Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Uhm

Ποιος σου ειπε οτι ολοι τρωνε Ban αν πανε tribunal αρχικα?

Και δευτερον , δεν τρως ξεχωριστο ban σε καθε game , τρως 1 συνολικο για ολα τα 5 παιχνιδια 

Στο Tribunal οπως εχει η κατασταση δεν χρειαζεται να δει καποιος και τα 5 παιχνιδια , βλεπει καποιος οτι βριζει σε 2 παιχνιδια? Ε εχεις φαει ban εκει

Μα συμφωνω. Ομως εφοσον τρωω ban ΚΑΙ για το game 2 για παραδειγμα, ακομα και να μην υπηρχαν τα υπολοιπα game στα οποια οντως το αξιζα, το ban το εφαγα. Γιατι αν δεν κανω λαθος, το decision βγενει για καθε game ξεχωριστα, οχι? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με μεγαλη μου χαρα σας παρουσιαζω τον χειροτερο παικτη στο diamond.

To ονομα του

MVP CLOWN

Πηρε nasus failaρε οσο δεν παει οταν εγω και η nida προσπαθουσαμε να κερδισουμε.Στα 15 ειπε

This game is over FOR ME.So its gg ,ff[κατι τετοια τα ακουγα στον bronze][ποιος εισαι ρε παικταρα που ταν δεν παιζεις καλα πρεπει να χασουμε]

Τελικα καταφερε σε 31 λεπτα παιχνιδιου να κανει σκορ 1-10-0[οχι δεν εκανε intenional feeding απλα ειναι clown οπως ειπε].0 assist με τον nasus,αυτο θελει προσπαθεια.Τελικα πηγε afk,εφαγε βεβαια 4 ,και κανα 2 ακομα απο το αντιπαλο team .

Εχει 186-150 νικες ηττες και ειναι diamond 5.Αν δειτε τα τελευταια παιχνιδια θα πειτε wtf.Κατα 90% ειναι boosted.

Εγω πολυ κακους παικτες τους βαζω παντα στο ignore .Οταν μπαινω σε καποιο ματς και βλεπω καποιον στην ignore list μου,κατα 80% εχω κερδισει.Μεγαλη υποθεση.

Εδω θα ψιλοδιαφωνησω. ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, εχουν βρισει καποια στιγμη. Το θεμα ειναι οτι στο tribunal, εφοσον φτασεις ως εκει (λογω πολλων report), το ban θα το φας δικαιος η αδικος. Πχ., δες αυτο το case.

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/575813/#nogo

Κοιταξε το 1ο και το 2ο game. Δεν λεω οτι δικαιος δεν εφαγα ban, προφανως και σε 3 game ειμαι εκνευριστικα εριστικος. Ομως, στο 1ο game ξεκιναει ο αντιπαλος ezreal να πριζει μπαλες, και μετα απο λιγο του απανταω στον αναλογο τονο. Decision : punishment, και μαλιστα majority.

Στο 2ο game ομως, το πραγμα γινεται ΤΡΑΓΙΚΟ. Εχω μια zyra να κραζει ΑΓΡΙΑ (υπερβολικα αγρια) ολο το team απτην αρχη μεχρι το τελος, ειτε στο allied ειτε στο all chat. Για 40 λεπτα το μονο που ελεγα ηταν να ηρεμησουν και να συγκεντρωθουν στο game. Το αντιπαλο lane μου εχει 1/6 , ετσι για να το αναφερουμε και αυτο. Σε ολο το game, το μονο "επιθετικο" που εγραψα, ηταν που ειπα στη vayne να μη μπενει μπροστα να tankari. Decision, PUNISHMENT, και μαλιστα majority. To πραμα ειναι αηδιαστικο. 

Προσεξε ομως, δεν λεω οτι αδικως εφαγα ban. Λεω ομως, οτι δεν ειναι δυνατον στο 1ο και 2ο game να αποφασιζουν punishment. Ειναι γελοιο. Ιδιως στο 2ο, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ακομα και ο Θεος ο ιδιος, θα κατεβαζε καντιλια, ενω εγω δεν ειπα λεξη και προσπαθουσα να τους ηρεμησω.

Με μια γρηγορη ματια στα games σου,δεν εφαγες αδικως ban φιλε μου..Η συμπεριφορα σου ειναι εριστικη και θα τα παταγα και εγω punish.

Καλα και γω εχω κανει κατι 0/11 με vlad top, παρολο που ας πουμε s2 ειχα 70% win ratio με main champ vladimir. Δεν σε κανει κακο παιχτη, ολοι εχουν τυχει σε game κατι να τους πηγε στραβα και να τελειωσε, ιδιως σε soloq που δεν περιμενεις και πολυ βοηθεια απο καποιον. ΠΧ. χτες, ειχα WW vs Riven, ηταν ψιλοισα το lane μεχρι το level 4, εφαγα gank απο lee, πηρε το kill η Riven. Απο κει και επειτα τελειωσε το laneing, με εκανε dive για πλακα. Αυτο δεν σημενει οτι ειμαι χειροτερος απο την Riven, απλα της βγηκε το game με το gank. 

Γενικως η ζουγκλα κουβαλαει games περισσοτερο απο καθε αλλο lane. 

Με μια γρηγορη ματια στα games σου,δεν εφαγες αδικως ban φιλε μου..Η συμπεριφορα σου ειναι εριστικη και θα τα παταγα και εγω punish.

Μαρεσει που boldaris και το post μου χωρις να το χεις διαβασει. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΩΣ ΕΦΑΓΑ BAN (αρα, δικαος εφαγα ban). Ελεος ρε παιδες, διαβαζετε λιγο

Το τραγικο ξαναλεω ειναι οτι στο 2ο game, η zyra εχει το θρασσος να με κανει report. Δεν θα πρεπε στα cases που πανε tribunal να μπορεις να τιμωρεις και τους υπολοιπους παιχτες τον οποιον το chat διαβαζεις? Πχ., στο 2ο game δνε θα πρεπε να υπαρχει επιλογη να τιμωρηθει η zyra, και ας ειναι το case για το δικο μου account? Ειναι γελοιο το ποσο flame ριχνει, και μαλιστα με κανει και report απο πανω

Οχι δεν βγαινει το decision για καθε game ξεχωριστα

Βγαινει για το συνολο των 5 cases που βλεπουν στο Tribunal  

Και οπως σου ειπα δεν βλεπουν καν ολα τα cases , 1 αν δουν που βριζεις η εισαι εριστικος το ban ειναι σχεδον σιγουρο

Καλα και γω εχω κανει κατι 0/11 με vlad top, παρολο που ας πουμε s2 ειχα 70% win ratio με main champ vladimir. Δεν σε κανει κακο παιχτη, ολοι εχουν τυχει σε game κατι να τους πηγε στραβα και να τελειωσε, ιδιως σε soloq που δεν περιμενεις και πολυ βοηθεια απο καποιον. ΠΧ. χτες, ειχα WW vs Riven, ηταν ψιλοισα το lane μεχρι το level 4, εφαγα gank απο lee, πηρε το kill η Riven. Απο κει και επειτα τελειωσε το laneing, με εκανε dive για πλακα. Αυτο δεν σημενει οτι ειμαι χειροτερος απο την Riven, απλα της βγηκε το game με το gank. 

Γενικως η ζουγκλα κουβαλαει games περισσοτερο απο καθε αλλο lane. 

Μαρεσει που boldaris και το post μου χωρις να το χεις διαβασει. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΔΙΚΩΣ ΕΦΑΓΑ BAN (αρα, δικαος εφαγα ban). Ελεος ρε παιδες, διαβαζετε λιγο

Το τραγικο ξαναλεω ειναι οτι στο 2ο game, η zyra εχει το θρασσος να με κανει report. Δεν θα πρεπε στα cases που πανε tribunal να μπορεις να τιμωρεις και τους υπολοιπους παιχτες τον οποιον το chat διαβαζεις? Πχ., στο 2ο game δνε θα πρεπε να υπαρχει επιλογη να τιμωρηθει η zyra, και ας ειναι το case για το δικο μου account? Ειναι γελοιο το ποσο flame ριχνει, και μαλιστα με κανει και report απο πανω

και 0 assist,ολα αυτα σε παιχτη diamond 5?Κια με αυτο το attitude,οπως ειπα boosted.

Οχι δεν βγαινει το decision για καθε game ξεχωριστα

Βγαινει για το συνολο των 5 cases που βλεπουν στο Tribunal  

Και οπως σου ειπα δεν βλεπουν καν ολα τα cases , 1 αν δουν που βριζεις η εισαι εριστικος το ban ειναι σχεδον σιγουρο

A nvm τοτε. Αλλα παλι, point stands. Για να στρωθει λιγο το tribunal, θα επρεπε να δικαζονται ΟΛΟΙ οι παιχτες που συμμετεχουν σε ενα tribunal case. Δεν ειναι δυνατον αυτη η zyra να τολμαει να κανει report. Δηλαδη παιε το καθε βλαμμενο που flamari για 50 λεπτα χωρις σταματημο και σε κανει report γιατι ξερει οτι απτο case σου δεν μπορουν να την κανουν ban. Τραγικο απλα

και 0 assist,ολα αυτα σε παιχτη diamond 5?Κια με αυτο το attitude,οπως ειπα boosted.

Σου ξαναλεω, δεν ισχυει αυτο το boosted. Δεν ειναι δυσκολο να πας diamond V πλεον. Καποτε πχ. το platinum ηταν το top 1% του community, τωρα platinum ειναι οτι ηταν παλια το silver. 

A nvm τοτε. Αλλα παλι, point stands. Για να στρωθει λιγο το tribunal, θα επρεπε να δικαζονται ΟΛΟΙ οι παιχτες που συμμετεχουν σε ενα tribunal case. Δεν ειναι δυνατον αυτη η zyra να τολμαει να κανει report. Δηλαδη παιε το καθε βλαμμενο που flamari για 50 λεπτα χωρις σταματημο και σε κανει report γιατι ξερει οτι απτο case σου δεν μπορουν να την κανουν ban. Τραγικο απλα

Σου ξαναλεω, δεν ισχυει αυτο το boosted. Δεν ειναι δυσκολο να πας diamond V πλεον. Καποτε πχ. το platinum ηταν το top 1% του community, τωρα platinum ειναι οτι ηταν παλια το silver. 

to ψοφησες λιγο φιλε.Αν τωρα δεν σου φαινετε παραξενο που jungler nasus εχει 0 assist σε 31 λεπτα οκ.Εγω μια χαρα λβπω ακομα silver bronzes που δεν μπορουν να ανεβουν.Ειπαμε trash ο east αλλα μην το πεθανετε κιολας.

to ψοφησες λιγο φιλε.Αν τωρα δεν σου φαινετε παραξενο που jungler nasus εχει 0 assist σε 31 λεπτα οκ.Εγω μια χαρα λβπω ακομα silver bronzes που δεν μπορουν να ανεβουν.Ειπαμε trash ο east αλλα μην το πεθανετε κιολας.

Το οτι βλεπεις silver bronzes που δεν ανεβαινουν τι παει να πει ακριβως? Στο season 2 θα ηταν unranked αντιστοιχα

Επισης δεν μιλαω για τον east, μιλαω για τα tiers. Το platinum πλεον ειναι ξεφτιλα. Season 2 ειχα ~1200 elo με maximum το 1390, season 3 σε μια βδομαδα πηγα platinum

Στηριζεται καπου αυτο που λες ή απλα μιλας γενικα και αοριστα??

Το οτι βλεπεις silver bronzes που δεν ανεβαινουν τι παει να πει ακριβως? Στο season 2 θα ηταν unranked αντιστοιχα

Επισης δεν μιλαω για τον east, μιλαω για τα tiers. Το platinum πλεον ειναι ξεφτιλα. Season 2 ειχα ~1200 elo με maximum το 1390, season 3 σε μια βδομαδα πηγα platinum

Το οτι βελτιωθηκες σου λεει κατι?Και εγω στις αρχες πριν πολυ καιρο ημουν κολλημενος 1300 ελο.Χρειαστηκα 100 νικες για να παω 1400 ,αλλες τοσες για 1500.Τεληκα εφτασα 1800 ελο μαξ[me 700 νικες].Με το που μπηκε η επομενη σεζον ,γνωριζοντας πλεον ποιους παικτες ξερω  και ενω ειχα ανεβασει πολυ[παρα πολυ]το επιπεδο μου ,εφτασα 2000  ελο.Το οτι καποιος βελτιωνετε δεν σημαινει οτι εχει πεσει το επιπεδο.Ο east Παντα αυτο το επιπεδο ειχε.

Στηριζεται καπου αυτο που λες ή απλα μιλας γενικα και αοριστα??

Εσενα στηριζεται καπου το οτι ηταν boosted η γενικα και αοριστα...? Και μενα αμα με δεις σε μερικα games feedaro αγρια, εσυ θα βγεις και θα πεις οτι ειμαι boosted. Ε, ελα που δεν ειμαι, τι να κανουμε

Εσενα στηριζεται καπου το οτι ηταν boosted η γενικα και αοριστα...? Και μενα αμα με δεις σε μερικα games feedaro αγρια, εσυ θα βγεις και θα πεις οτι ειμαι boosted. Ε, ελα που δεν ειμαι, τι να κανουμε

Δειξε μου παιχνιδι που εχεις 0 assist σε 31 λεπτα ,και 1-10 diamond παικτης .Εγω σου εδειξα ,εσυ?

Και εγω feeνταρω,ολοι feedarουν.αλλα 1-10-0 με αυτο το attitude μιριζει βοοστεδ.Γιατι για να φτασεις με τοσο λιγα παιχνιδια σε diamond ,πρτεπει να εισαι πολυ καλος παικτης .Κοιτα λιγο τα τελευταια του παιχνιδια ,ολο ηττες με απαραδεκτα σκορ.να ειχε 1000 παιχνιδια να ελεγα οτι ετυχε,αλλα με παικτη που εχει 300 παιχνιδια και εχει φτασει να εχει 30 νικες παραπανω και να παιζει ετσι ,μυριζει πολυ.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...