Maldino Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Β1 78 ποντους με ενα σερι 8/8. (τα 7 με Nasus ). Ε απο τους 50 ποντους μου δινει 5-6-7 μαξ. Ειμαι πολυ λιγο κατω απο το 1:1 νικες/ηττες (176/177). Για ποσο ακομα λετε να κρατησει αυτο το πραγμα? Αν και εφτασα σχεδον promos. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 (επεξεργασμένο) Εχεις χαμηλο mmr,πρεπει να ανεβασεις νικες και μετα θα σου δινει αρεκτους ποντους. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2013 από SOCRATIS1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εσυ θα μου τους δινεις Κατι εχω καταλαβει ομως. Αφου επιασα το 1:1 ειμαι ευχαριστημενος. Καποτε ημουν -20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Εσυ θα μου τους δινεις Κατι εχω καταλαβει ομως. Αφου επιασα το 1:1 ειμαι ευχαριστημενος. Καποτε ημουν -20. fixed Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 2013 Δηλαδη οι diamond τι θα παρουν?Και ποτε θα τα παρουν αυτα τα wards που λενε? challanger 49 ατομα?λολ 73 χιλλιαρικα στο silver 5.Lol Οποτε απαντω στον φιλο,πως μαλλον δεν ειναι και τοσο ευκολο να φτασεις diamond[που ελεγε οτι και η κουτση μαρια φτανει]. Αντε μας ευχομαι και challenger Επειδη ειναι 73 χιλιαρικα silver 5 σημενει οτι ειναι δυσκολο να πας diamond? Πως ακριβως τα συνδυασες τουτα τα 2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 οταν μολις το 1% των παικτων ειναι diamond,ναι θεωρω οτι οχι απλα ιεναι δυσκολο ,ειναι παρα πολυ δυσκολο.40% με 1% πιστευω οτι εχει μεγαλη διαφορα.Και μιλαω και για τα ατομα που ειναι πλατινουμ που ειναι πολυ λιγα και αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Ποσο special θελετε να νιωθετε πια. Σαν πριγκίπισσα νιώθω!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Τι θα γινει με το lag στον κωλοserver.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 no words!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μα τις χιλιες μπανανιες καποιος πρεπει να κλεισει αυτο το lolnexus. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Μα τις χιλιες μπανανιες καποιος πρεπει να κλεισει αυτο το lolnexus. χαχαχαχαχ..νταξει το κερδισαμε!!δυσκολευτικα λιγο με την annie στην αρχη μιας και μ πηραν fb απο invade και μετα μ πηρε και εκεινη ενα kill και επεσα ψυχολογικα!!αλλα μ εκανε 2-3 καλα ganks o jungler μας και πηρα τα kills και ξανα μπηκα στο game.Τελειωσα με 13/4 τελικα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 χαχαχαχαχ..νταξει το κερδισαμε!!δυσκολευτικα λιγο με την annie στην αρχη μιας και μ πηραν fb απο invade και μετα μ πηρε και εκεινη ενα kill και επεσα ψυχολογικα!!αλλα μ εκανε 2-3 καλα ganks o jungler μας και πηρα τα kills και ξανα μπηκα στο game.Τελειωσα με 13/4 τελικα!!Αν το πηγαινες συμφωνα με το lolnexus το λογικο ηταν να νικησετε. Αφενος gold V δεν λεει κατι, μπορει το mmr του να ηταν για unranked, αφετερου το bronze που ειχαν στο team κανει πολυ χειροτερο counterbalance, μιας και 9/10 θα δωσει στομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Και εκεί που λες ότι τα έχεις δει όλα... Σου έρχεται αυτό! Ryze Support Coming at Worlds!TM (Sponsored by Mobafire) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Δεν ισχυει. Απλα ο εγκεφαλος λειτουργει περιεργα. Πιο πολλες φορες θυμασαι τα premade που ελουσαν παρα αυτα που γαζωσαν. Οπως πιο πολλες φορες θυμασαι τα games που εκανες 60/0 και εχασες και λιγοτερες τα games που εκανε 0/60 και νικησες. Το ιδιο ισχυει και για τους leavers στο team σου κα ιστο αντιπαλο team κλπα..διαβασε το thread εδω και δες οτι ΟΛΟΙ εχουν leaver ΜΟΝΟ στο δικο τους team. Πόσο σωστό σχόλιο! Επιτέλους κάποιος το διευκρίνισε..... Ωραίος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2013 Το ιδιο πραγμα λες με αλλα λογια Το kda , το win ratio κτλ που κοιτας , ολα αυτα θα σε παρασυρουν χωρις να το καταλαβεις Στην τελικη , οπως ειπες κι εσυ αν ξερεις τι να περιμενεις δεν χρειαζεται να κοιταξεις τιποτα παρα μονο το δικο σου παιχνιδι Kι ενα μικρο πειραμα για οποιον θελει να δει τι ατομα γενικα παιζουν LoL στην Ελλαδα Βημα 1 : Πας εδω https://www.facebook.com/LeagueOfLegendsEL?ref=ts&fref=ts Βημα 2 : Κοιτας τα σχολια και μετα τα ονοματα , τις φωτο και την ηλικια αυτων που σχολιαζουν Βημα 3 : Βγαζεις τα ματια σου με το κουταλακι του γλυκου Ήμουν έτοιμος να κάνω unsubscribe. Αλλα συνειδητοποίησα οτι διασκεδάζω ικανά (προς το παρόν) με αυτά που βλέπω. Αυτό νομίζω ήταν που με κράτησε (προφανώς με τα ανάλογα comments απο δίπλα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις