Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδια, ο Alex Ich και ο xPeke ποτε κανουν stream? Μια φορα εχω πετυχει τον καθενα...

Stream του froggen, 12:30' oh god

50i2.png

Επεξ/σία από SOADNICK
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μην περιμενεις stream απο αυτους τους 2 μεχρι να τελειωσουν με τα world finals παντως.

Κανουν συνεχεια scrims τα οποια και δε δειχνουν σε stream ποτε.

Tα world finals δεν ειναι καπου Σεπτεμβρη-Οκτωβρη? :shock:

ΗueHueHue. Πέτυχα support nidalee που έβγαλε sightstonε, αγόραζε wards και δεν πήγε πρώτο item tear. Where is your god now? HueHueHueHueHue

Οτι και να αγορασε, παλι σκατα ειναι. Ναι οκ, ως επι τοπλειστον πανε για σταγονα + καπελο, αλλα γενικα οτι και να βγαλει παραμενει κακο support

Oποτε αναγκαζομαι να παω support ναι παω nida.Ξερω οτι δεν ειναι και το καλυτερο support λογω ελλειψης cc αλλα εχει heal συν του οτι αμα δεις οτι το adc σου ειναι ρεβυθι πας straight ap with wards.

Τα περισσοτερα games με nida supp τα εχω παρει μονο κ μονο επειδη αναγκαστικα να παω ap.1,5 damage το spear δεν ειναι και ασχημα.

Ο μονος λογος που θα νικησεις με support nida ειναι οτι ειναι αμπαλοι οι αλλοι. Αλλιως ΔΕΝ νικας. ΠΟΤΕ. Για τον ιδιο λογο που η ζουγκλα και το top πρεπει να πανε tanky και οχι απο ενα bloodthirster ο καθενας, γιατι αλλιως θα χασεις, ε για τον ιδιο λογο το support πρεπει να ειναι ειτε τιγκα tanky, ειτε να εχει CC. O ρολος σου ΔΕΝ ειναι να κοβεις dmg, δεν ΠΡΕΠΕΙ να κοβεις dmg. Δηλαδη αν σου κατσει αντιπαλο support blitz / thresh / leona τι κανεις? Το σταυρο σου? Το βλεπω να ληγει 30/0 το bot lane

Γενικά σε low-mid elo η nida την παλεύει άνετα. Τώρα αν παίζεις με αντιπάλους που το νοιώθουν το game, ε τότε φυσικά και δεν είναι καλή. Άνετα κάνουν dodge τα spear, δεν έχει και cc, το heal που έχει ειδικά στην αρχή είναι για κλάματα, ε δεν θες κάτι αλλο :P

Γενικά σε low-mid elo η nida την παλεύει άνετα. Τώρα αν παίζεις με αντιπάλους που το νοιώθουν το game, ε τότε φυσικά και δεν είναι καλή. Άνετα κάνουν dodge τα spear, δεν έχει και cc, το heal που έχει ειδικά στην αρχή είναι για κλάματα, ε δεν θες κάτι αλλο :P

Ισχυει!

H7TdE0w.png

Λιγο-πολυ μονος μου το πηρα :P

Παρολ' αυτα εχουμε δει xPeke να παιζει Nida.

Support Teemo?Μονο ad η αντιπαλη ομαδα??Μαλιστα...

E ενταξει σε normal game τις βλεπεις συχνα αυτες τις πατεντες, μιας και κανεις δε νοιαζεται για το meta. Και η ομαδα του soad δεν παει πισω, εχει για tank τον master yi :D

Eμενα ρε παιδες, μια που λετε για nidalee, δε βλεπω για ποιο λογο μπορει να με δυσκολεψει σε laning phase. Κανονικα ως το lvl 6 θα εχω κανει απειρα trade μαζι της, θα την εχω outfarmed τουλαχιστον κατα 20-30 minions, θα εχω τουλαχιστον και 1 kill πανω της και μετα απλως θα snowballαρω. Nα μου περασει πανω στο farming, spear ειναι κομματακι δυσκολο παντως, oχι επειδη εχω κανα τρελο avoid skill, αλλα επειδη ειναι αρκετα ευκολο να κρυβεσαι πισω απο minions. Μετα το lvl6 δεν αλλαζουν πολλα απλως ειναι πιο δυσκολο να παρεις kill πανω της, και ειναι πιο επικινδυνη σε περιπτωση που αργησεις να αντιδρασεις σε gank.

Γενικα, οσες φορες την ειχα enemy στο top ηταν απτα ευκολοτερα μου παιχνιδια. Απλα μου τρωει αλλα 75 gold ανα recall για να παρω ενα επιπλεον ward να βαλω και στα ακριανα χορτα για να μην καμπερωνει εκει μεσα. AP δεν παιζω στα ranked προς το παρον κι ετσι δ εξερω πως τα παει με AP champs στο mid.

Eπισης στα teamfights οντως βοηθαει αρκετα ειδικα οταν το map δεν ειναι γεματο wards απτους αντιπαλους.

Support Teemo?Μονο ad η αντιπαλη ομαδα??Μαλιστα...

Support teemo? χαχαχαχα. ΟΧΙ.

Double adc στο bot.

Βασικα το παιχνιδι ηταν ετσι:

Top: Yi, Fiddle vs Jax, Teemo

Mid: Εγω (nida) vs Nasus (!)

Bot: Ez, Akali vs Ez, Ashe

Νταξει, αν δειτε τα profile των αλλων ειναι ολοι γυρω στα ~25, γιατι ημουν premade με τον ez.

