Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δειξε μου παιχνιδι που εχεις 0 assist σε 31 λεπτα ,και 1-10 diamond παικτης .Εγω σου εδειξα ,εσυ?

Και εγω feeνταρω,ολοι feedarουν.αλλα 1-10-0 με αυτο το attitude μιριζει βοοστεδ.Γιατι για να φτασεις με τοσο λιγα παιχνιδια σε diamond ,πρτεπει να εισαι πολυ καλος παικτης .Κοιτα λιγο τα τελευταια του παιχνιδια ,ολο ηττες με απαραδεκτα σκορ.να ειχε 1000 παιχνιδια να ελεγα οτι ετυχε,αλλα με παικτη που εχει 300 παιχνιδια και εχει φτασει να εχει 30 νικες παραπανω και να παιζει ετσι ,μυριζει πολυ.

Ασε με εμενα, εχω κανει και 0/22 εγω :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εδω θα ψιλοδιαφωνησω. ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, εχουν βρισει καποια στιγμη. Το θεμα ειναι οτι στο tribunal, εφοσον φτασεις ως εκει (λογω πολλων report), το ban θα το φας δικαιος η αδικος. Πχ., δες αυτο το case.

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/575813/#nogo

Κοιταξε το 1ο και το 2ο game. Δεν λεω οτι δικαιος δεν εφαγα ban, προφανως και σε 3 game ειμαι εκνευριστικα εριστικος. Ομως, στο 1ο game ξεκιναει ο αντιπαλος ezreal να πριζει μπαλες, και μετα απο λιγο του απανταω στον αναλογο τονο. Decision : punishment, και μαλιστα majority.

Στο 2ο game ομως, το πραγμα γινεται ΤΡΑΓΙΚΟ. Εχω μια zyra να κραζει ΑΓΡΙΑ (υπερβολικα αγρια) ολο το team απτην αρχη μεχρι το τελος, ειτε στο allied ειτε στο all chat. Για 40 λεπτα το μονο που ελεγα ηταν να ηρεμησουν και να συγκεντρωθουν στο game. Το αντιπαλο lane μου εχει 1/6 , ετσι για να το αναφερουμε και αυτο. Σε ολο το game, το μονο "επιθετικο" που εγραψα, ηταν που ειπα στη vayne να μη μπενει μπροστα να tankari. Decision, PUNISHMENT, και μαλιστα majority. To πραμα ειναι αηδιαστικο.

Προσεξε ομως, δεν λεω οτι αδικως εφαγα ban. Λεω ομως, οτι δεν ειναι δυνατον στο 1ο και 2ο game να αποφασιζουν punishment. Ειναι γελοιο. Ιδιως στο 2ο, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ακομα και ο Θεος ο ιδιος, θα κατεβαζε καντιλια, ενω εγω δεν ειπα λεξη και προσπαθουσα να τους ηρεμησω.

Να στο πω πιο απλα. Εσυ εδω, καθεσαι και εξηγεις τι εκανε ο ezreal, τι εκανε η zyra κλπ, με τη διαφορα οτι στο tribunal λιγοι θα ασχοληθουν με ΟΛΟ το chatlog καθε παιχνιδιου για να δουν αν εχεις δικιο. Βλεπουν τα μοβ γραμματα μονο. Και τα μοβ γραμματα ειναι για ban στο συγκεκριμενο case, γιαυτο και εαγες ban, οπως λες κι εσυ δικαιως.

Εγω εχω φαει 1 3ημερο και προσφατως 1 7ημερο (με majority και οχι strong majority :P). Τωρα που βγηκε το 7ημερο εχω 20 match chat restriction με αποτελεσμα να μην μπορω να γραφω ingame. Ε σε πληροφορω, μακαρι να το ειχα επ'αοριστον αυτο το chatban. Τα pings ειναι 90% υπεραρκετα για επικοινωνια με την ομαδα σου. Συνεπως σε νιωθω οταν θες να απαντησεις σε καποιον που θα γραψει "report ταδε" επειδη εδωσες ενα first blood πχ ή εκανες ενα splitpush και οι υπολοιποι νομιζουν οτι φαρμαρεις χωρις να βοηθας το team, αλλα το καλυτερο ειναι να χεις στο νου σου οτι και 800 report να φας και να πας tribunal, τα chatlogs σου θα ειναι πεντακαθαρα. Αν σου σπανε μπαλες με flame/rage γραφε κατι σε στυλ "man you are so busy because of typing, focus on win better" για να δειχνεις οτι προτρεπεις τον αλλο να ηρεμησει στο tribunal και εισαι οκ. Στο τελος του παιχνιδιου του τραβας και ενα report για negative attitude και καθαρισες.

Γενικα εγω το 70% του rage το τρωω επειδη αρεσκομαι στο splitpushing (1/2 παιχνιδια θα κανω excessive splitpush), κατι το οποιο ενα 80% των παιχτων του elo μου ΔΕΝ το καταλαβαινουν καν (νομιζουν οτι παω για farm και μου σπαμαρουν pings careful/fall back + chat rage) και to 90% ΔΕΝ ξερουν τι να κανουν για να με βοηθησουν και αν τους βοηθησω. Καποια games τα παιρνω μονος (με το splitpush), καποια τα χανω. Ομως, επειδη στο ενδιαμεσο ειχα μπλεξει σε ερωταπαντησεις με την ομαδα μου για το αν κανω καλα ή οχι, κατεληγα να φευγω με win, να εχω κουβαλησει και να παιρνω respect απο αντιπαλους στο all chat και να ειμαι reported απο 2-3 allies. Πηγαιναν τα chatlog tribunal, βλεπαν τα μοβ γραμματα, τσιμπα ενα 7ημερο να χεις. Ε πλεον θα τους γραφω εκει που δε πιανει μελανι (ας ειναι καλα το chatban, που μου εδειξε τον τροπο :D).

Kατι αλλο τωρα. Γιατι ο Xerath ειναι τοσο ξεχασμενος? Εκανα spectate χθες 1 game οπου ειχε feedaristei σχετικα (στο 25 ειχε 5/0 και 200minions) και οταν pushare η ομαδα του δεν αφηνε τους αντιπαλους να παιξουν def με το τρελο του range+dmg. Ειχε παρει και blue και ηταν σαν μια lux που βαραγε ulti καθε 3 δευτερολεπτα.

Τι μειονεκτηματα εχει (περα απτα skillshot) και δεν τον βλεπω σχεδον ποτε στο παιχνιδι?

Επεξ/σία από MiDi_MiLiZ

Σκεφτείτε με τα άτομα που πετυχαίνουμε και μας trollaroun παιχνίδια στον θεό και κτλ να είσαστε σε internet cafe και να τα είχατε δίπλα.. Θα είχαν κλείσει σπίτια :P 

Να στο πω πιο απλα. Εσυ εδω, καθεσαι και εξηγεις τι εκανε ο ezreal, τι εκανε η zyra κλπ, με τη διαφορα οτι στο tribunal λιγοι θα ασχοληθουν με ΟΛΟ το chatlog καθε παιχνιδιου για να δουν αν εχεις δικιο. Βλεπουν τα μοβ γραμματα μονο. Και τα μοβ γραμματα ειναι για ban στο συγκεκριμενο case, γιαυτο και εαγες ban, οπως λες κι εσυ δικαιως.

Mα γιαυτο λεω λοιπον, οτι καλο θα ηταν να μπορουσαν να κανουν ban και στους υπολοιπους παιχτες οι οποιοι εμπλεκονται σε καθε case. Με αυτο το τροπο η εν λογω zyra δεν θα τολμαγε καν να πατησει το κουμπι report....

Ο Xerath ειναι οντως πολυ δυνατος champ, σιγουρα δεν ανηκει στο trash tier (brand / cassio κλπα...) αλλα νομιζω πως περα του οτι δεν εχει mobility, οτι κανει αυτος το κανει και η Lux, και μαλιστα καπως καλυτερα. Περαν τουτου ομως, λιγο απο οτι ειδα στο LCS για παραδειγμα, προτιμουνται heroes με μπολικο mobility 

Συμφωνω οτι απο ενα case πρεπει να υπαρχουν options και για τους αλλους παιχτες να δεχθουν ενα punishment απο αυτον που κοιταει το tribunal. Διοτι εχω δει cases που ο "κατηγορουμενος" βρισκεται tribunal για ενα "gg easy", την ωρα που οι αντιπαλοι του πχ μπορει να του γραφανε fuck your mother οταν τους επαιρνε triple kill (το δικο μου 7ημερο δηλαδη, εχει τετοιο ματς μεσα στο case μου: μου βριζανε μανες οι αντιπαλοι επειδη τους θυμωνε η ulti μου -tryndamere- και τους ειπα ενα εριστικοτατο gg easy στο τελος και εφυγα με 1 ωραιοτατο report χωρις λογο!).

Απτην αλλη νομιζω πως θα ηταν πολυ πιο πολυπλοκο το tribunal system για να υλοποιηθει σωστα κατι τετοιο.

Συνεπως, κι εσυ κανεις την zyra report και αν διατηρει την ιδια συμπεριφορα σε πολλα games το μονο σιγουρο ειναι πως παιρνει κι αυτη το δρομο της προς το tribunal και το ban. Που η λογικη λεει οτι 99% τετοια συμπεριφορα εχει σε καθε game. Αρα δεν παιζεις το παιχνιδι της, δεν απαντας οσα δικια και να εχεις και της χωνεις κι ενα report στο τελος και αστην να κουρευεται. Και στο λεω εγω που σχεδον παντα υποκυπτω στον εκνευρισμο που σου προκαλουν αυτοι οι καθυστερημενοι και τους απανταω. Αλλα 20 ματς chatban με κανανε να δω το φως το αληθινο, στο πως πρεπει να αντιμετωπιζονται αυτοι :P

Εγώ έπαιζα ένα aram με LeBlanc τώρα και από το lag δεν άλλαζε γρήγορα η ulti. Αντί για Q, έκανα W κλπ κλπ κλπ.

Αλλά σε ένα σημείο είδα τον yi με λίγο και, πηγαίνοντας να κάνω W,Q,Ulti κάνω W Ulti....Άκλαυτος έφυγε :D

Καποια στιγμη σημερα ειδα πανω αριστερα στον Client, ενα μηνυμα που ελεγε "We are aware of the lag issues on EU servers" (κατι τετοιο), οποτε ας ελπισουμε οτι θα φτιακτει. Επισης θελουμε και ΙΡ boost :P :devil:

Υπάρχει τρόπος να αποκλείσω το chat κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού; Δεν θέλω να διαβάζω τι γράφει το κάθε βλαμμένο, ούτε να επηρεάζει το παιχνίδι μου.

Αν εννοεις να κανεις mute καποιον αντιπαλο ή συμπαικτη σου, γινεται. Πατας Tab και διπλα τερμα δεξια απ το ονομα αυτου που θες να κανεις mute πατας το κουμπακι που δειχνει την ομιλια.

ΥΓ

Εχει δει κανεις αλλος σε streams (κυριως pro-players) που εχουν τροποποιημενο UI? Εννοω εχουν σε αλλη θεση το chat, τον χαρτη στα αριστερα, τα items στα δεξια κτλπ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...