος o lee αμα μαθεις καποια κολπα-mechanics του.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλό το combo, χωρίς το flash όμως :P

Δεν νομιζω να πιστευεις οτι θα πατουσα flash αμα δεν χρειαζοτανε....Στν παρουσα φαση ηταν αναγκαιο καθως η cait βρισκοταν σε ενα περιεργο position πισω απο wall και επρεπε να κανω μαγικα για να την φτασω.Πιστεψε με το ειδα και σε replay δεν υπηρχε καποια εναλλακτικη.

Εχω την εντυπωση οτι εσεις στο plat-diamond δεν δινεται ενα fuck για τα rewards. :P

Επεξ/σία από jonakos

Παντως και εσυ βλεπω δεν πας πισω αφου βλεπεις τα χαλια των αντιπαλων,εκει να ειρωνευτεις..

Έ, όσο να' ναι. Game για promotion ήταν και ανέβηκα αφού το κέρδισα. Δικαιούμαι λίγη ειρωνία :D

Ήξερες δηλαδή αν αυτή είχε flash? Γιατί αν είχε, θα έμενες μέσα στη μάχη με flash, W down και απλά θα πέθαινες. Αλλά ακόμα και να μην είχε flash έχει Ε. Όταν έχεις Χ gap closers και είσαι στη φάση του 5v5 initiate πάντα χρησιμοποιείς X-1 ή X-2. Στην προκειμένη περίπτωση βγήκε σύμφωνοι, αλλά ως γνωστόν ένα παράδειγμα δεν αποδεικνύει καμία θεωρία.

τωρα ασχολησε με μια φαση που δεν εχεις δει μπορει να μην ηταν καν tf

απλα αμα ειναι να κανεις flash για να φρασεις καποιον πρωτα w ward και μετα flash για να εισαι σηγουρος οτι θα δεν θα παει το flash τζαμπα και ειναι και insta δεν εχει travel time οποτε κλτερο q

Guys κατι ακυρο.Χθες πηρα ενα game με lee sin top που ελεγα δεν θα το παρω και ειμουνα σε στυλ : Come on guys we can just ff our adc is garbage.(οντως)

Και εκει που επριζα μπομπολια λεω δεν γαμησ ξεκιναω splitpush οταν μαζευονται για baron.

GG splipush wins.Αυτο που καταλαβα ειναι οτι never ff ειδικα στα silver elo.Με το που παρεις tower-inhib κανεις join το team σου απο την αντιθετη πλευρα.

Δεν φτανεις το αντιπαλο adc?Flash-place ward-w-throw q-q πανω του και αρχιζεις να το σαπιζεις.

Πολυ αποτελεσματικος o lee αμα μαθεις καποια κολπα-mechanics του.

Εγω παντως τους πιο πολλους Lee Sin σε Silver που εχω πετυχει,και ειδικα για Top, δεν αγοραζανε καν ward,ποσο μαλλον για SightStone combo που λετε εσεις εδω. :P  :P

στο τοπ δεν βγαζεις sightstone στον lee εκει θες ιτεμς για 1 vs 1

με 3150 ΠΕ

ποιον θα περνατε τον shacko η τον karthus??

παρε οτι θες ετσι και αλλιως θα αργισεις να καταληξεις σε τι θες να παιξεις απλα για την ιστορια ο shaco early game champ o karthus late

Ναι θα μπορουσα να μαζεψω παραπανω ωστε να παρω καποιον αλλον.

αλλα μου αρεσει πολυ ο karhus που ειναι μαγος αλλα και ο shacko που ειναι δολοφονος..

αλλα μαλλον για karthus με βλεπω

ευχαριστω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...