Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris.

nerd-rage.jpg

οχι και anni mega burst. Ο μοναδικος που μπορει να παρει το τιτλο " Mega Burst " ειναι leblanc.

LB στο EG. Veigar, φυσικά, στο LG.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σούζι Τσούζει. Τα κρατούσε καιρό μέσα του Chris.

nerd-rage.jpg

LB στο EG. Veigar, φυσικά, στο LG.

Για να έχει 3 thumbs up δεν νομίζω να είναι ο μόνος που το κρατούσε μέσα του.

• Super Moderators
Δημοσ.

Υ.Γ: Δηλαδή ο Θρες ΚΟΥΡΕΥΤΗΚΕ; :lol: Καλή θητεία αγάπη. Και μάθε και τίποτα πρακτικότερο από τον φραπέ.. γιατί άκουσα πως οι νεολέοι είναι του επι καναπιαίου COD μόνο, και στο real M16 μη τους είδατε. (G4 έχετε οι τζίτζικες afair, γτπ)

ναι δυστυχώς, έχω κόψει τους καφέδες :P

G3 όχι G4...

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις τον καινουριο?Λεει τιποτα?Ειμαι αναμεσα να αγορασω αυτον ή την Irelia.Ποιος λετε αξιζει περισσοτερο?

Δημοσ.

Εχει παρει κανεις τον καινουριο?Λεει τιποτα?Ειμαι αναμεσα να αγορασω αυτον ή την Irelia.Ποιος λετε αξιζει περισσοτερο?

Irelia ftw!!!Μάπα είναι ο σκορπιός!!!ΑΡ/Τανκ και jungler. Δεν αξίζει πιστεύω!!!

Δημοσ.

Δικιο εχεις.Γενικα οσες φορες τον αντιμετωπισα σημερα δεν μου εκανε τιποτα.Ασε που τα abilities του μια απο τα ιδια ειναι.Μακαρι να βαλουν περισσοτερη φαντασια στον επομενο και να μας δωσουν κατι πιο φρεσκο.

Btw δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν ειναι πια global οι ulties του Pantheon και του TF.Ειδικα ο δευτερος κατανταει σχεδον αχρηστος ετσι.

Δημοσ.

Εχω παρα πολυ καιρο να δω καλο tf,ολοι feed.Ειπα να παιξω με μαγο και δοκιμασα leblanc.ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ,αλλα αν την μαθεις και φορεσεις runes ,μιλαμε για τιγκα Οp.Op mage θεωρω και τον brand,μιλαμε σε team fight ειναι απιστευτος.R πολυ δυνατη παει σε ολους w επισης σε ολους πολυ δυνατη,οποτε ευκολα double kill ,triple κτλ.

Δημοσ.

Όντως το gameplay της LeBlanc είναι αρκετά περίεργο, θέλει χρόνο να την μάθεις.

Το μυστικό είναι να σκας την 1η πάντα πριν κάνεις οτιδήποτε άλλο.

Δημοσ.

Συγνώμμη για αυτό απλά θέλω να το μοιραστώ με κάποιον... ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΡΏΣΣΟΥΣ ΜΟΥ ΜΕΣΑ!!!

Ω ναι, εχω βαρεθει να βλεπω κυριλλικά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...