E ενταξει σε normal game τις βλεπεις συχνα αυτες τις πατεντες, μιας και κανεις δε νοιαζεται για το meta. Και η ομαδα του soad δεν παει πισω, εχει για tank τον master yi :D

Eμενα ρε παιδες, μια που λετε για nidalee, δε βλεπω για ποιο λογο μπορει να με δυσκολεψει σε laning phase. Κανονικα ως το lvl 6 θα εχω κανει απειρα trade μαζι της, θα την εχω outfarmed τουλαχιστον κατα 20-30 minions, θα εχω τουλαχιστον και 1 kill πανω της και μετα απλως θα snowballαρω. Nα μου περασει πανω στο farming, spear ειναι κομματακι δυσκολο παντως, oχι επειδη εχω κανα τρελο avoid skill, αλλα επειδη ειναι αρκετα ευκολο να κρυβεσαι πισω απο minions. Μετα το lvl6 δεν αλλαζουν πολλα απλως ειναι πιο δυσκολο να παρεις kill πανω της, και ειναι πιο επικινδυνη σε περιπτωση που αργησεις να αντιδρασεις σε gank.

Γενικα, οσες φορες την ειχα enemy στο top ηταν απτα ευκολοτερα μου παιχνιδια. Απλα μου τρωει αλλα 75 gold ανα recall για να παρω ενα επιπλεον ward να βαλω και στα ακριανα χορτα για να μην καμπερωνει εκει μεσα. AP δεν παιζω στα ranked προς το παρον κι ετσι δ εξερω πως τα παει με AP champs στο mid.

Eπισης στα teamfights οντως βοηθαει αρκετα ειδικα οταν το map δεν ειναι γεματο wards απτους αντιπαλους.

Μπορει πολυ απλα να σε δυσκολεψει: 1-2 spears να πετυχει απο καποια αποσταση και θα παιζεις με κανα 35-40%HP ερχεται και ο jungler... R.I.P. Τωρα αμα δε μπορει να κανει land μερικα spears ο αντιπαλος, απλα δε παιζει nida... Εγω τουλαχιστον την εχω συνηθισει μιας και παιζω κανα χρονο μ'αυτην.

Ελα τωρα χαζα μην ακουω.''Ειναι ευκολο να αποφυγεις spear της nida''

Αμα εχεις skilled αντιπαλο που εχει 400+ παιχνιδια με nida(Παραδειγμα δινω) δεν θα αποφυγεις spear.Kαι ακομη αν αποφυγεις 1,2 ακομη και 10 παλι θα σε πετυχει με καποιο.

Ολοι εδω μεσα απο diamond μεχρι Plastic V εχετε πιασει τον ευατο σας να τρεχετε πανω σε nid spear και μην το αρνηθειτε.Μια χαρα μπορεις να τα πετυχεις αμα θες αλλα να ξερεις το timing-distance κλπ.Δεν ειναι αναγκη να το πετυχεις απο max range για megatons of damage.Μια χαρα τσουζει και απο Minimum range για trades.

Η Nidalee οπως ειπανε και παραπανω ειναι για Low elo αντε μεχρι gold 4-3 ξερω γω(για Support εννοω).Εγω προσωπικα δεν μπορω να βασιζομαι σε support χωρις cc(ακομα και το silence της Soraka ειναι εστω κατι)περιμενοντας να πετυχει το skillshot(spear)της.Ασε που οι πιο πολλες nidalee που παιζουν support ειδικα στα low elo ward mid-late game δεν αγοραζουν(ή oracle).

• Like 1

Εγώ πάντως τελευταία σε όλα σχεδόν τα normal games που έχω παίξει με αντίπαλη nidalee χάνω.Όχι ότι τη θεωρώ σπουδαίο support ή κάνει τίποτα φοβερά πράγματα.Ούτε sighstone δε βγάζουν.Αλλά να, άμα παίζεις με τον άλλο που έχει 300 νίκες και είναι το πολύ πολύ silver5 έχει τον ακοντιομαγνήτη, πως να γίνει. :P

Ελα τωρα χαζα μην ακουω.''Ειναι ευκολο να αποφυγεις spear της nida''

Αμα εχεις skilled αντιπαλο που εχει 400+ παιχνιδια με nida(Παραδειγμα δινω) δεν θα αποφυγεις spear.Kαι ακομη αν αποφυγεις 1,2 ακομη και 10 παλι θα σε πετυχει με καποιο.

Ολοι εδω μεσα απο diamond μεχρι Plastic V εχετε πιασει τον ευατο σας να τρεχετε πανω σε nid spear και μην το αρνηθειτε.Μια χαρα μπορεις να τα πετυχεις αμα θες αλλα να ξερεις το timing-distance κλπ.Δεν ειναι αναγκη να το πετυχεις απο max range για megatons of damage.Μια χαρα τσουζει και απο Minimum range για trades.

Βασικα το αν θα πετυχει spear εξαρταται πιο πολυ απο το αν μπορεις να το αποφυγεις παρα απο το ποσο skilled ειναι αυτος που το πεταει. 

Βασικα το αν θα πετυχει spear εξαρταται πιο πολυ απο το αν μπορεις να το αποφυγεις παρα απο το ποσο skilled ειναι αυτος που το πεταει.

Τo projectile δεν ειναι καθολου γρηγορο θα ελεγα μετρια εως αργη ταχυτητα οποτε ναι ενα παιχτης με μετρια αντανακλαστικα μπορει να αποφυγει αρκετα.Αλλα απο την αλλη καποιο θα το φας.Αν οχι στο laning phase τοτε σε skirmish-teamfight.Ολα αυτα imo

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...