Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια μια ερωτηση που δεν νομιζω να εχει ειπωθει ποτε σε αυτο το φορουμ.Aγαπημενοι champs σας σε ολα τα lane?

Ξεκιναω εγω και περιμενω ανταποκριση :)

Top-Jayce,Riven

Mid-Katarina(uncounterable readhead :P)

Jungle-Lee Sin

Adc-Vayne,Graves

Support-Σπανια παω αλλα οταν παω προτιμω nidalee

κανα 2 καλα mid που αξιζει να ασχοληθω για ranked?

Για μενα καλο ειναι να ξεκινησεις κατι ''δυσκολο'' ωστε να ανεβασεις τον πυχη ψηλα και να μαθεις τους πιο απλους champ γρηγοροτερα.Δηλαδη να εχει πολλα διαφορετικα commands η να πρεπει να κανεις πολλα apm(actions per minute)Οποτε συμβουλη μου ειναι να μαθεις orianna(Καλο burst damage και πολυ ultility) και katarina(Το ποτε θα μπεις και το ποσο γρηγορος εισαι ξαθοριζει το outcome του fight)
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παιδια μια ερωτηση που δεν νομιζω να εχει ειπωθει ποτε σε αυτο το φορουμ.Aγαπημενοι champs σας σε ολα τα lane?

Ξεκιναω εγω και περιμενω ανταποκριση :)

Top-Jayce,Riven

Mid-Katarina(uncounterable readhead :P)

Jungle-Lee Sin

Adc-Vayne,Graves

Support-Σπανια παω αλλα οταν παω προτιμω nidalee

Top - Voli, Jayce, Rengar, Lee

Jungle (αν και σπανια παιζω) - Lee

Mid - Brand, Jayce, Lux

ADC - Caitlyn, Varus, Graves

Supp (ουτε supp πολυ παιζω) - Τιποτα ιδιαιτερο, αλλα οταν παιζω adc θελω Leona, Thresh, οποτε βαζω αυτους.

Εγώ πάντως νομίζω, σχετικά με αυτό που λέτε περί δυσκολίας/επιπέδου των παιχνιδιών, ότι μεγάλο ρόλο παίζει και η αλλαγή στο ranking system.Δε μπορούσες να μείνεις σε αυτά τα επίπεδα στην s2 αν δεν το κάλιαζες.Τώρα αυτά τα μαξιλαράκια κάνουν και κακό.Ένα boostaρισμα να φας από έναν φίλο το κρατάς για όλη τη σεζόν.Εγώ πχ με 25 παιχνίδια πήγα s1.Λίγο να παίξω καλά και να μου κάτσει και η φάση και πήγα gold.Ε δε νομίζω πέρισυ να είχα την άνεση να διατηρηθώ στο gold.Φέτος όμως άπαξ και πιάσω gold 5, θα μείνω εκεί.Το ίδιο γίνεται και στα επόμενα tiers.

Ναι αλλά υπάρχουν τα promo που παλιά δεν υπήρχαν. Δηλαδή μόλις έπιανες το αντίστοιχο των 100 pts αυτομάτως άλλαζες division or tier αντίστοιχα. Γενικά αυτό που έχω καταλάβει εγώ με το new system είναι ότι το skill έχει κατηγοριοποιηθεί  σε tiers, και δεν μετριέται τόσο με το ακριβές elo. Δηλαδή ανάμεσα σε div 4 & div 2 ενός tier τείνει να υπάρχει διαφορά skill, αλλά μπορεί κάλλιστα να μην υπάρχει. Ωστόσο στα άκρα, δλδ 0-10 πόντοι div V και 90-99 πόντοι div I κολλάς πολύ πιο εύκολα με αυτό το σύστημα και η διαφορά 2 παιχτών με αυτή την απόσταση είναι όντως μία κλάση.

Υ.Γ. Δεν το θεωρώ πιο εύκολο, απλά είναι πολύ πιο μεταβλητό μέσα στο tier και ζόρικο στη μετάβαση στο επόμενο, ή στον πάτο.

Παιδιά στις 14.00 EG vs Fnatic, Froggen vs xPeke

Ναι, αλλά το θέμα είναι ότι πλέον δεν έχει και τόση σημασία αν δε μπορείς να σταθείς κάπου.Γιατί από ένα σημείο κι έπειτα όσο και να χάνεις δε θα πέφτεις παρακάτω.Δηλαδή εγώ αν είμαι για επίπεδο s1-s3 ας πούμε, δεν είναι δύσκολο φέτος να το κάψω και από τα πολλά να ανέβω gold.Μπορεί πχ να είμαι για το επίπεδο αυτό, αλλά αν τύχει και ανέβω gold θα μείνω εκεί και θα παίζω με αντίστοιχου tier παίχτες άντε και λίγο κατώτερους αν δεν έχω καλό mmr.Πέρισυ όμως αν ανέβαινα κατά τύχη ως εκεί, θα ξεκινούσε η κατρακύλα μετά.Δε θα έμενα ποτέ να παίζω με goldάδες.Όσο πιο πολύ παίζεις φέτος τόσο πιο πολύ θα ανέβεις, μέχρι ενός σημείου βέβαια.Πέρισυ ήταν πιο δύσκολο αυτό γιατί ο πάτος δεν είχε όρια.Τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια έτσι φαίνεται.

Γενικα η S3 ειναι μακραν πιο ευκολα

S1ελεγες οτι εισαι 2k ελο και ησουν top

S2 ελεγες οτι ησουν 2,5k και ησουν παλι top

Πλεον και 2,7k να πας δεν λεει πολλα , εχει πεσει παρα πολυ το επιπεδο και στον East τα πραγματα ειναι ακομα πιο τραγικα ,

βλεπεις παληκαρια στο Diamond και δεν ξερουν να παιζουν αυτο που κανουν pick

Βλεπεις και καλους παικτες δεν λεω αλλα η πλειοψηφια ειναι κατω του μετριου 

Aκομα και mechanics να μην εχεις καθολου σε εναν champion , αν παιξεις ενα lane με μυαλο θα το κερδισεις

Πχ μολις επαιξα Shen top σε Diamond 2 υποτιθεται lvl 

Αλοιμονο αν εχω παιξει Shen 10 φορες συνολικα στα ranked

Ε κατεληξα 6-1 γιατι ειχα εναν Jarvan απεναντι που ηθελε trades ενω εχω Sunfire Cape κ ειμαι 2 lvls μπροστα , στην ουσια τιποτα δεν εκανα , εχασε το lane μονος του ενω ειχε και fb απο το lvl 3 

Και φυσικα δεν βγαζω και τον εαυτο μου εξω γιατι οπως ειναι φυσικο οταν εχουν κατεβει τοσο πολυ τα standards ειναι λογικο οι περισσοτεροι να μην αξιζουμε αυτο που ειμαστε , τουλαχιστον σε σχεση με αλλες regions

Εκτος απο αυτο εχει πεσει απειρο boosting και τα μαξιλαρια του καθε V division εχουν κανει πολυ κακο οπως λεει κι ο Bigi

τι κατάσταση είναι αυτή με τα hurricane (που βαράς άλλους 2 δίπλα) στα adc. Σε δύο ranked που έπαιξα τα adc είχαν πάρει αυτό ως δεύτερο item (καπου εκει) και δεν έσκαγαν καθόλου dmg. το πήραν σε κανένα προτάθλημα κ το είδαν ξαφνικά?

Ερώτηση: πότε επιλέγουμε στο support ignite και πότε exhaust?

Oταν εχεις support με πολυ CC (leona), αρα και το exhaust ειναι "αχρηστο" μιας και δεν προλαβενουν να βαρεσουν απτο autoattack. Επισης, οταν εισαι αντιπαλος με soraka και λοιπα αηδιαστικα healeria. Παντως ως επι το πλειστον το exhaust ειναι καλυτερο

Κριμα για τους Gambit.. 
Τους παρακολουθώ εδω και 2 χρονια.. τι να πω κριμα..
Πανε και δινουν Zac kai J4 σε 2ο σερι game.. Οποτε ο Genja ειπε να παρει κατι με πολλα escapes.. ΚοgMaw.. Και ο Darien Renekton, για το HardCC και το burst του... 

Δεν νομιζω να ηταν δυσκολο να παρουν αλλο Top & ADC.. Ezreal = mobility & escapes + %health Poke vs Zac+J4
και top.. Malphite/Kennen = Καλυτερο TF potential + better combo + better mass CC...

Με αυτο τον βλαχο Genja που φαινεται πως δεν νιωθει το meta τι να κανεις.. τελικα ο Edward ηταν ολο το bot lane.. 
Παει και παιρνει KogMaw 3 doran's blade κτλπ.. Καλα κρασια.. τερμα εγωιστης, δεν πας πουθενα με τετοιο attitude!
επισης ο Darien ή θα κανει μετριο-καλο game ή θα ειναι 1-8, 1-7, τερμα εγωιστης και ξερολας στον τροπο που παιζει, και αυτος με κολληματα σαν τον Genja.. 

Για Alex Ich & Diamond τι να πεις, απλα κορυφη, χαραμιζονται με τα ζωα που εχουν στην ομαδα τους.. 

Κριμα γιατι ειναι η αγαπημενη μου ομαδα αλλα οταν εχεις τη νοοτροποια "5 Russians" καποιος να φυγει, τη γαμησες, και μεσα σε αυτη την ομαδα 2 εγωιστες και ξερολες (Darien Genja) εισαι μονο για τα Solo Q..

Και οσο αφορα το lineup, για μενα το Godlike comp θα ταν:
ΤOP: Zac/Kennen
JUNGLE:Jarvan IV
MID: Orianna
ADC: Ezreal
SUPP: Zyra/Thresh

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...