BladeInCrimson Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Safe farm 'til 6. Εάν κάνεις tumble από max range μια silver cait δεν θα το περιμένει, και δεν θα σου κάνει autohit +Q, επομένως won trade. Ζήτα janna supp, το movespeed σε σώζει (εάν μπορείς να ζητήσεις supp στο silver). Μόλις πας βάση ο στόχος σου είναι να βγάλεις το cutlass. Τέλος, engage @ lvl 6, dodge Q = win, mb double kill, πάντα προσέχοντας που είναι ο αντίπαλος jungler. Εάν όλα είναι καλά μέχρι εδώ, πας για snowball. Αυτά σε γενικές γραμμές, πάντα imho. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Αμα ξαναδω nidalee support στο soloq μου θα αυτοκτονησω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ο καθενας κανει αυτα που πρεπει να κανει η αυτα που υποτιθεται οτι πρεπει να κανει Δεν μπορω να σου πω πως γινεται να παιξεις 2v1 lane ως Vayne γιατι πολυ απλα δεν γινεται Αυτο που κανεις σε τετοιο lane ειναι να βγεις οσο πιο λιγοτερο χαμενος μπορεις , ο κυριος σκοπος σου αυτος ειναι Δεν παιρνεις cs αν ειναι να φας 3 AA , παιζεις εξυπνα κ αποφευγεις τα peacemakers και κανεις οσο καλυτερο last hitting μπορεις κατω απο tower χωρις να μπαινεις σε κακο position Αν πας να κερδισεις το lane μονος σου κανωντας καγκουριες θα το χασεις Trade οποτε μπορεις ενω εχει Q κατω με AA - Tumble AA - E Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Btw, με vayne vs cait για support η Karma ειναι τουμπανο. MS και shield και την σαπιζεις την cait Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Συνηθως ως vayne πλεον κανω rush bt επειτα απο το nerf στο botrk(μεγαλυτερο cd,μικροτερο range).To ειχα δει απο ενα stream και ειπα να το δοκιμασω.Μεχρι στιγμης παρατηρησα bt>botrk στην παρουσα φαση ως overall stats. Απο την αλλη εχω να προτεινω custom game,normal,draft με insomniacs το απογευμα απο τις 6 και μετα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Επειδη την εχω πατησει με αυτο το matchup(vayne vs cait) μερικες φορες εμαθα με τον σκληρο τροπο τι πρεπει να κανω. Απλα να ζησω. Η vayne κανει τοσο ασχημα outscale την cait απο mid game και μετα που δεν ειναι καν αστειο. Μπορεις να εισαι πισω μεχρι και 40cs αλλα αν παει να farmarei lane μονη της ειναι νεκρη. Παιξε οσο πιο safe μπορεις, μη σε απασχολει τοσο αν σε περναει στα cs αρκετα, μολις βγαλεις botrk την εχεις στις περισσοτερες περιπτωσεις. Γενικα αν βγεις απο το lane με 0 death και εναν οκ αριθμο cs εισαι οκ. Αυτο ειναι τι μπορεις ΕΣΥ ΜΟΝΟΣ να κανεις σαν vayne. Τι trade και ποτε θα κανεις εξαρταται και απο το support σου αλλα και απο το πως παιζουν οι αλλοι, οποτε δε θα σου πω πως και τι να κανεις, γιατι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη. Κατι ακομα: η vayne κανει μεγαλο snowball με kills, αν δεις καποιο fight κοντα, παρατα το φαρμ και πηγαινε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ευχαριστω για τις απαντησεις. Συνηθως ως vayne πλεον κανω rush bt επειτα απο το nerf στο botrk(μεγαλυτερο cd,μικροτερο range).To ειχα δει απο ενα stream και ειπα να το δοκιμασω.Μεχρι στιγμης παρατηρησα bt>botrk στην παρουσα φαση ως overall stats. Απο την αλλη εχω να προτεινω custom game,normal,draft με insomniacs το απογευμα απο τις 6 και μετα! Scalaris τοσο καλα με attack speed που δεν νομιζω να ειναι viable ενα build χωρις botrk. Χωρια το %hp dmg. Botrk και LW rush για παραδειγμα και μασας τα tank σαν στραγαλια, ειτε stackaroun hp, ειτε armor, ειτε και τα δυο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πως γίνεται ρε παιδιά από τότε που πάτησα στο Platinum να χάνω συνέχεια? Να πω ότι δεν αξίζω plat οκ αλλά το MMR έπεσε και παίζω με Golds οπότε... Στο Gold πάλι όταν ήμουν κανένα πρόβλημα δεν είχα ούτε στο Gold 1 μια χαρά νικούσα. Επίσης κάθε μα κάθε θεού μέρα έχω afk εδώ και 3 μέρες...προχθες και εχθές από 2 και σήμερα 1. Από troller άλλο τίποτα.Έχω χάσει 3 games εξετίας τους και έκανα και 2 dodge. Δεν λέω ότι εγώ παίζω καλά αλλά όλα αυτά δεν γίνονται.Να χάνω 20 games και να κερδίζω 5? Πφφφ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πως γίνεται ρε παιδιά από τότε που πάτησα στο Platinum να χάνω συνέχεια? Να πω ότι δεν αξίζω plat οκ αλλά το MMR έπεσε και παίζω με Golds οπότε... Στο Gold πάλι όταν ήμουν κανένα πρόβλημα δεν είχα ούτε στο Gold 1 μια χαρά νικούσα. Επίσης κάθε μα κάθε θεού μέρα έχω afk εδώ και 3 μέρες...