Locko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Είπα να δοκιμάσω Aatrox jungle μιας κι είναι popular. Full AD runes, Offensive masteries kai Doran's Blade starting item. Έπαιξα μόνο normal λόγω lag αλλά φαίνεται πολύ δυνατός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 ΥΓ Εχει δει κανεις αλλος σε streams (κυριως pro-players) που εχουν τροποποιημενο UI? Εννοω εχουν σε αλλη θεση το chat, τον χαρτη στα αριστερα, τα items στα δεξια κτλπ. Ειναι επιλογη στο Interface η στο more options που λεει flip minimap και τα αλλαζει θεση (χαρτη αριστερα, αντικειμενα δεξια). Το Chat ειναι ελευθερο να το μετακινισεις οπου θες ετσι και αλλιως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Παντως στο last game που επαιξα πριν λιγο, ηταν οκ απο lag.tip: Επειδη οι ασταθειες του σερβερ ειναι καθημερινες καλα ειναι πριν ξεκινησετε ranked να τσεκαρετε πως παει εκεινη τη στιγμη το θεμα lag. Δεν ειναι αναγκη να μπειτε normal or something για να το δειτε.Απλα ανοιγετε command prompt και δινετε την εντολη: ping -t 95.172.65.1 (για EUNE)Θα σας επιστρεφει το ping σας σε ms συνεχομενα για οση ωρα το αφησετε. Παρακολουθηστε το για κανα 3λεπτο ή και παραπανω και αν βλεπετε ασυνηθιστα μεγαλες τιμες, ή timeouts τοτε δεν ειναι καλη ωρα για να παιξετε ranked. Αν βλεπετε σταθερη τη συνηθισμενη τιμη ping (εμενα πχ ειναι 60ms) τοτε ολα βαινουν καλως, join, gl & hf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καταρχην, Nasus jungle αλα Locko περιπου παει τρενο 6/6 σερι hot streak. Ενω επαιζα το τελευταιο μου game παρατηρησα ενα bug που ειπωθηκε και στο reddit (link δεν βρισκω :/). Ειδα τον αντιπαλο Jax στο jungle τους, χωρις ward δικο μας (δηλαδη εμφανιστηκε χωρις να υπαρχει τιποτα που να δινει vision) και 1! δευτερολεπτο αργοτερα σκοτωσε το adc μας. Τον ειδα στα wolves blue side, και εγινε το gank 1 δευτερολεπτο αργοτερα στο bottom lane. Χωρις TP φυσικα. Οτι να ναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Aυτό είναι πολύ παλιό bug Janna Caitlyn bot lane ενάντια σε Sivir Blitz. Πότε θα μάθουν επιτέλους ότι η Sivir counterάρει την Cait μόνο σε θέμα spells? Πάρτυ κάναμε κάτω εγώ με την Cait. Shield από Janna + Passive της Cait = Τρόμος 19-0 έκανε το καμάρι μου Την έσωσα και από μια Riven και έναν Chogath που της έκαναν dive ) Πάντως ήταν το μόνο game που έφτασα συνολικά τα 40 wards και τα 5 oracles. Πολύ ward το αντίπαλο support.. Πρώτη φορά στο silver που το βλέπω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Καταρχην, Nasus jungle αλα Locko περιπου παει τρενο 6/6 σερι hot streak. Ενω επαιζα το τελευταιο μου game παρατηρησα ενα bug που ειπωθηκε και στο reddit (link δεν βρισκω :/). Ειδα τον αντιπαλο Jax στο jungle τους, χωρις ward δικο μας (δηλαδη εμφανιστηκε χωρις να υπαρχει τιποτα που να δινει vision) και 1! δευτερολεπτο αργοτερα σκοτωσε το adc μας. Τον ειδα στα wolves blue side, και εγινε το gank 1 δευτερολεπτο αργοτερα στο bottom lane. Χωρις TP φυσικα. Οτι να ναι. Αυτο μου συμβαινει σχεδον σε καθε game εδω και πολυ καιρο. Δεν ηξερα οτι ειναι bug, νομιζα οτι βαραγε τπτ spikes το internet μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Πρωτη φορα το παθαινω και ηταν αρκετα εκνευριστικο. Βεβαια το διαβασα πριν λιγες μερες στο reddit οποτε καταλαβα τι παιχτηκε αμεσως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Άμα το παθαίνεις πρώτη φορά, δεν κοιτάς αρκετά το minimap Ωραίο το σερί σου με Nasus πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOADNICK Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Ειναι επιλογη στο Interface η στο more options που λεει flip minimap και τα αλλαζει θεση (χαρτη αριστερα, αντικειμενα δεξια). Το Chat ειναι ελευθερο να το μετακινισεις οπου θες ετσι και αλλιως. Ok, thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 αυτό με την Jungle γίνεται συνέχεια. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπέρ σου. Με το που βλέπω έναν άκυρο παίκτη κάπου στο μινιμαπ τότε λέω έγινε gang και έτσι προλαβαίνω τον αντιπαλο στην αρχη του gang και αν δω ότι μπορώ προλαβαίνω να πάω να βοηθήσω. επίσης αυτό με το lag υπάρχει εδώ και πολύ καιρό, αλλά ειδικά χτες ήταν ανυπόφορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pipiris Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Συνηθως το bug συμβαινει ακριβως τη στιγμη που παει να βγει απο το fog of war, καθολου νωριτερα. Οποτε λιγο δυσκολο να αντιδρασεις τοσο γρηγορα, εκτως και αν εισαι jungler και εισαι κοντα εκεινη τη στιγμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Aυτό είναι πολύ παλιό bug Janna Caitlyn bot lane ενάντια σε Sivir Blitz. Πότε θα μάθουν επιτέλους ότι η Sivir counterάρει την Cait μόνο σε θέμα spells? Πάρτυ κάναμε κάτω εγώ με την Cait. Shield από Janna + Passive της Cait = Τρόμος 19-0 έκανε το καμάρι μου Την έσωσα και από μια Riven και έναν Chogath που της έκαναν dive ) Πάντως ήταν το μόνο game που έφτασα συνολικά τα 40 wards και τα 5 oracles. Πολύ ward το αντίπαλο support.. Πρώτη φορά στο silver που το βλέπω αυτό Το summoner name σου αν επιτρεπεται?Πρεπει να σε ειχα στο friendlist αλλα να σε εκανα delete :/ Παιδια εχω ενα θεμα με την vayne.Ειτε θα κανω carry ολο το game ειτε θα failαρω αρχικα και θα προσπαθω για comeback.Πως να χειριστω το lane vs cait,varus?Γιατι μονο με αυτους εχω θεμα στο lane.Ναι μεν κανω dodge οσα skillshots μπορω αλλα και παλι εχω θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Το summoner name σου αν επιτρεπεται?Πρεπει να σε ειχα στο friendlist αλλα να σε εκανα delete :/ Παιδια εχω ενα θεμα με την vayne.Ειτε θα κανω carry ολο το game ειτε θα failαρω αρχικα και θα προσπαθω για comeback.Πως να χειριστω το lane vs cait,varus?Γιατι μονο με αυτους εχω θεμα στο lane.Ναι μεν κανω dodge οσα skillshots μπορω αλλα και παλι εχω θεμα Δεν μπορεις να κανεις πολλα , ειδικα αν δεν εχεις support με sustain Μια καλη Cait στο lane θα σου βγαλει την πιστη και δεν θα σε αφησει χωρις poke οταν πας για cs Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις poke back ΜΑΖΙ με το support σου Also η Cait δεν ειναι all in champion , αν πας σε all in trade κ αποφυγεις παγιδες και το Q της λογικα θα κερδισεις το trade Στην καλυτερη περιπτωση ομως σαν lane θα εισαι πισω Ο Varus τωρα ειναι πιο skillshot reliant που κι αυτος οπως κι εσυ θελει 2-3 stacks πανω σου ωστε να βγαλει dmg οποτε αν χασει αυτα εχει αισθητα μειωμενο dmg , also δεν εχει escape Πιο ευκολο matchup , consider cleanse Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jonakos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Δεν μπορεις να κανεις πολλα , ειδικα αν δεν εχεις support με sustain Μια καλη Cait στο lane θα σου βγαλει την πιστη και δεν θα σε αφησει χωρις poke οταν πας για cs Αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να κανεις poke back ΜΑΖΙ με το support σου Also η Cait δεν ειναι all in champion , αν πας σε all in trade κ αποφυγεις παγιδες και το Q της λογικα θα κερδισεις το trade Στην καλυτερη περιπτωση ομως σαν lane θα εισαι πισω Ο Varus τωρα ειναι πιο skillshot reliant που κι αυτος οπως κι εσυ θελει 2-3 stacks πανω σου ωστε να βγαλει dmg οποτε αν χασει αυτα εχει αισθητα μειωμενο dmg , also δεν εχει escape Πιο ευκολο matchup , consider cleanse Ναι χαιρω πολυ το Poke μαζι με το support το εχω διαβασει και απο ενα guide στο lolking αλλα εδω ειναι solo queue silver.Πιο support θα κανει poke freeze το lane η να βαλει pink?().Εγω ρωταω ως vayne και μονο τι μπορω να κανω γιατι το pressence απο το support ειναι σχεδον ανυπαρκτο σε ολα τα games. Αλλωστε γιαυτο παιζω πολυ graves που εχει built-in sustain και δεν ειναι support reliant αν και με vayne ειμαι καλυτερος.Το θεμα ειναι τι μπορω να κανω μονος μου εκτος απο το να κανω focus κυριως στο farm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2013 Περιμενω rework για Garen,Sivir,Poppy,Sion και buff Soraka.Δεν εννοω ολα μαζι απλα πιστευω οτι σε γενικες γραμμες αυτοι οι champion το χρειαζονται περισσοτερο απο τον Master yi που κανανε πχ. Btw φτασαμε και τις 800 σελιδες στο League of legends παμε για 1000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις