Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μιας και μεχρι το βραδακι δεν παιζει να κανω κατι , αν εχει ορεξη κανεις για normals κτλ η για custom 5v5 αν μαζευτουν ατομα μου λεει I Got De Swag , για οποιον δεν με εχει κανει add Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 O Kreppo πέταξε στα σκουπίδια το carrying του παιχταρά του Froggen. Wp Fnatic. Ψήνομαι για το βράδυ εγώ, αλλά θα είμαι noob γιατί θα δοκιμάζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tobajara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Congrats στον Blade για το Diamond Προς το παρόν έχω άλλες δουλειές οπότε LoL θα ξανακουμπήσω μετά από αρκετές μέρες. Πάσο για τα normals λοιπόν αν και έχετε τις ευχές μου όσοι προσπαθείτε να ανέβετε. Αν έχει κάποιος την καλοσύνη ας κάνει ένα ποστ με το τι έγινε στα τελευταία παιχνίδια με τους EG,κατατάξεις και το τι ακολουθεί, γιατί δεν έχω ιδέα, και δε μπορώ να δω το ματς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackpete Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 http://www.youtube.com/watch?v=qfe_H_0Nt8w&list=SPRILbAMFFjpwaDvyNYi7z6JRfmUqVWU4F τα έχετε δει? εξηγεί τι γίνεται σε διάφορα games high elo και αναλύει διάφορα πράγματα. Υ.Γ. επίσης από machinimarealm τα lolrandommoments τα σπάνε (αυτός ο hi im gosu είναι.....) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Eπαιξα με μια αντιπαλη vayne σημερα και ειπα να supportaro με leona. Πω ρε φιλε, πρωτη φορα βλεπω τετοιο skill. Η τυπισσα εκανε evade ΟΛΑ τα skillshot μου για πλακα. Αν και το game το χασανε, αυτη η vayne τρελο respect. Exω δει απειρα stream, τετοιο πραμα πρωτη φορα βλεπω. Απιστευτο positioning / kiting, τελειωσε με score 9/2, παρολο που προσπαθουσαμε να της ριξουμε απειρο focus. Παραταω λοιπον το supporting και συνεχιζω mid γιατι δεν την παλευω. Τωρα που κοντευω diamond δυσκολεψαν τα πραματα στο bot lane. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alchemist` Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μιας και μεχρι το βραδακι δεν παιζει να κανω κατι , αν εχει ορεξη κανεις για normals κτλ η για custom 5v5 αν μαζευτουν ατομα μου λεει I Got De Swag , για οποιον δεν με εχει κανει add Τελειωνω την δουλεια στις 10 οποτε υπολογιζε με μεσα για μερικα παιχνιδια...Edit: τωρα ειδα το "μεχρι" το βραδακι... λολ :-p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Το ιδιο σκεφτηκα κι εγω με το " εισαι πιο γραφικος απο καρτα γραφικων " αλλα το προσπερασα Κουραζομαι να λεω τα ιδια αλλα παμε παλι μια μονο για σενα Το Tribunal banαρει σχεδον αποκλειστικα βασει του chat ( οι υπολοιπες πιθανοτητες ειναι afking , 5 μποτες κτλ ) Βριζεις? Θα φας ban Εισαι εκνευριστικος κ χαλας το team morale? Θα φας ban Kραζεις τους παντες κ τα παντα για builds κτλ ? Θα φας ban Αν δεν κανεις κατι απο τα παραπανω , η περιπτωση του να φας ban ειναι απειρολαχιστη Αυτα τα ολιγα και τελος εδω γιατι με κοβεις κι απο το LCS Εδω θα ψιλοδιαφωνησω. ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, εχουν βρισει καποια στιγμη. Το θεμα ειναι οτι στο tribunal, εφοσον φτασεις ως εκει (λογω πολλων report), το ban θα το φας δικαιος η αδικος. Πχ., δες αυτο το case. http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/575813/#nogo Κοιταξε το 1ο και το 2ο game. Δεν λεω οτι δικαιος δεν εφαγα ban, προφανως και σε 3 game ειμαι εκνευριστικα εριστικος. Ομως, στο 1ο game ξεκιναει ο αντιπαλος ezreal να πριζει μπαλες, και μετα απο λιγο του απανταω στον αναλογο τονο. Decision : punishment, και μαλιστα majority. Στο 2ο game ομως, το πραγμα γινεται ΤΡΑΓΙΚΟ. Εχω μια zyra να κραζει ΑΓΡΙΑ (υπερβολικα αγρια) ολο το team απτην αρχη μεχρι το τελος, ειτε στο allied ειτε στο all chat. Για 40 λεπτα το μονο που ελεγα ηταν να ηρεμησουν και να συγκεντρωθουν στο game. Το αντιπαλο lane μου εχει 1/6 , ετσι για να το αναφερουμε και αυτο. Σε ολο το game, το μονο "επιθετικο" που εγραψα, ηταν που ειπα στη vayne να μη μπενει μπροστα να tankari. Decision, PUNISHMENT, και μαλιστα majority. To πραμα ειναι αηδιαστικο. Προσεξε ομως, δεν λεω οτι αδικως εφαγα ban. Λεω ομως, οτι δεν ειναι δυνατον στο 1ο και 2ο game να αποφασιζουν punishment. Ειναι γελοιο. Ιδιως στο 2ο, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ακομα και ο Θεος ο ιδιος, θα κατεβαζε καντιλια, ενω εγω δεν ειπα λεξη και προσπαθουσα να τους ηρεμησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Καλα το game 5 στο Dominion Punishment Majority λεει και ο αλλος γραφει στο report good player but blammer".Αυτα ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Άξιζει ο Lucian; ΟΧΙ. Εδωσα μια paysafe day 1 να τον αγορασω. Ο τυπος καταρχας, ΔΕΝ ειναι adcarry. Ειναι κατι σαν ad caster. Επειδη το ulti του ειναι λιγακι τραγικο, πρεπει να κανεις itembuild που να βασιζεται στο passive του (double hit on spell cast). Muramana λοιπον, double penetration (cleaver + lw) και cd boots. Trinity / BT ειναι η λογικη επιλογη μετα. Γενικα τον παιζω καπως σαν jayce αλλα και παλι, ειναι λιγακι τραγικος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 You have the right to remain silent. Anything you say can and will be used against you in a court of law Μην γράφετε τίποτε στο chat εκτός από τα βασικά, σε περίπτωση ήττας στάνταρ 1-2 κομπλεξικοί από την ομάδα θα κάνουν report όλους τους υπόλοιπους no reason Αν φτάσει το case στο tribunal...καληνύχτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ελπιδοφορος Προσπαθοπουλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 κανα 2 καλα mid που αξιζει να ασχοληθω για ranked? Lux. Farmaris κανα 20 λεπτο, και με rabba + athenes ξεκινας 1shot απο safe αποσταση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Για top μαλλον ειναι πιο πολυ παρα για adc.Τραγικη ulti,προβλημα με το Mana,και no cc. ΟΧΙ. Εδωσα μια paysafe day 1 να τον αγορασω. Ο τυπος καταρχας, ΔΕΝ ειναι adcarry. Ειναι κατι σαν ad caster. Επειδη το ulti του ειναι λιγακι τραγικο, πρεπει να κανεις itembuild που να βασιζεται στο passive του (double hit on spell cast). Muramana λοιπον, double penetration (cleaver + lw) και cd boots. Trinity / BT ειναι η λογικη επιλογη μετα. Γενικα τον παιζω καπως σαν jayce αλλα και παλι, ειναι λιγακι τραγικος Κριμα τα λεφτα που εδωσες .Εγω μετα την Quinn περιμενα κατι πολυ καλυτερο αλλα κλασσικα αλλη μια απογοητευση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ακραίος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Ρε παιδιά από προχθές που πάτησα Platinum έχω μαμηθεί.Δεν μπορώ να σταυρώσω game. 2-12 έχω.Εκτός του ότι δεν κάνω καλά game εγώ,έχω πετύχει και 3 afk και 2 troller. Ακόμα και όταν έκανα καλό game είχα afk... 2/2 afkers σήμερα... Δεν γίνεται αυτό έχει γίνει αηδία το MMR μου και άντε να το διορθώσω τώρα.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Εδω θα ψιλοδιαφωνησω. ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ, εχουν βρισει καποια στιγμη. Το θεμα ειναι οτι στο tribunal, εφοσον φτασεις ως εκει (λογω πολλων report), το ban θα το φας δικαιος η αδικος. Πχ., δες αυτο το case. http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/575813/#nogo Κοιταξε το 1ο και το 2ο game. Δεν λεω οτι δικαιος δεν εφαγα ban, προφανως και σε 3 game ειμαι εκνευριστικα εριστικος. Ομως, στο 1ο game ξεκιναει ο αντιπαλος ezreal να πριζει μπαλες, και μετα απο λιγο του απανταω στον αναλογο τονο. Decision : punishment, και μαλιστα majority. Στο 2ο game ομως, το πραγμα γινεται ΤΡΑΓΙΚΟ. Εχω μια zyra να κραζει ΑΓΡΙΑ (υπερβολικα αγρια) ολο το team απτην αρχη μεχρι το τελος, ειτε στο allied ειτε στο all chat. Για 40 λεπτα το μονο που ελεγα ηταν να ηρεμησουν και να συγκεντρωθουν στο game. Το αντιπαλο lane μου εχει 1/6 , ετσι για να το αναφερουμε και αυτο. Σε ολο το game, το μονο "επιθετικο" που εγραψα, ηταν που ειπα στη vayne να μη μπενει μπροστα να tankari. Decision, PUNISHMENT, και μαλιστα majority. To πραμα ειναι αηδιαστικο. Προσεξε ομως, δεν λεω οτι αδικως εφαγα ban. Λεω ομως, οτι δεν ειναι δυνατον στο 1ο και 2ο game να αποφασιζουν punishment. Ειναι γελοιο. Ιδιως στο 2ο, ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ακομα και ο Θεος ο ιδιος, θα κατεβαζε καντιλια, ενω εγω δεν ειπα λεξη και προσπαθουσα να τους ηρεμησω. Uhm Ποιος σου ειπε οτι ολοι τρωνε Ban αν πανε tribunal αρχικα? Και δευτερον , δεν τρως ξεχωριστο ban σε καθε game , τρως 1 συνολικο για ολα τα 5 παιχνιδια Στο Tribunal οπως εχει η κατασταση δεν χρειαζεται να δει καποιος και τα 5 παιχνιδια , βλεπει καποιος οτι βριζει σε 2 παιχνιδια? Ε εχεις φαει ban εκει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
OhgmaAurvanium Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2013 Παιδια καλημερα!Μετα απο 2 χρονια μου ηρθε το 1ο warning!Τι γινεται τωρα? Γνωριζει κανεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις