Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris. οχι και anni mega burst. Ο μοναδικος που μπορει να παρει το τιτλο " Mega Burst " ειναι leblanc. LB στο EG. Veigar, φυσικά, στο LG.
leftis95 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris. LB στο EG. Veigar, φυσικά, στο LG. Για να έχει 3 thumbs up δεν νομίζω να είναι ο μόνος που το κρατούσε μέσα του.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Υ.Γ: Δηλαδή ο Θρες ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ; Καλή θητεία αγάπη. Και μάθε και τίποτα πρακτικότερο από τον φραπέ.. γιατί άκουσα πως οι νεολέοι είναι του επι καναπιαίου COD μόνο, και στο real M16 μη τους είδατε. (G4 έχετε οι τζίτζικες afair, γτπ) ναι δυστυχώς, έχω κόψει τους καφέδες G3 όχι G4...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2011 επιτέλους ένα αξιοπρεπές skin για τον Taric...
hashashin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εχει παρει κανεις τον καινουριο?Λεει τιποτα?Ειμαι αναμεσα να αγορασω αυτον ή την Irelia.Ποιος λετε αξιζει περισσοτερο?
Zimbroghie Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εχει παρει κανεις τον καινουριο?Λεει τιποτα?Ειμαι αναμεσα να αγορασω αυτον ή την Irelia.Ποιος λετε αξιζει περισσοτερο? Irelia ftw!!!Μάπα είναι ο σκορπιός!!!ΑΡ/Τανκ και jungler. Δεν αξίζει πιστεύω!!!
hashashin Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δικιο εχεις.Γενικα οσες φορες τον αντιμετωπισα σημερα δεν μου εκανε τιποτα.Ασε που τα abilities του μια απο τα ιδια ειναι.Μακαρι να βαλουν περισσοτερη φαντασια στον επομενο και να μας δωσουν κατι πιο φρεσκο. Btw δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι πια global οι ulties του Pantheon και του TF.Ειδικα ο δευτερος κατανταει σχεδον αχρηστος ετσι.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Εχω παρα πολυ καιρο να δω καλο tf,ολοι feed.Ειπα να παιξω με μαγο και δοκιμασα leblanc.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ,αλλα αν την μαθεις και φορεσεις runes ,μιλαμε για τιγκα Οp.Op mage θεωρω και τον brand,μιλαμε σε team fight ειναι απιστευτος.R πολυ δυνατη παει σε ολους w επισης σε ολους πολυ δυνατη,οποτε ευκολα double kill ,triple κτλ.
Tmark Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Όντως το gameplay της LeBlanc είναι αρκετά περίεργο, θέλει χρόνο να την μάθεις. Το μυστικό είναι να σκας την 1η πάντα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.
egw_eimai_re Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 όποιος θέλει ας μου στείλει σε πμ το nickname του να παίξουμε κανένα game.
leftis95 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Συγνώμμη για αυτό απλά θέλω να το μοιραστώ με κάποιον... ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΏΣΣΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!
flamelab Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Συγνώμμη για αυτό απλά θέλω να το μοιραστώ με κάποιον... ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΏΣΣΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!! Ω ναι, εχω βαρεθει να βλεπω κυριλλικά.
παπι Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2011 Συγνώμμη για αυτό απλά θέλω να το μοιραστώ με κάποιον... ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΏΣΣΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!! 0/10/0 στο 15;
Προτεινόμενες αναρτήσεις