Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οι junglerάδες Νάσοι μας τι περίπου του ψωνίζουν;Πιο πολύ με ενδιαφέρει στα πρώτα 2-3 recall να δω τι κάνετε.

Στο πρώτο back πρέπει να έχεις 800-1000g. Flask, Spirit Stone, Pink ward και εάν σου φτάνουν και boots.

Μετά συμπληρώνεις Ancient Golem και εγώ λόγω playstyle φτιάχνω 2ο item Solaris. Μετά τελειώνω τις μπότες σε swiftness και μετά αναλόγως το game:

- Εάν είμαι/είμαστε πολύ μπροστά φτιάχνω Iceborn

- Εάν είναι heavy AD το αντίπαλο comp φτιάχνω Randuin's

- Εάν είναι heavy AP φτιάχνω Visage

Και κάπου εκεί τελειώνει το game.

Επίσης, σε κάθε back ward. Εάν έχω gold και spawnάρει σύντομα κάποιο objective που θέλω πολύ, συνήθως παίρνω και sight & vision.

Edit: Όποιος θέλει ιστορικό, βλέπει στο profile, http://www.lolking.net/summoner/eune/20524485#history

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι balanced champ, έχει εμφανή μειονεκτήματα, αλλά είναι monster... Πολύ ενοχλητικός, όποιος θέλει να κάνει kite επιπέδου diamond adc να παίζει vs nasus xD

Ε γιατι στο Diamond 1 παιρνεις 3-4 LP απο την αρχη και ξεκινας και παιζεις ακομα πιο δυσκολα παιχνιδια , ασε που για να μπεις στο promos για challenger πρεπει να εχεις το απαραιτητο MMR , που σημαινει οτι αν δεν το εχεις μετα τους 90 παιζει ανετα να σου δινει +0

Επιπλεον, στο diamond 1, συμφωνα με πολλους streamers, υπαρχει μεγαλη διαφορα skill. Πιο συγκεκριμενα, ολοι λενε πως στους 0 ποντους αντιστοιχουν ατομα 2300ελο ενω στους 90 ποντους ατομα 2600 ελο. Go figure.

μπλα μπλα μπλα ^_^

Χμ, αυτό ήθελα πιο πολύ να δω.Thanks.Πιο πολύ με ενδιαφέρει να δω δηλαδή αν βγάζετε πρώτα ολόκληρο το Ancient Golem

ή μένετε με κανένα Spirit Stone, συνεχίζετε για Solaris και μετά ολοκληρώνετε το AG.Flask να πω την αλήθεια μου δεν του έχω δοκιμάσει ποτέ, θα το τσεκάρω.

Παρατήρησε κανείς, ότι στους σέρβερς EUNE NA KAI EUW γίνεται επίθεση? Παίδες, γιαυτό βγάλανε τα νέα μέτρα ασφαλείας, ψαρεύουνε με brute force.. kai prospathoun kanoun ddos gia na rixoun ton beta... Εκμεταλεύονται το γεγονός ότι στο beta δημιουργούνται καθρέφτες (όποιος είναι προγραμματιστής θα ξέρει τι εννοώ) και κάνουν ddos. Αλλάξτε κωδικούς άμεσα.

Παρατήρησε κανείς, ότι στους σέρβερς EUNE NA KAI EUW γίνεται επίθεση? Παίδες, γιαυτό βγάλανε τα νέα μέτρα ασφαλείας, ψαρεύουνε με brute force.. kai prospathoun kanoun ddos gia na rixoun ton beta... Εκμεταλεύονται το γεγονός ότι στο beta δημιουργούνται καθρέφτες (όποιος είναι προγραμματιστής θα ξέρει τι εννοώ) και κάνουν ddos. Αλλάξτε κωδικούς άμεσα.

Σε αυτο οφειλονται τα lags disconnects etc?

Yeah..

Εμμ, θα παρακαλουσα μια πηγη για ολα αυτα που λες.

Kαι το παραμυθακι με τον Yi που ο καθε πικραμενος στα low elo τον εκανε pick και αρχιζε τα triple-quadra καπου εδω, ψιλοτελειωνει.

Aν και το πιο σημαντικο nerf ειναι στο cutlass/botr (range+cooldown). Θα κλαψουν αρκετα ad/adc.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...