Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ΥΓ

Εχει δει κανεις αλλος σε streams (κυριως pro-players) που εχουν τροποποιημενο UI? Εννοω εχουν σε αλλη θεση το chat, τον χαρτη στα αριστερα, τα items στα δεξια κτλπ.

Ειναι επιλογη στο Interface η στο more options που λεει flip minimap και τα αλλαζει θεση (χαρτη αριστερα, αντικειμενα δεξια).

Το Chat ειναι ελευθερο να το μετακινισεις οπου θες ετσι και αλλιως.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως στο last game που επαιξα πριν λιγο, ηταν οκ απο lag.

tip: Επειδη οι ασταθειες του σερβερ ειναι καθημερινες καλα ειναι πριν ξεκινησετε ranked να τσεκαρετε πως παει εκεινη τη στιγμη το θεμα lag. Δεν ειναι αναγκη να μπειτε normal or something για να το δειτε.
Απλα ανοιγετε command prompt και δινετε την εντολη:

ping -t 95.172.65.1  (για EUNE)

Θα σας επιστρεφει το ping σας σε ms συνεχομενα για οση ωρα το αφησετε. Παρακολουθηστε το για κανα 3λεπτο ή και παραπανω και αν βλεπετε ασυνηθιστα μεγαλες τιμες, ή timeouts τοτε δεν ειναι καλη ωρα για να παιξετε ranked. Αν βλεπετε σταθερη τη συνηθισμενη τιμη ping (εμενα πχ ειναι 60ms) τοτε ολα βαινουν καλως, join, gl & hf.

• Like 1

Καταρχην, Nasus jungle αλα Locko περιπου παει τρενο 6/6 σερι hot streak.

Ενω επαιζα το τελευταιο μου game παρατηρησα ενα bug που ειπωθηκε και στο reddit (link δεν βρισκω :/).

Ειδα τον αντιπαλο Jax στο jungle τους, χωρις ward δικο μας (δηλαδη εμφανιστηκε χωρις να υπαρχει τιποτα που να δινει vision) και 1! δευτερολεπτο αργοτερα σκοτωσε το adc μας. 

Τον ειδα στα wolves blue side, και εγινε το gank 1 δευτερολεπτο αργοτερα στο bottom lane. Χωρις TP φυσικα.

Οτι να ναι.

Aυτό είναι πολύ παλιό bug :P

Janna Caitlyn bot lane ενάντια σε Sivir Blitz.

Πότε θα μάθουν επιτέλους ότι η Sivir counterάρει την Cait μόνο σε θέμα spells? Πάρτυ κάναμε κάτω εγώ με την Cait.

Shield από Janna + Passive της Cait = Τρόμος

19-0 έκανε το καμάρι μου  B) Την έσωσα και από μια Riven και έναν Chogath που της έκαναν dive :-))

Πάντως ήταν το μόνο game που έφτασα συνολικά τα 40 wards και τα 5 oracles. Πολύ ward το αντίπαλο support.. Πρώτη φορά στο silver που το βλέπω αυτό

Καταρχην, Nasus jungle αλα Locko περιπου παει τρενο 6/6 σερι hot streak.

Ενω επαιζα το τελευταιο μου game παρατηρησα ενα bug που ειπωθηκε και στο reddit (link δεν βρισκω :/).

Ειδα τον αντιπαλο Jax στο jungle τους, χωρις ward δικο μας (δηλαδη εμφανιστηκε χωρις να υπαρχει τιποτα που να δινει vision) και 1! δευτερολεπτο αργοτερα σκοτωσε το adc μας. 

Τον ειδα στα wolves blue side, και εγινε το gank 1 δευτερολεπτο αργοτερα στο bottom lane. Χωρις TP φυσικα.

Οτι να ναι.

Αυτο μου συμβαινει σχεδον σε καθε game εδω και πολυ καιρο. Δεν ηξερα οτι ειναι bug, νομιζα οτι βαραγε τπτ spikes το internet μου.

Πρωτη φορα το παθαινω και ηταν αρκετα εκνευριστικο.

Βεβαια το διαβασα πριν λιγες μερες στο reddit οποτε καταλαβα τι παιχτηκε αμεσως.

Ειναι επιλογη στο Interface η στο more options που λεει flip minimap και τα αλλαζει θεση (χαρτη αριστερα, αντικειμενα δεξια).

Το Chat ειναι ελευθερο να το μετακινισεις οπου θες ετσι και αλλιως.

Ok, thanks

αυτό με την Jungle γίνεται συνέχεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Με το που βλέπω έναν άκυρο παίκτη κάπου στο μινιμαπ τότε λέω έγινε gang και έτσι προλαβαίνω τον αντιπαλο στην αρχη του gang και αν δω ότι μπορώ προλαβαίνω να πάω να βοηθήσω.

επίσης αυτό με το lag υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά χτες ήταν ανυπόφορο

Συνηθως το bug συμβαινει ακριβως τη στιγμη που παει να βγει απο το fog of war, καθολου νωριτερα. Οποτε λιγο δυσκολο να αντιδρασεις τοσο γρηγορα, εκτως και αν εισαι jungler και εισαι κοντα εκεινη τη στιγμη.

Aυτό είναι πολύ παλιό bug :P

Janna Caitlyn bot lane ενάντια σε Sivir Blitz.

Πότε θα μάθουν επιτέλους ότι η Sivir counterάρει την Cait μόνο σε θέμα spells? Πάρτυ κάναμε κάτω εγώ με την Cait.

Shield από Janna + Passive της Cait = Τρόμος

19-0 έκανε το καμάρι μου B) Την έσωσα και από μια Riven και έναν Chogath που της έκαναν dive :-))

Πάντως ήταν το μόνο game που έφτασα συνολικά τα 40 wards και τα 5 oracles. Πολύ ward το αντίπαλο support.. Πρώτη φορά στο silver που το βλέπω αυτό

Το summoner name σου αν επιτρεπεται?Πρεπει να σε ειχα στο friendlist αλλα να σε εκανα delete :/

Παιδια εχω ενα θεμα με την vayne.Ειτε θα κανω carry ολο το game ειτε θα failαρω αρχικα και θα προσπαθω για comeback.Πως να χειριστω το lane vs cait,varus?Γιατι μονο με αυτους εχω θεμα στο lane.Ναι μεν κανω dodge οσα skillshots μπορω αλλα και παλι εχω θεμα

Το summoner name σου αν επιτρεπεται?Πρεπει να σε ειχα στο friendlist αλλα να σε εκανα delete :/

Παιδια εχω ενα θεμα με την vayne.Ειτε θα κανω carry ολο το game ειτε θα failαρω αρχικα και θα προσπαθω για comeback.Πως να χειριστω το lane vs cait,varus?Γιατι μονο με αυτους εχω θεμα στο lane.Ναι μεν κανω dodge οσα skillshots μπορω αλλα και παλι εχω θεμα

Δεν μπορεις να κανεις πολλα , ειδικα αν δεν εχεις support με sustain

Μια καλη Cait στο lane θα σου βγαλει την πιστη και δεν θα σε αφησει  χωρις poke οταν πας για cs

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις poke back ΜΑΖΙ με το support σου 

Also η Cait δεν ειναι all in champion , αν πας σε all in trade κ αποφυγεις παγιδες και το Q της λογικα θα κερδισεις το trade 

Στην καλυτερη περιπτωση ομως σαν lane θα εισαι πισω 

Ο Varus τωρα ειναι πιο skillshot reliant που κι αυτος οπως κι εσυ θελει 2-3 stacks πανω σου ωστε να βγαλει dmg οποτε αν χασει αυτα εχει αισθητα μειωμενο dmg , also δεν εχει escape

Πιο ευκολο matchup , consider cleanse 

Δεν μπορεις να κανεις πολλα , ειδικα αν δεν εχεις support με sustain

Μια καλη Cait στο lane θα σου βγαλει την πιστη και δεν θα σε αφησει χωρις poke οταν πας για cs

Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις poke back ΜΑΖΙ με το support σου

Also η Cait δεν ειναι all in champion , αν πας σε all in trade κ αποφυγεις παγιδες και το Q της λογικα θα κερδισεις το trade

Στην καλυτερη περιπτωση ομως σαν lane θα εισαι πισω

Ο Varus τωρα ειναι πιο skillshot reliant που κι αυτος οπως κι εσυ θελει 2-3 stacks πανω σου ωστε να βγαλει dmg οποτε αν χασει αυτα εχει αισθητα μειωμενο dmg , also δεν εχει escape

Πιο ευκολο matchup , consider cleanse

Ναι χαιρω πολυ το Poke μαζι με το support το εχω διαβασει και απο ενα guide στο lolking αλλα εδω ειναι solo queue silver.Πιο support θα κανει poke freeze το lane η να βαλει pink?(:o).Εγω ρωταω ως vayne και μονο τι μπορω να κανω γιατι το pressence απο το support ειναι σχεδον ανυπαρκτο σε ολα τα games.

Αλλωστε γιαυτο παιζω πολυ graves που εχει built-in sustain και δεν ειναι support reliant αν και με vayne ειμαι καλυτερος.Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω μονος μου εκτος απο το να κανω focus κυριως στο farm

Περιμενω rework για Garen,Sivir,Poppy,Sion και buff Soraka.Δεν εννοω ολα μαζι απλα πιστευω οτι σε γενικες γραμμες αυτοι οι champion το χρειαζονται περισσοτερο απο τον Master yi που κανανε πχ.

Btw φτασαμε και τις 800 σελιδες στο League of legends παμε για 1000 :-D

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...