Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Και τωρα που βγηκανε και τα rewards θα παρουν φωτια τα ranked ειδικα τα low elo :cry:

Οσο για τα wards,ναι γιατι αγοραζουν και πολλοι wards εκτως των Support ή σε μεγαλυτερα elo.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

προσωπικα αγοραζω πολλα και παιζω τοπ τα ward εκτος απο vision ειναι καλα και για chase οταν ο αλλος μπαινει στο brush  να μην ριχνεις skill στην τυχη

EDIT επειδι δεν διαβασα καλα αυτο που εγραψες ξεχνα τι εγραψα και ας το βαφτισουμε tip

EDIT 2 εχει ogn

Οι Frost σίγουρα δεν παίρνουν απευθείας εισιτήριο ακόμα κι αν νικήσουν, ενώ οι MVP O πρέπει να νικήσουν για να διατηρήσουν τις ελπίδες τους για απευθείας εισιτήριο, διαφορετικά εάν έρθουν 4οι τότε σίγουρα δεν μπορούν να πάρουν 1 από τα 2 απευθείας εισιτήρια.

Εκτός από το να νικήσουν οι MVP O, πρέπει να νικήσουν και οι SKT T1 τους ΚΤΒ, προκειμένου οι MVP O να βγουν 2οι.

Tοση σκατιθρα τις τελευταιες μερες δεν εχω συναντησει πραγματικα.6 χαμενα promo για s1.

Στα 3 games afk και στα αλλα τρια τρολακια και τσουρεκια.Ειδικα στο ενα ειχαμε μια lux με πρωτο item sheen....

Δεν ξερω γιατι αλλα σε ολο το division κανω μια χαρα παιχνιδια και μονο στα promo παιζω με τον πατο.Τι φαση..

Η riot συνεργαζεται με αυτο το Ogn και μοιραζοντε τις ομαδες που στελνουν στα worlds ωστε να χουν ολη την σεζον και οι υλικο η πισω απο το ogn κρυβεται η riot?

Premade Plat 1 με Bronze IV που θέλει και mid σε gold/plat game...

Ε ρε τι άλλο θα δούμε...

Τον αφήνουν και adc οι αθεόφοβοι πφφφ και πέρνει και ignite...

GG WP έκανα βλακεία που δεν έκανα dodge...

CPL, Dreamhack, ESL, GPL, MLG & OGN είναι όλοι Partners της Riot που τους έχει παραχωρήσει το δικαίωμα να διοργανώνουν Leagues/Tournaments.

Τώρα για το WC διάβασε λεπτομέρειες εδώ, http://lol.gamepedia.com/Season_3_World_Championship κι αν έχεις απορίες μας λες. Όλο το WC το διαχειρίζεται η ίδια η Riot παντως.

Η riot συνεργαζεται με αυτο το Ogn και μοιραζοντε τις ομαδες που στελνουν στα worlds ωστε να χουν ολη την σεζον και οι υλικο η πισω απο το ogn κρυβεται η riot?

Υπαρχει Κοrean Riot που χειριζεται εκει τα πραγματα και νομιζω οτι πλεον αυτοι κανουν κουμαντο γενικα

Το επομενο part της ερωτησης δυσκολευομαι να το καταλαβω :P

Tοση σκατιθρα τις τελευταιες μερες δεν εχω συναντησει πραγματικα.6 χαμενα promo για s1.

Στα 3 games afk και στα αλλα τρια τρολακια και τσουρεκια.Ειδικα στο ενα ειχαμε μια lux με πρωτο item sheen....

Δεν ξερω γιατι αλλα σε ολο το division κανω μια χαρα παιχνιδια και μονο στα promo παιζω με τον πατο.Τι φαση..

συνηθως εκει βρισκεις καποια μπουσταρισμενα gold v που πανε το MMR τους πλεον ντουγρου για εκει που πρεπει. επαιξα και εγω χθες 2 προμος για Σ1 και οπως τα λες. μεγας βοθρος.

συνηθως εκει βρισκεις καποια μπουσταρισμενα gold v που πανε το MMR τους πλεον ντουγρου για εκει που πρεπει. επαιξα και εγω χθες 2 προμος για Σ1 και οπως τα λες. μεγας βοθρος.

Ηταν ενα αξεχαστο match μπαινω στο game και βλεπω οτι ο karthus μας ειναι gold 3(0-9 τελικο σκορ) και το premade του bronze 2.....

Το matchmaking system ειναι απαραδεκτο.

Επισης εχω να ρωτησω κατι.Υπαρχει κανενα ranked game που να μην εχετε συναντησει duo?Σε ολα premades υπαρχουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...