προχθες και εχθές από 2 και σήμερα 1. Από troller άλλο τίποτα.Έχω χάσει 3 games εξετίας τους και έκανα και 2 dodge. Δεν λέω ότι εγώ παίζω καλά αλλά όλα αυτά δεν γίνονται.Να χάνω 20 games και να κερδίζω 5? Πφφφ... Κανε ενα διαλειμμα απο τα ranked θα σε βοηθησει. Γιατι οσο χανεις τοσο πιο πολυ πεφτεις ψυχολογικα και δεν παιζεις οσο καλα επαιζες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πως γίνεται ρε παιδιά από τότε που πάτησα στο Platinum να χάνω συνέχεια? Να πω ότι δεν αξίζω plat οκ αλλά το MMR έπεσε και παίζω με Golds οπότε... Στο Gold πάλι όταν ήμουν κανένα πρόβλημα δεν είχα ούτε στο Gold 1 μια χαρά νικούσα. Επίσης κάθε μα κάθε θεού μέρα έχω afk εδώ και 3 μέρες...προχθες και εχθές από 2 και σήμερα 1. Από troller άλλο τίποτα.Έχω χάσει 3 games εξετίας τους και έκανα και 2 dodge. Δεν λέω ότι εγώ παίζω καλά αλλά όλα αυτά δεν γίνονται.Να χάνω 20 games και να κερδίζω 5? Πφφφ... Ενταξει απο πλατινουμ και πανω οσο και να παιζεις απλα θα ανεβαινεις και δεν θα κατεβαινεις,δηλαδη εχεις περισσοτερες πιθανοτητες να κανεις 5 σερι νικες επειδη θα τυχεις με καλους και οχι με τρολλερς.Απλα οταν νευριαζεις απο τα τρολλερια και δεν εχεις τοσο ορεξη να συνεχισεις μην μπαινεις αλλο,γιατι δεν θα μπορεις να παιξεις καλα και θα νομιζεις οτι δεν αξιζεις να εισαι πλατινουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ^ says who? μια χαρα τριδαχτυλους εχει και στο platinum division. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Εγώ να το δεχτώ ότι δεν αξίζω platinum αλλά τέτοιο troll και afk τις τελευταίες 3 μέρες δεν υπάρχει ούτε στο bronze. Με βάζει με κάτι premades plat 4-silver 3 αντε παίξε μετά....2 afk κάθε μέρα...Γαμήθηκε το acc...Ξενέρωσα τόσο που λέω να το παρατήσω λολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SageMarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Παντου υπαρχουν αυτοι οι μ@@@κες αλλα απο πλατινουμ και πανω αραιωνουν σιγα σιγα ,ο μονοσ τροπος για να το αντιμετωπισεις αυτο ειναι να μαθεις καλα ενα παιχτη και να τους κανεις carry.Εγω ας πουμε αυτον τον καιρο παιζω support fiddlesticks και αμα δω οτι δεν ξερουν να παιζουν οι δικοι μου βγαζω zhonyas hourglass μπαινω με την ulti τους κατεβαζω το μισο hp ,ε και οσο αχρηστοι και αν ειναι οι αλλοι νικαμε το teamfight .Ενας φιλος μου εκανε πολλα carry με tf και ανεβηκε diamond 1 πολυ γρηγορα.Θυμαμαι ειχε νικησει πολλα 4vs5 επειδη ειχε tf. Το θεμα ειναι να εχεις ορεξη να παιζεις μονο με 1-2 παιχτες και θα καταφερεις να γυρισεις πολλα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το summoner name σου αν επιτρεπεται?Πρεπει να σε ειχα στο friendlist αλλα να σε εκανα delete :/ Παιδια εχω ενα θεμα με την vayne.Ειτε θα κανω carry ολο το game ειτε θα failαρω αρχικα και θα προσπαθω για comeback.Πως να χειριστω το lane vs cait,varus?Γιατι μονο με αυτους εχω θεμα στο lane.Ναι μεν κανω dodge οσα skillshots μπορω αλλα και παλι εχω θεμα Summoner name: GH Hyperion Αμα ξαναδω nidalee support στο soloq μου θα αυτοκτονησω ΗueHueHue. Πέτυχα support nidalee που έβγαλε sightstonε, αγόραζε wards και δεν πήγε πρώτο item tear. Where is your god now? HueHueHueHueHue Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Oποτε αναγκαζομαι να παω support ναι παω nida.Ξερω οτι δεν ειναι και το καλυτερο support λογω ελλειψης cc αλλα εχει heal συν του οτι αμα δεις οτι το adc σου ειναι ρεβυθι πας straight ap with wards. Τα περισσοτερα games με nida supp τα εχω παρει μονο κ μονο επειδη αναγκαστικα να παω ap.1,5 damage το spear δεν ειναι και ασχημα. Οσο αναφορα για top lane την παω bruiser με ενα περιεργο build -merc treads,ninja tabi,sorc shoes (αναλογα την περισταση αλλα περισσοτερο την παω mercs) -rush Iceborn gauntlet(αμα εχω αντιπαλο ad) -Spirit Visage(rush αμα εχω αντιπαλο ap πριν το gauntlet.Must buy item) -Sunfire,Warmogs -Void Staff -Rabbadons,Hourglass,Archangels Αυτο το build για καποιους που ξερουν καλυτερη nida top απο μενα σιγουρα θα το βρουν καπως περιεργο αλλα δουλευει αψογα για μενα καθως εχεις 34% cdr tankiness,sustain και τα spear πονανε αρκετα. Runes:Flat ad quints,Armor pen reds,Mr glyphs,Armor yellows(Περισσοτερο για early game harass καθως το περισσοτερο damage σε trades γινονται με aa,και ευκολοτερο last hitting) Masteries:21-9 η 9-21 αναλογα το matchup Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις