Fulgore1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Δυστυχώς, όσο παίζω αυτό το παιχνίδι, τόσο περισσότερο αντιλαμβάνομαι ότι το 90% των συμμετεχόντων είναι ανήλικοι, καμένοι και κάφροι. Η κοινότητα, είναι το λιγότερο για τον π**τ*ο, με κάφρους νεότερης ηλικίας που δεν έχουν προσωπική ζωή και έχουν ψυχολογικά προβλήματα. Εχει αναφερθει δεν ξερω και γω ποσες φορες το επιπεδο και η ηλικια των ατομων που παιζουν Lol μην τα γραφουμε συνεχεια,Και στο Hon παλια που ειχε πολυ κοσμο και στην Dota ειναι αθλια,ακομα και στα mmo ειναι πολυ κακη δεν μπορουμε να κανουμε κατι για αυτο.Καποια ατομα λενε να βαζεις σε Ignore αυτους που σε ενοχλουν και να μην τους δινεις σημασια,και αυτο εχει βοηθησει αρκετους.Σε normal games επισης καλο ειναι και το dodge αν βλεπεις οτι εχεις trolls στην ομαδα σου μιας και δεν εχει τα αρνητικα του ranked. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 κανα 2 καλα mid που αξιζει να ασχοληθω για ranked?Kassadin αλλα συνηθως τρωει ban , ahri, lux, diana.Γενικα καθε champ εχει τα καλα του και τα κακα του, αναλογως τι στυλ παιχνιδιου εχεις κι εσυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ο ManCloud εχει πει οτι τα πιο δυνατα Mid αυτη την στιγμη ειναι Ahri,Zed,Karthus,Orianna(και η lux καλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
silmarien Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Την Diana με τόσα nerf δεν θα την έλεγα recommended. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Μια χαρα ειναι η Diana Γενικα μια χαρα ειναι τα παντα , δεν υπαρχουν unconventional picks οταν παιζεις κατι καλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maldino Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ξεκινησα Nasus jungle και γενικα παει πολυ καλα! Αντε μηπως ανεβω καποια στιγμη silver. Κοντα ειμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dNt^ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Lux, Karthus, zed, khazix, diana, ahri, orianna, lissandra, jayce, fizz, kayle, Twisted Fate, Kassadin. Αυτοί είναι οι πιο δημοφιλείς champions για το mid. Μετά πάει ανάλογα το στυλ παιχνιδίου σου. Assassins, burst damage..... Διαλέγεις και παίρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Θελω να αγορασω την lissandra ,πολυ μαρεσει,αλλα που λεφτα... Diamond 3 σημερα,το diamond μου θυμιζει τα παιχνιδια που επαιζα στο plat 5-4.Το πλατ 2-1 μου ειχε φανει 10 φορες πιο δυσκολο.Πολυ παραξενο.Το βλεπω οτι σε λιγο καιρο θα φτασω diamond 1,και εκει ειναι το παραξενο.Ποσο χαμηλο ειναι το επιπεδο στον east που ενας πολυ πολυ μετριος παικτης καταφερνει και φτανει τοσο ψηλα.Δεν εχω παιξει ακομα west,αλλα εχω ακουσει οτι ναι μεν ειναι πιο δυσκολο αλλα οχι τοσο. Γενικα το λολ στον east server ειναι ,kil ad win the game.Γιατι?Γιατι πολυ mid top players δεν εχουν τοσο σκιλλ να κανουν καλα plays ωστε να φανουν απειλητικοι.Δεν εχουν γνωσεις ποτε να μπουν να βγουν απο το fight ,και ετσι ολα ειναι γυρω απο το support και το ad.Δηλαδη αν ελεγες σε καποιον voyboy να παιξει τοπ ,πιστευω οτι δεν θα υπηρχε παιχνιδι που να μην snowbaλλαρει τον αντιπαλο του,γαιτι απλα ειναι 5 φορες πιο skilled παικτης. Σημερα επαιξα εναντιον ενος παικτη που ηταν diamond 1 στον west[εκανε smurf εδω].Ο τυπος απλα δεν παιζονταν,δεν μπορουσαμε να τον σταματησουμε, http://www.lolking.net/summoner/eune/23129353#ranked-stats 77-23 ο τυπος,diamond 1 στον west,και εκει αρχιζα και σκεφτομουν,οτι ειτε αυτος ειναι για να κατεβει σε τουρνου[κανει τοσο αγριο carry σε diamond 3]η ο east ειναι Garbagee 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προφανως ειναι garbage πριν το DIamond 1 Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι καθυστερημενα και ειναι και stomps ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη Βλεπεις χαζα πραγματα που δεν νομιζεις οτι θα τα δεις τουλαχιστον σε αυτο το elo Δεν ειναι θεμα AD η καποιου ορισμενου role , ειναι απλα χαμηλο το επιπεδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Προφανως ειναι garbage πριν το DIamond 1 Τα περισσοτερα παιχνιδια ειναι καθυστερημενα και ειναι και stomps ειτε απο την μια μερια ειτε απο την αλλη Βλεπεις χαζα πραγματα που δεν νομιζεις οτι θα τα δεις τουλαχιστον σε αυτο το elo Δεν ειναι θεμα AD η καποιου ορισμενου role , ειναι απλα χαμηλο το επιπεδο παντως το plat 1-2 ηταν απιστευτα δυσκολα.Μαλλον γιατι tryhardαραν οι περισσοτεροι για να ανεβουν.Το diamond μεχρι στιγμης ειναι παιδικη χαρα.Οποιος ξεκινησει καλυτερα θα κανει stomp οπως ειπες και θα τελειωσει το παιχνιδ στο 20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
omghi2u Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 εκει ειναι και το θεμα. οι plat 1-2 οπως ειπες , tryhardaran για να ανεβουν στο diamond. Απο εκει και περα οι περισσοτεροι δενουν τον γαιδαρο τους και χαβαλεδιάζουν ή τρολαρουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Πήρα διαμάντι επιτέλους..... Και τώρα απολαμβάνω τα λάφυρα της νίκης. Ήμουν τόσο καυλωμένος να το πάρω που έκανα 9 σερί games ''play again''. Από τα 1α πρόμο (1-3) σε νίκη για τα 2α (3-1). 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locko Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Gz. Είναι ωραίο άτομα του forum να προοδεύουν με την πάροδο του χρόνου και να climbάρουν το ladder. Πρέπει να tryhardάρω και εγώ να ανέβω Diamond τώρα αλλά τα γαμημένα τα spikes του server μου έχουν σπάσει τα @@ αυτή την εβδομάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BladeInCrimson Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Ισχύει, είναι πολύ ενοχλητικά, και ακόμα περισσότερο επειδή ξέρεις ότι δεν κολλάς εσύ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GiannisWalker Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2013 Lag spikes δεν λες τίποτε.. χτες ειδικά σε west που έπαιζα με έναν αλτ ήμουν σε κατάσταση matrix, slow motion συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις